prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rng, dakujem vam za odpoved! podarilo sa mi zohnat betaine hcl, psyllium a yams. potrebovala by som vediet, ako to vsetko uzivat. stale ma pali v krku, bojim sa, aby mi to nesposobilo nejake vazne problemy. dakujem.
Inac neviem, nakolko je to, ucinne na vlasy, tam ked sa jedna o hormon DHT, ktory sposobuje neplechy v tele(acne, zvacsenu prostatu, androgenne plesatenie/alopecia...), tak jeho hladinu treba znizit.
DHT sa znizuje roznymi sterolmi v kombinacii, najma steroly z korenov zihlavy a tiez vytazky z kapustovin(DIM I3C) tu mozu pomoct. A samozrejme jod, zinok, selen.
Saw palmetto obsahuje Diosgenin, co je polotovar pre rozne hormony. Zenam pomaha pri problemoch s menstruaciou, znizuje hladinu prolaktinu cim zvysuje pravdepodobnost otehotnenia atd
Pre muzov robi menej.
Nepovzbudzuje chut do jedenia, ani neznizuje metabolizmus, tj nema nic s priberanim.
Nanajvys v kombinacii s inymi hormonalnymi sa pouziva na zvacsenie prs pre dievcata, ktore mali z roznych dovodov porusene hormonalne hladiny a pre to im prsia poriadne nevyrastli.
prosim ta RNG vies mi nieco povedat o SAW PAlMETTO pre zeny. nesposobi narast hmotnosti, kedze je to viac pre muzov a naozaj to zastavi padanie vlasov.? nikde sa nemozem docitat o ucinkoch na zeny kedze je to urcenee v prvom rade na liecbu prostaty. dakujem ti pekne
Samozrejme mozes, produkt udava, ze neobsahuje ziadne cukry.
Čauko RNG mám Candidu už 12 deň držím , bezsacharidovú diétu, môžem počas tej diéty používať tento prípravok ? www.fitexpres.sk
Jack3d ďakujem
Olibanim je siroky pojem, casto su to zivice z krikov roznych druhov boswelii Uvediem niekolko, literatur
www.somaluna.com
en.wikipedia.org a v cestine
cs.wikipedia.org.
Ak sa jedna o zivicu z kriku Boswelia sacra, tj prave kadidlo(frankinscence) tak ta je davno znama v historii ako protizapalova, ale aj rozne ine zivice su protizapalovez Boswelii, ja pouzivam cisty Boswelin zo zivice Boswelia serrata a casto som ho tu spominal ako silne protizapalovy, davka 2 x 600 mg.
Ale najviac skusenosti mam s vytazkom z kurkumy, cistymi curcuminoidami, kde odporucena a cast oskusana davka je 3 x 1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu(z cierneho korenia) pre podstatne zlepsenu absorbciu.
rng, mate nejake skusenosti s olibanum ako s prirodnym kortikoidom
Inac musel som sa pre nedostatok casu(naval v robote ) odmlcat, skuste pozerat cez Google.sk moje predosle rady uvedenim problemu a mojho nicku. Na hrcky a ine treba najma enzymy a jod. Tukove hrcky v prsiach su bezne a na ne pomoze lecitin(lyzica niekolkokrat do tyzdna, pripadne vacsie davky tukoveho enzymu, lipazy.
Danabed, co mi popisujes sa da velmi lahko vysvetlit nedostatkom kyselin a enzymov, pripadne preto pokazenou mikroflorou v crevach. Radim doplnky kyselin enzymov a ako kazdemu plno mikrovlaknin a obcas probiotika.
Tuhnutie/krce=tetania je obvykle nedostatok mineralov, a pri zlom traveni to samozrejme je.
Stres ovplyvnuje negativne cele zdravie, aj travebnie aj rozne ine, preto ho treba odstranit co najviac, pozri cez Google.sk pod mojim nickom na to prispevky uvedenim slova stres.
Na riedenie zlce je sylimarin(vytazok z milk thoisdtle/sylibum marianum/ostropestrec mariansky, davky najmenej 300 mg. Tiez ti odporucam aspon raz rozne precistit pecen protokolom dr Berksona, najdfes ho cez gloogle.sk pod temou pecen a mojim nickom.