Otázky na RNG

RNG

Pokial ma muz spermie zive v ejakulate, aj ked menej pohyblive alebo v nizsich koncentraciach , otehotnenie je mozne, ked sa obaja snazia zlepsit tu pravdepodobnost
U zeny napr doplnkami yam, Dong Quai, u muzor sterolmi, maca, erycoma a podobne.
Samozrejme u oboch doplnkom zinku a jodu
Muz musi nosit volne/netesne spodne pradlo a podla moznosti si neprehrievat varlata.Na zvysenie poctu spermii neikde pouzivaju aj studene kupele a obklady na varlata.
Zenu nesmu pouzivat vyplachy, lebo tie znizuju znacne moznost oplodnenia.
Umele oplodnenie by som pouzil len v pripade viacrocneho zlyhania takychto prirodzenych metod.

RNG

Pre vas na Slovensku je momentalne kvoli postovnemu asi najvyhodnejsie objednavat z iherb.com alebo healthdesigns.com
Pre prvonakupcov su uvedene zlavne kupony napr na rng.nazory.eu
alebo priamo na uvedenych zdrojoch.
Inac mnozstvo roznych zdrojov z celeho sveta najdete cez Google.com

kolienko

RNG dakujem za rychlu odpoved.urcite to skusim. a co si mam natierat tym kremom? ten yam zozeniem kde?
a este sa chcem spytat, ci nevies poradit niečo na zlepsenie kvality spermii. kamaratka sa snazí otehotniet ale u nich je problem v manzelovi. lekari odporucaju len umele oplodnenie. aky mas na to nazor??

RNG

Kolienko, na hormonalne problemy je najma yam(Diosgenin),v tvojom pripade mozno aj progesteronovy krem(prirodny progesteron, nie ziadne umele nahrazky od farmaceutov) na zamorenie tela treba odmorovat, najma enzymami a jodom.
Niekedy su kozne problemy aj vysledok zleho travenia, kde treba kyseliny, enzymi, mikrovlakniny a probioticku crevnu floru. Viac info mozes najst cez google.sk pod mojim nickom a nazvom problemu(napr travenie, enzymy, koza atd)Tam je to trochu prehladnejsie, lebo tu na fore, hoci som to opakoval uz mnohokrat sa to dost tazko hlada zasypane inymi prispevkami

kolienko

Dobrý den rng. som tu nova.par príspevkov som si precítala.nasla som aj odpovede na moje otazky.chcem sa len pre istotu presvecit, ci som to spravne pochopila. mam 30 r. snazíme sa o druhe babo. mam v sebe vela muzskeho hormonu (aj nadmerne zarastam) , ktorý brani dozriet vajícku. folikul praskne skôr ako dozreje, cize nemam ovulaciu. brala som na to gynex, ten zabral, ovulacia bola, ale nevyslo to, tak mi dr. predpísala clostylbegyt. jednej pani si odpísal, ze je dobry nejaky prírodný krem tusím prolaktínovy, písal si tam aj nejake ine prípravky, tie si uz nepamatam. čo by si mi odporucil. samozrejme nemam ani pravidelnu menstruaciu. mam dlhe cykly, niekedy aj 45 dnovy a aj to po injekcii vyvolavacke.
moj druhy problem je akne. stale i po pôrode s ami robia bolave zapalene pupaky. často su to podkozne, velke doslova kopce na tvary. najcastejsie v okolí brady. co by si mi odporucil na moje problemy. mylsím , ze obidva problemy suvisia spolu.

RNG

Uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa zatvara na signal silnej kyseliny v zaludku. Takze pokial nemas ten zvierac poskodeny, viac kyseliny by ti ho uzavrelo prevnejsie a potlacilo kavsane a hnilobne procesy v zaludku na nulu, a samozr4ejme zlepsilo celkove travenia.
Nezabudaj, delena strava a nepit spolu s velkym jedlo, ale az o 3 hodiny neskor.
Niekomu staci 1 tableta betainu, su ludia co beru az 3, takze si to sama na sebe musis vyskusat.
Nezabudne sa rano skoro alkalizovat, neda sa brat len kyseliny, potrebujes v inom case aj alkalie, aby si si vybalancovala telo na neutralne.

danabed

rng, opat dakujem za odpoved a mam dalsiu otazku:
uzivam betaine a kyselinu mam stale. vzdy asi tak hodinu po jedle to zacne. co mam urobit, dat si ho viacej? velmi ma z toho stipe hrdlo, ostatne problemy sa pomaly upravuju. dakujem!

RNG

Danabed, ked ti nieco telo nevyraba v dostatku, je rozumne si to doplnit. Do kedy ten nedostatok mozes mat ti nikto nevie predpovedat. U mna, stareho cloveka je nedostatok kyselin uz od 40tych rokov a zrejme to bude casom len horsie, kedze telo starnutim vytvara coraz menej roznych latok. Takze ja si musim uz kyseliny obcvas doplnat, a to iste sa tyka enzymov.
Nuz a co sa tyka mikrovlaknin, to musi brat kazdy cely zivot, lebo su nevyhnutne ako cistidlo, absorbent a vyziva pre probiotika. A obcass musime "zasdadit" do seba aj probiotika, aby sa rozmnozovali, lebo dnes pri prisnej cistote a sterilizacii(varenie) nemame moznost dostat z pody probiotika. Naviac podne bakterie su znacne znicene pouzivanim umelych hnojiv na poliach.Takze ani tam uz to nie je tak, ako to bolo kedysi, takze ak chceme mat probiotika, dokonca urcite, ktore su pre nas extra uzitocne, tak si ich musime nasadit do seba pouzitim potravinoveho doplnku, ktory obsahuje tie kultury laboratorne vypestovane. A zivit ich mikrovlakninami.

danabed

rng, prosim, toto bude asi tazka a zaroven naivna otazka, ale predsa: ako dlho sa asi upravuje taky problem s travenim? kedze ma to trapi uz dlhsi cas, nerada by som nieco zanedbala a cakala prilis dlho. velmi verim vasim radam a verim aj, ze sa vdaka nim z toho konecne dostanem. dakujem.

danabed

rng, dakujem za odpoved. na tom yam je napisane, ze 1 kapsula obsahuje 750mg mexickeho divokeho yamu-u. o percentach som tam nic nenasla, len ze je to 100% koren yam-u, ziadny extrakt. myslis, ze je to v poho? stacia mi dve kaspule denne? betain mam 650mg-ovy. mam ho brat s kazdym jedlom? jem asi 5x denne. psylium je mi jasne. (dnes som dohovarala manzelovi, ze nema po jedle pit :o)) a napit sa pred jedlom je tiez blbost? dakujem ti opät!