Otázky na RNG

GoFruit

RNG ďakujem ti za odpoveď. Mohol by si mi ešte poradiť s davkovanim 5% lugolovho roztoku? Mám 51 kg/172 cm, kojim syna. Môžem Ho brať aj ja cez.kožu? Dostane sa synovi mliekom? Ak nie, tak tomu mám ako dávkovať, má 14 mesiacov a 8150g.
A manžel by mal mať aké dávkovanie ked má 63 kg/176cm? Vrela vďaka

RNG

Jod sa dostava do tela cez kozu postupne, co je lepsie ako naraz cez zaludok.
Naviac mi to sluzi den dva aj ako deodorant.
Volny jod sa z tinktury naviaze na podkozne tuky a tak zostava v tele ucinkovat dlhsie, ako ked sa naviaze v zaludku na rozne ine latky, vcitane jedla, s ktorym moze dokonca byt z tela vyluceny stolicou.

malickaaaaa

Ok, vdaka za radu. Tak rano si dam enzymy aj nalacno aby som si kustik precistila telo a DIM si dam vecer, bude to takto dobre?

Este sa chcem opytat, ze preco ten jod pouzivas tak ako ho pouzivas? Nie je ho dobre ho pit??

Dakujeem!

RNG

Ja pouzivam jod len transdermalne, tj kvapky pod pazuchu.
Enzymy s jedlom pomozu jedlo stravit, enzymy na prazdny zaludok pomozu telo ocistit od zamorenia a roznych neziaducich utvarov.
DIM ber osobitne od enzymov, nie som si isty, ci ho enzymy nahodou nerozlozia.

malickaaaaa

Ahoj RNG,

mam jednu otazku, akurat vcera mi dosiel jod aj digest platinum. Chcela by som sa opytat ci to mam brat podla navodu.
1xdenne digest platinum a
2 ci 3x denne jednu kvapku jodu do vody??
s jedlom? pred? ci po?

Tiez beriem DIM, sorry druha otazka, Mozem to brat vsetko dokopy??

Vdakaaa!

RNG

gofruit, na trerklamy vyrobcov nerswmies davast punc pravdy, oni sda snazia svoj produkt vychvalit ine potlacit.
Loz, ze Hashimotova chporoba je sposobena jedenim kelpu je plytka, dr Hashimoto pracoval na vyskume stitnej zlazy v Nemecku, kde je prijem jodu velmi maly a preto sa vytvaraju zdurene stitne zlazy(hrvol, golva) a to je prave z nedostatku jodu. Co sa tyka hromadenie "nerozpustneho KJ v stitnej zlaze, to je tak isto loz, nicim nepodlozena.
Chemicke tabulky
en.wikipedia.org
jasne hovorika je KJ(KI=potassium iodide) sa rozpusta v teplote 30 stupnov celzia az 155 gramov na 100 ml vody.
Tak bohapusta loz, ze je malo rozpustny a ze sa tych par desiatok miligramov odporucanych usadi/vykrystalizuje v stitnej zlaze je loz vymyslena tym nevedomym vyrobcom ( kategoria: ucelove sirene klamstva)

RNG

trevor, syndrom vyhorenia je neustala unava a je to obvykle sposobene s adrenalnou nedostatocnou cinnostou. V medicine je to este dost nova vec, dosial sa to velmi ani nediagnozovalo, a zrejme to moze byt vysledok aj inych poruch v tele.

GoFruit

RNG, prosim ta, aky jod je najlepsie brat? Lugolov alebo tento www.wellnessresources.com ?
Kazdy pise ze ten jeho, proti lugolovmu pisu, ze There are two sources of iodine in the Iosol formulation. One is from kelp. Iodine in kelp is naturally in the form of potassium iodide. However, potassium iodide is not very soluble in water and may be difficult for your body to easily use. For example, if you get liquid potassium iodide on your clothes it causes a permanent stain of red. If you get Iosol Iodine on your clothes the red will evaporate out in a few minutes or readily come out with washing. In fact, potassium iodide has been shown to congest the thyroid gland when taken in high doses and is how Hashimotos thyroiditis was first discovered (Japanese citizens consuming too many sea vegetables). This is why I don't use potassium iodide.
Zase ludia co brali Kelp tabletky tvrdia ze sa im pohorsilo. Tak kde je pravda?
Dakujem ti

trevor

zdravim,
chcem sa spytat ci na zaciatku syndromu vyhorenia je hladina dhea vysoka a pri syndrome vyhorenia je hladina nizka tj nedostatok a vtedy sa doplna dhea tabletkami? a je syndrom vyhorenia a andrenal fatigue to iste?
a da sa nieco vycitat z shbg pri syndrome vyhorenia alebo to s tym nesuvisi? /ale si myslim, ze ak je vyhorenie tak aj muzske hormony by mali byt nejko v nerovnovahe, nie?/

dakujem rng za odpoved