Otázky na RNG

ema280

DOBRY DEN JA SA CHCEM SPYTAT MOJA SESTRA MA 27 ROKOV A PRED 2 TYZDNAMI SA JEJ DALI UZLINY PO CELOM TELE VYSETRENIA NIC NEUKAZALI KRVNE TESTY AJ SONO SU V PORIADKU LEKARI NEVEDIA PRECO ICH MA NEDALI JEJ ZIADNU LIECBU PORADITE MI PROSIM????DAKUJEM A ZELAM KRASNY DEN

RNG

Co sa tyka skodlivosti, da sa zabit aj vodou(4 litre v priebehu 10 minut ta ucinne zabiju, tak isto 50 gramov soli naraz, a predsa na vodu ani sol nekreslia smrtky. A odpravi ta ak 20 tabletiek naproxenu, a tiez nan nekreslia smrtky, ako na jod. Takze tu vidis tu jednostrannu zaujatost proti jodu velmi jasne.

RNG

Nuz jod je silne antimikrobialny a 8 kvapiek moze byt privela na crevnu floru. Ked crevo nieco neznesie, snazi sa to vyhodit.
Ale moze to byt aj Herxheimerova reakcia. Poznas to ked ti postupne zmizne.
Zatial by som znizil davku na polovicu a uvidis. Pripadne aj stvrtinu.
Tvrdenie, ze transdermalny jod nie je jedovaty a ustne brany je jedovaty je dost pochybne, kedze oba sa nakoniec dostanu do tela a krvneho obehu. Niekomu tam chyba zakladna logika, vsakze.
Inac neviem , ako silny Lugol mas, tj kolko jodu a KJ je v tych 8 kvapkach. Moze to byt aj privela, ale pochybujem.

GoFruit

RNG lenže oni v tom článku nelobuju za nejaké farma výrobky, tak preto. A píšu že pri transdermalnom užívaní jodu nie je jod jedovatý. Vedel by si to nejak vysvetliť, prečo si to myslia? Oni sami to nevedia vysvetliť... No nechcem ťa oberať o čas, ale začala som brať lugolov roztok, 8 kv. Denne a mala som po niekoľkých dňoch.užívania hnačku...čo by sa možno dalo vysvetliť ako detox, ale keďže kojim, tak neviem či to synovi nespôsobilo ekzém, vyšiel mu asi vtedy keď som dostala hnačku. Mohol Ho vyvolať ten lugol? On už raz ekzém mal a potom odišiel, čiže som si 100% istá, že nie je zo stravy. Vtedy som myslela, že to bolo psychického pôvodu....ale teraz mi to tak nepripadá. Čo ty na to?

RNG

Darina, pangastritida je zapal zaludka, ktory je sposobeny roznymi mikrobami v zaludku. Tieto tam mozu prezit len pre nedostatok zaludocnych kyselin. Dostatok kyselin totiz tieto mikroby znici.
Pri nedostatku kyselin sa jedlo dostatocne nenatravi, tj nemozu sa rozne ziviny z neho absorbovat v dostatocnych mnozstvach.To samozrejme vedie h hromade zdravotnych problemov, nedostatocne absorbovanie mineralov sa napr prejavi chydokrvnostou, osteoporozou/rednutie kosti, tetaniou, nedostatocne absorbovanie roznych aminokyselin a inych zivin sa prejavi znizenou imunitou, oslabenou regeneraciou(zrychlene starnutie) atd.
Travenie si treba napravit, punktum.
Tj musis mat dostatok kyselin, enzymov mikrovlaknin a dobru probioticku floru v crevach. Co tam chyba sa da lahko doplnit.
Inac doplnat jednotlive ziviny pri zlom travenie je skoro nemozne.
V tvojom pripade docasne mozes brat doplnok na tu krv, napr zmes pod menom Easy Iron, ktora za mesiac/dva upravi krvny obraz.
Ale travenie si aj tak musis napravit

RNG

Jefito, mnohe virusy, co sme prekonali zostavaju v tele na cely zivot, stale sa snazia rpozmnozt, ale pokial mame silnu viralnu imunitu, sa im to nedari. Ked nam imunita oslabne z roznych dovodov, hned vyuziju prilezitist a prejavia sa.
Salmonela nie je vyrus ale druh najma crevnych bakterii.

RNG

Go fruit, je to sampozrejme spinava loz. Jod je prvok, tj nemoze byt ziadny synteticky a tazi sa z morskych rastlin, najma kelpu suchou destilaciou.
KJ tak isto nie je synteticke, lebo sa tak isto tazi z morskych rastlin luhovanim.
A ked je davka 130 mg KJ prehlasena FDA za bezpecna pre zdravie(tzv radiacne pilulky) a miliony ich pouzili v pripade Chernobylu na Ukrajine a Polsku, tak je jasne, ze ten clanok je loz na podporu v medickej literature sirenych protijpodovych disinformacii. Inac cely vyskum okolo jodu zacal z paradoxu, ze Japonci, ktorych prijem jodu z morskych rastlin je az 85 nasobok nasho prijmu jodu su zdravsi a dlhsie sa dozivajuci, ako my, a tzv Hashimitovu thyroitidu prakticky nepoznaju(dalsia loz, dr Hashimoto pravoval v Nemecku, kde zistil ze z nizkeho prijmu jodu su hrvoly na stitnej zlaze a kretenizmus a preto na hlavne jeho podnet zacali jodidovat sol, cim sa kretenizmus a hrvoly viacmenej odstranili, ale zrejme nie dostatocne, ked citam, tento clanok, hahaha)

DarinaB

Dobrý deň rng, vedeli by ste mi poradiť, kde sa mi v tele stráca železo i napriek tomu ,že ho dodavam v dodatočnej forme (rôzne šťavy, potraviny s obsahom Fe...) Bola som na gastroskopii (mám pangastritídu) a na kolonoskopii (čisté). Je možné, že telu dodávam dostatok železa, len je niekde problém s jeho vstrebaním?

Jefitto

Ja by som mal otázku- ako to je s virusovymi ochoreniami? Niekde som počul, že keď už človek prekonal nejaku vírusovú chorobu, tak už nikdy na ten vírus neochorie, lebo imunitny system ma zapamätané DNA toho virusu tak rychlo proti nemu vytvori protilatky, že ten virus už proste sa neujme. To je napríklad dôkaz Osypiek a kiahni. Kto ich už raz mal, ten ich nedostane. S chrípkou to tiež chápem, vírus rýchlo mutuje. Vírus nádchy to isté. Platí to teda o všetkých vírusoch? Ak som mal v 2008 salmonelozu, už ju nikdy nebudem mať?