prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Marcelina, neradoil ti zle veci, len neviem, ci by ti odporucene dost ucinne pomohli.
Na odmorenie od ortuti je najma cilantro z rastlin, MSM, jod, selen, ALA,modifikovane citrusove pektiny a podobne.Pomaha aj spirulina a chlorella.
RNG prosim, kedysi na fore jeden chalan pisal, ze ho z uzkosti a depresie zbavilo uzivanie aminokyselin pre sportovcov a ked uz bolo lepsie, pridal troska sportu, je mozne, zeby to ozaj mohlo zaberat?
Dobry den RNG, este nikdy som neprispievala do fora, ale citam si ho uz dost dlho, prekonala som infekcnu enteritidu po dobrani antibiotik, odvtedy mam strasne bolesti klbov, ktore postupne migruju po celom tele, z krvnych testov mam zvysene CRP 36,76 a zvysenu sedimentaciu 20/43, trosku zvysene neutrofily a trochu znizene lymfocyty, ostatne vysledky mam vsetky ok. Uz neviem, co mi moze byt, lekar ma posiela na reumatologiu, ale reumaticke faktory mam v norme. Viem, ze nie si lekar, ale neporadil by si mi? Dakujem.
Dakujem RNG, tak som vyhodila zbytocne peniaze, bola som u jedneho terapeuta co diagnostikuje Vollovou diagnostikou pristrojom , ano mi nepovedal dokopy, ake mam problemy, len aluminium ze mam vela, nejake mineraly co chybaju a ze nieco s krvou, odporucal jest cierny sezam, kurkumu, palinovy caj, zazvor, lanove semeno, zelerovu stavu a ze sa to upravi a ked som sa pytala na tie plomby,lebo DMSA mi nerobilo dobre, tak mi dal Reishi 500 mg ale nejak sa mi to nepozdavalo a vidim, ze asi nie je taky odbornik, ako sa tvaril, neviem, naco mi to Reishi bude, vyvalila som zan 25 eur..
Reisi nie je detoxifikator, ale dost silny adaptogen a obsahuje betaglukany(specialne sacharidy, co zvysuju aktivitu a pocet bielych krviniek, nasej obrannej armady.
Takze je to nie vyziva, ale skor ochrana.
Inac never tomu co tvrdia vyrobci a predajci, to je povacsine alebo prehnane, alebo sa casto nestitia ani lzi aby svoje vyrobky predali. Najma davky a obsahy casto nezodpovedaju tomu, s cim bol robeny lekarmi na tych latkach vyskum.
RNG prosim naco sa pouziva cinska huba Reishi, je to detoxikator? pocula som o tom nejake chvaly, velmi sa mi to nezda, kedze je to huba a huby rychlo rastu a mavaju mnoho toxinov a ziadne vyzivne latky . Jeden teraeut mi to odporucil uzivat pri odrtavani amalganovych plomb, ze tri dni po sebe 8 tabliet denne , ze nemam skusat agresivne pripravky ako DMSA, co mozu aj poskodit vylucovacie organy. Ake davky su denne povolene? Dakujem pekne.
rng, dakujem este raz za radu. Ospravedlnujem sa, ze az dnes, ale nebola som na PC.
Pekny den.
Darina, odporucam samozrejme nielen kyseliny, ale aj enzymy, lebo to ide ruka v ruuke, ked clovek nedostatocne travi neznici v zaludku rozne skodlive mikroby a neabsorbuje ziviny v tenkom creve, do hrubeho sa dostanu rozne ziviny, co tam, uz nemali byt a tym sa podporia rozne parazitne kultury v crevach na ukor uzitocnych probiotik.
A tak mas zapal zaludka, zapal criev(hnacky), znizenu imunitu, nedostatocnu absorbciu zivin a z toho vyplyvajuce stovky moznych zdravotnych problemov.
A nezabudni, ked beries s jedlom kyseliny, v inom case musis brat alkalie na prazdny zaludok, lebo v nasom zaludku v parietalnych bunkach sa tvoria nielen kyseliny, co idu do zaludka, ale rovnake mnozstvo alkalii, co idu do krvi
A ked mas nedostatok kyselin vytvorenych, mas aj nedostatok alkalii, tj obe si treba dodat, aby si si neokyslila telo, samozrejme nie naraz!
Ema, zialbohu jem plno nakaz, ktore lekari bezne nevedia zistit, su to mnohe crevne nakazy, mykoplazmy. l-formy, mnohe plesne a tiez samozrejme podcenuju nase vlastne v tele pritomne virusy. Takze by som sa ich pokusil co najviac adresovat, Odporucam najma oreganovy olej(proti plesniam a kvasnym infekciam, odhlienuje),extrakt z olivovych listov, co je ciastocne antiviralny, antibakterialny ale najma ze adresuju mykoplazmy a L-formy, na co toho este je velmi malo, a zvysil by som si viralnu imunitu, co vlastne radim dnes v case viralnych epidemii kazdemu. najdi si rozne prostriedky na to cez Google.sk uvedenim rng herpes. A pridam este dalsie, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado
Najsiolnejsie antiviralne je ale podla mojich skusenosti Chaparral, chaga a betulin, ale betulin je dokonale zablokovany od trhu ronymi ochrannymi patentami. kedze ale briez je ale vsade plono a vrchna cast brezovej kory je biela od obsahu betulinu(10 az 30%), nikto ta nemoze zastavit, aby si si vyrobila alkoholicky extrakt(3 diely alkoholu, 1 diel mletej vrchnej brezovej kory, betulin je nerozpustny vo vode ale je vyborne rozpustny v etylalkohole). ktoreho obsah bude od 2 do 7 $% betulinu. Ucinna davka betulinu(len z ruskych vyskumov, inde je to viacmenej zablokovane) je 2 x 500 mg.
Ja si tento vytazok davam do mixu s mliekom s trochou konaku, kde sa betulin naviaze na maslo v mlieku, pridam skoricu a muskatovy orech a pripomina mi to drink Brandy Alexander.
rng, ďakujem srdečne za radu. Určite si zoženiem potrebné doplnky na zvýšenie kyseliny v žalúdku a samozrejme už dávnejšie beriem psyllium a probiotiká. Vyhladam na googli kde je mozne zakupit Easy Iron. Ešte raz ďakujem, lebo veľa čítam rady od Vás a mnohokrát som ich aj využila (mala som pľúcne chlamýdie aj črevnú kandidu a postupovala som podľa Vašej rady a pomohlo :-o). Pekný deň.