Otázky na RNG

RNG

Nuz maju plno vakcin na sklade, ked im to celoplosne pockovanie vsetkych mladych dievcat nevyslo, tak odrazu TREBA ockovat kazdeho, co sa dobrovolne da, a lekari, cest vynimkam, sa postaraju za urcity baksis to previest.
Je to velmi smutne, ale je to nasledok dnesneho sveta riadeneho peniazmi.

Hendzi

Dakujem za odpoved, potvrdila, co som si myslela. Mne absolutne neslo o peniaze, ani partnerovi, ale predovsetkym o zdravie a o to, aby to nesposobilo este horsie veci, ako proti ktorym sa ockuje...
Mimochodom je zaujimava skutocnost, ze v aprili som sa mala poponahlat s ockovanim, pretoze vakcina bola zlacnena na polovicu, potom sa zasa akcia predlzila na cely maj...A este mi je zvlastne, ze v minulosti sa striktne ockovali iba panny, potom bolo ockovanie povolene do nejakeho veku, teraz by ockovali uplne kazdeho a najzvlastnejsie, ze uz aj takych, ktori maju presne ten isty typ virusu v tele...

RNG

Ked mas nejaky virus uz v tele a aktivny, tak ti uz telo vyraba protilatky proti tomu. Tj odporucvenie lekara ockovat je alebo z neinfiormovanosti alebo z ekonomickych dovodov(pre neho vyhodnych pre teba nevyhodnych, vsakze)Naviac vakcina obsahuje rozne skodlive latky, co dostanes do tela rovno do krvneho obehu. Hovorit o neskodnosti vakcinacie, ked na nu zomrelo viacero dievcat v Anglicku a Nemecku je predsa len drzost. A to prestali tlacit/znasilnovat okamzite sirokoplosne stepenie, co mali v povodnom plane.
Viralna imunita sa da zvysit roznymi potravinovymi doplnkami, prehlasenymi lekarmi za neskodne, podobne ako su kriteria pre zdravotne nezavadne potraviny.
Kedze su virusy nielen miestne, ale rozlezene po celom tele, jedina co na ne pomoze je zvysit si viralnu imunitu v celom tele.
Ako na to pozri cez Google.sk zadanim napr rng, herpes.
Pridam este dalsie antiviralne, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado. Treba ich pouzit viacero na zarucenie ucinku, ci uz prevencie dalsich nakaz, alebo potlacenie uz nasich "vlastnych" v tele.

Hendzi

Som po konizacii krcka maternice *stredne tazka dysplazia*, bolo mi odstranene vsetko poskodene tkanivo, lekar ma chcel okamzite ockovat Silgardom, pretoze vraj by som mala byt negativna na hpv virusy, lebo zvyknu byvat odstranene spolu s leziou. Vyziadala som si po operacii hpv test, ktory preukazal, ze som pozitivna na vysokorizikove typy hpv, dokonca aj na 16 a 18, proti ktorym sa ockuje. Ockovanie som odmietla, pricom mi lekar povedal, ze nie je dobre, aby som to nechala len tak, pretoze je mozna recidiva ochorenia a mal by sa dat zaockovat aj moj partner - obaja Silgardom.
Mam 26 rokov, som bezdetna, mam staleho partnera, pride mi nelogicke davat sa ockovat proti virusu, dokonca este aj presne rovnakeho typu, ktory uz mam v tele potvrdeny.
Kupila som si Indonal, ktory beriem uz dva mesiace po 2 tabletky denne, chcem navstivit imunologa, aby som si posilnila imunitu. To ockovanie a presvedcovanie gynekologa mi vsak stale vrta v hlave, je mozne ze by dokazalo ovplyvnit ten virus, ktory mam v tele a oslabit ho, alebo to len mne pride hlupost. dakujem

RNG

Bolesti mozu byt z plno dovodov.
Bolesti zaludka mozu byt spojene so zlym travenim, tj nedostatkom kyselin. Bolest brucha mozu byt aj z nedostatku kyselin, aj z nedostatkov roznycy enzymov alebo zlej probiotickej mikroflory.

Mimochodom, pri zlom traveni mozu nasledovat rozne problemy so zdravim, stovky, a patri medzi ne aj osteoporoza, klbove bolesti a bolesti chrbta.
Ale z coho mas bolesti ty ti neviem povedat, na to potrebujes kompletne vysetrenie.
Mozno tam mas nejaky zapal, to by som adresoval 3 x 1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu na lepsiu absorbciu. To sice neadresuje pricinu, ale zmierni bolesti

danabed

RNG, prosim vas znovu o vysvetlenie: snazim sa napravit si travenie podla vasich rad - enzymy, probiotika, uprava stravy....chvilu bolo lepsie, ale znova sa mi vratili bolesti hrudnej chrbtice a problemy s dodychnutim. je to naozaj spojene s travenim? velmi sa bojim, dakujem.

RNG

Proticandidova dieta je proti kvasnym a hubovym kulturam, tj pocas prisnej diety nesmies jest nic kvasene, aby sa telo vedelo vsetkych kvasnych produktov, vcitane roznych toxinov.
Naviac musis candidu vyhladovat, tj ziadne cukry a minimum sacharidov,ziadne skroby a jemne muky a proticandidove doplnky, ako GSE, Oreganovy olej, kokosovy olej a z enzymov silny enzym na nicenie bunkovych stien candidy, tj celulazou, zatial je na trhu jeden velmi silny enzym s celulazou(140 000 jednotiek) pod menom Candex.
Okrem toho musis brat aspom 15-20 gramov mikrovlkaknin denne a na noc silne probiotika.
Ked toto VSETKO, robis 2-3 tyzdne, mozes sa candidy zbavit. Inac to trva dlhe mesiace, ked vobec. A vrati sa ti to spat, ked prejdes na taku istu dietu, ktorou si si to povodne sama vypestovala.