prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
stranka rng.nazory.eu zostava a ked sa administratorovi Ivanovi podari obnovit uforum hoci aj pod inym menom, iste na uvedenej stranke vam aj mne da vediet.
Bola by skoda, keby tych vyse 17 000 otazok a odpovedi vyslo navnivoc.
Ja som si to osobne ani nestiahol, tj ak sa mu to nepodari, tak je to nenavratne stratene.
To len poukazuje na to, ako su informacie v tomto modernom pocitacovm svete labilne. Knihy zostavaju roztratene po svete starocia, pergameny vyse 1000 rokov a zaznamy vytesane do kamenia milenia. Ale data z pocitacov mozu zmiznut nenavratne z zlomku sekund...
jerry, janda, ja nie som administratorom toho fora, Ivana, co je zakladatel a administrator toho fora som upozornil na to a on v tom pracuje aby sa to zachranilo.Provider/server mu to neoznamil dopredu, ze jeho najom domeny vyprsal. Bola by to skoda, aby sa tie vsetky informacie stratili. Ak sa mu to podari zachranit, tak to pravdepodobne zmeni adresu.
Marusska, vyhojenie aj po potlaceni helikobaktera moze trvat este viacej tyzdnov, a zatial nezabudaj brat DGL, to pomaha hojit a celkove posilnuje vylucoivanie ochrannych zaludocnych mazov.
Mozes pouzivat na cas aj monolaurin, to je dobry antimikrobialny proostriedok vseobecne.
Prečo nejde forum?
Dobrý večer.Rng chcel by som ťa poprosiť o radu.Už tretí týždeň užívam KS na HB a zhruba týždeň DGL.Bolesti žaludka sú oveľa menšie ale aj tak to ešte cítim.Chcem sa ťa opýtať keď doberiem ešte týždeň KS môžem si nasaddiť monolaurin +DGL?Ako dlho to môžem užívať?Dgl užívam tri krát na deň 2 ks.Ako dlho trvá kým sa vred vyhojí?Ďakujem.
Marcelina 78, telo si vyraba neurotransmitery z roznych latok, vcitane aminokyselin. Najma ked niekto nema dobre travenie a neabsorbuje dostatok aminokyselin, moze mu doplnok pomoct.
Ale je to adresovanie problemu " na dlhe lakte"
Travenie si treba napravit, tak ako aj spravnu skladbu potravin, potom si velmi pravdepodobne netreba nic ine doplnovat, okrem toho, coho je v potrave dnes malo, tj selen, zinok, jod, vitaminy C,E D-3, mikrovlakniny, probiotika a pripadne na mozog a nervy rybacie/krill/calamarine oleje.Pomahqa aj alkalizacia, najma s extra dodanym draslikom z KHCO3, to najdes vo vinarskych potrebach ako odkyslovac vin, napr pod nazvom Kalinat.
IPG, enteritis tj zapal tenkeho creva je sposobeny ci uz roznymi mikrobami, alebo chemikaliami
www.nlm.nih.gov
Ci si sa ho efektivne zbavila, neviem, ja by som pre istotu pouzival najmenej 15 gramov mikreovlaknin, mate dobre a lacne napr psylium a najma inulin a kvalitne kyselino a tepelne odolne probiotika. Lebo iste si si znicila probioticku floru antibiotikami a dosial ju nemas vratenu spat a miesto dobrych probiotikm sa ti tam rozmnozili rozne neziaduce mikroby.
Pripadne na vyhojenie criev ber aloe vera, DGL a Triphalu. Mozno by ti pomohlo aj precistiot si pecen protokolom dr Berksona.