Otázky na RNG

chorecrievko

Chcem sa spytat ohladom proticandidovej diety. Ci je vhodne konzumovat kyslu kapustu (obcas). Citala som kadejake clanky a nazory sa dost rozhadzaju, tak neviem .. nejaky druh plesni v nej asi bude.

malickaaaaa

Ok, diky...skusim to rozriedit...
a este ma napadla jedna otazka.
Je mozne pribrat pocas toho ako beriem digest platinum??? Sa mi zda, ze mi dako rychlo travi a vkuse som hlana a chcela by som dake kilo navyse... je to mozne???
Dakujem !!!

RNG

koncentracie jodu nad 2% mozu sposobovat uz alergicke reakcie u niekoho, preto odporucam najviac tinkturu s 2-2.5% jodu a 2.5% KJ b 50 % etelalkohole, ktora sa odpari za par minut a flak sa uz pokial nie je namozeny na saty neprenasa.
Farba je bledo az tmavohneda, podla mnozstva naneseneho. Za par hodin sa pod pazuchou zmeni na svetlozltu az uplne zmizne

malickaaaaa

Zdravim RNG,
dakujem za odpoved... ja si to musim prelepit lebo neviem aky jod mas ty ale moj je taky husty a nechce sa vstrebat... tak si to prelepim a pokoj... :)
a este jedna otazka ked zabudnem zobrat digest platinum tak je to ok??
Lebo snazim sa ho brat kazde rano nalacno ale niekedy zabudem...tak ho potom uz neberiem az na dalsi den... ked chcem aby sa mi ten fibroadonom rozpustil tak by som mala brat pravidelne, ze?
Vrucna vdaka