Otázky na RNG

Zet

mne cca pred 2 mesiacmi zacali tazkosti s travenim,resp.po akomkolvek jedle my postoji zaludok a tazko sa my dycha.....co s tim mozem spravit?

Zet

mne cca pred 2 mesiacmi zacali tazkosti s travenim,resp.po akomkolvek jedle my postoji zaludok a tazko sa my dycha.....co s tim mozem spravit?

RNG

Lufol je vodny roztok, takze je redsi(nizsia viskozita) nez glycerinove roztoky. Este nizsiu viskozitu maju alkoholicke ( tym myslim etylalkohol)roztoky.
Ale to nema nic spolocne s percentualnym obsahom jodu.

RNG

Maruska, hovori to jasne, ze to obsahuje DGL, len neviem kolko.Takze je to zrejme lepsie ako nic, pokial znesies tam tu pridanu skoricu, co nie je najlepsi napad, lebo skorica drazdi. A produkt je dost drahy na to, ze obsahuje len 20 tabliet.
Ja osobne kupujem tento
-odkaz odstránený-
ale zialbohu Swanson ma pridrahe postovne na Slovensko .

RNG

JKanda, pisu tam tendencne lzi. Helikobakter sa tak isto da znicit kyselinami, len PH musi byt 2.5, lebo PH 3 este prezije. Inac toto je velmi lahko dokazatelne v petriho miske, hociktory lekar si to moze dokazat, keby sa im nelenilo a "nezozrali " by lzi z medickej literatury "Aj s chlpami"
A pre tych, co tomu neveria existuje velmi jednoduchy test Heidelbergovou kapsulou, kde jasne zistili, ze ludia as palou a zaludocnymi vredmi maju MALO kyseliny, nie vela.
Samozrejme, kedze toto by podstatne znizilo predaj protikyselinovych liekov, tak to drviva vacsina lekarov ignoruje
a radsej uveri tym lziam rozsirovanym v medickej literature o udajnych prebytkoch zaludocnych kyselin
www.phcapsule.com

Marusska83

Rng prosím ťa myslíž že toto by som dočane mohla užívať namiesto DGL?DGL som si objednala ale bohužiaľ zatiaľ nedošlo a cez dovolenku nechcem prerušiť liečbu môjho HB a vredíka.Zatiaľ je to vďaka tebe na dobrej ceste aj keď sem tam cítim ešte ten tlak ten vredík kde je a že ešte tam je ale tie ukrutné bolesti sú preč za čo ti nesmierne ďakujem.Rok som trpela v bolesti.Môžem zatiaľ toto?
www.nonrx.cz

Janda

rad by som vedel tvoj názor na tento clanok www.planeta-zdravia.sk
Pisu tam:
Preparátmi, ktoré znižujú kysloť žalúdočnej kyseliny sa umelo "ničí" ideálne prostredie pre Helicobactera, ale principiálne sa neodstraňuje príčina, prečo žalúdok produkuje veľmi kyslú žalúdočnú kyselinu. Preto po ukončení užívania preparátov na zníženie kyslosti žalúdočnej kyseliny sa znova v žalúdku vytvorí ideálne prostredie pre RÝCHLY rast a premonoženie HP.

- pisu, ze hb nici nizka kyslost zaludka - neni to nahodou naopak?

ešte aj:
Telo je úžasný systém, preto dokáže eliminovať potenciálne nebezpečenstvo nejakej nákazy zo stravy práve v žalúdku. Preto je žalúdočná kyselina tak kyslá (pH 1,2 - 1,7) - aby v nej zahynuli všetky plesne, huby, baktérie, vírusy. Zároveň imunitný systém neustále monitoruje, čo preniklo cez túto "ochranu" a ihneď to rieši.

- sedi tato hodnota kyslosti kyseliny?

Poprosim odpoved na tieto 2 otazky + pripadne aj komentar ak su tam uvedene aj ine blubne informacie

dakujem