prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ďakujem.Destresovať...ako?
Melatonin si telo samo vyraba zo serotoninu. Takze to nie je skodliva latka pre telo, pokial ju samozrejme nepredavkujes. Obvykle davky su tesne pred spankom 1 az 10 mg . Neodporucam to pouzivat samozrejme stale, telo ma vylucovat dost na uspanie/ukludnenie, pokial mas dobre travenie, spravnu stravcu, dost silneho svetla cez den a tmu v noci, lebo to su vsetko podmienky na vylucenie melatoninu=spankoveho hormonu.
Po zobrani melatoninu musis spat aspon 8 hodin, preruseny spanok s melatoninom v krvnom obehu sposobuje bolenie hlavy a malatnost.
Odporucam sa aj destresovat, stres nici spanok, okrem stoviek inych zdravotnych skod, co pacha na tele.
Dočítala som sa o Melatoníne a keďže sa mi zle zaspáva chcela by som ho skúsiť. No nemá nejaké vedľajšie účinky, je to neškodné?
Mast na krcove zily je tzv "konska". Obsahuje escin, co je antioxidant vytazeny z pagastanu konskeho. Poliaci vyrabaju viacero vyrobkov a 1% escinu, ako kremy a gely.
HAK neodporucam nikomu, ma privela postrannych zlych ucinkov. Odporucam nehormonalnu antikoncepsiu, rozne peny a podobne s obsahom napr nonoxynolu, velkomolekularnej kyseliny, ktora zabije spermie, ale neprenikne podstatne do tela a teda nesposobuje hormonalne zmeny a zamorenie.
zdravim rng,
rad by som chcel pocut tvoj nazor ako skuseneho odbornika.
Varikokela su v podstate krcove zily ako aj na nohach alebo hemoroidy na konecniku. Preto ma napadla myslienka ci by sa to nedalo podpbne riesit teda natierat nejakou mastou. Kedze, ale natierat scrotum nejakymi chcemikaliami je nebezpecne tak mozno gastaova lebo nechtikova mast by bola vhodna? A aky je mechanizmus tychto masti? Vedu k vylieceniu krcovych zil nannohach a na konecniku?
Ahoj RNG, chcem sa spýtať či môžem brať hormonálnu antikoncepciu ked som ako 16 ročná mala vaskulitídu. Ani lekárka mi nevie 100% odpovedať.
Dakujem :)
Ahoj RNG, chcem sa spýtať či môžem brať hormonálnu antikoncepciu ked som ako 16 ročná mala vaskulitídu. Ani lekárka mi nevie 100% odpovedať.
Rozne potravinove doplnky sa daju kombinovat bez problemov, vynimiek je len celkom malo
Na stehne je koza hruba, takze vstrebavanie je ovela pomalsie. A flak z tinktury si netreba nijak prelepovat.
Orgsnicke rozpustidla z lepidla naplasti su skodlive na kozu, ja sa z nich vyhadzem.