prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ako myslis, ja mam informacie velmi rozdielne. A reklamam vyrobcov na vyrobkoch rozhodne neverim, ti maju zaujem len a len o predaj, nic ine.
Mnohe saponiny su sice velmi zdrave pre telo, lebo cistia creva, ale tie nie su hlavna zlozka tribulusu.Anabolicka stranka tribulusu(svaly budujuca) su furostanolove steroidy, alebo tiez nazyvane steroidne saponiny. A tych je tam len cast zo saponinov, tvoj doplnok neuvadza aka cast je tychto v tych "98 percentach".
A treba si pozriet aj druhu stranku nazorov na tribulus, nie len kladnu, pozri napr
curezone.com
A este ze to obsahuje 98%saponinov.....
Ja som o tom pripravku Tribulus citala same dobre veci..dokonca ze zvysuje imunitu a neviem co este vsetko..vratane narastu svalovej hmoty.Je to ze vraj cisto prirodny vytazok z rastliny...?
Nuz ked chces, aby bol agresivnejsi , len mu zvysuj umelo testosteron. A "bojove umenia" mu este pridaju na agresii, lebo bude moct "kazdeho vymlatit". Mladym netreba zvysovat testosteron, ked si chce adekvatne, tj nie prilisne vybudovat svalstvo, staci mu cvicit s cinkami pod 40% max vahy,co vie zdvihnut a normalna strava s dostatkom bielkovin, . Vyssie sa buduje zbytocne svalstvo, co predcasne znici/zoderie doslova vnutorne organy tym, ze telo musi zbytocne spracovavat ovela viac materialov, nez je potrebne pre normalnu vahu a svalstvo.
Ale mladymn to nevysvetlis, chlapci chcu vyzerat modne svalnati za kazdu cenu a dievcata "stihle" =chorobne vychrtle...
Syn sa zacal venovat bojovym umeniam a zelal by si trochu vetsie svaly...je na to dobre pouzit toto?:Tribulus Pro-Max (90 caps) 500MG PER CAPSULE 98% Saponins.Aky je to pripravok a ako sa ma ucinne davkovat?Nemoze mu to uskodit?Dakujem vopred za odpoved..:-)
Mozes to mat alergiu z plesnovych sporov. Casto je v stenach po plesniach hromada sporov a tie narobia v tele poriadnu paseku.
Ak sa ti dostanu do zaludka, pripadne aj rozne skodlive latky z toho prachu, mozu ti poskodit cinnost parietalnych buniek, tj tych, co v zaludocnej stene vyrsbaju kyseliny.
Na regeneraciu pomoze DGL a aloe vera.
Dovtedy si musis kyseliny doplnovat, alebo aspon si ich neriedit.
ono moze s tim nieco mat spolocne aj to ze sme v byte riesili demolacne prace,nadychal som sa prachu,este v ten vecer som dostal hnacku,ale len taku jednodnovu a v podstate od tej doby mam tieto problemy,najviac ma znepokojuje to tazke dychanie,neviem sa poriadne zhlboka nadychnut,ma to daco spolocne s tim zaluskom?
Mas zrejme malo kyseliny. Inac mozes s tazkym jedlom nepit, aby si si nerozriedil kyseliny a na maso a syry nikdy nejed zakusok alebo sladke napoje.To casto samo pomoze. Pi a to hojne asi 3 hodiny potom, to ti dostatocne natravene jedlo splachne do criev.