prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG dakujem velmi pekne za rady, dobre ze som neobjednavala uz vcera lebo len dnes citam odoved a chystam sa objednat z iherb. Mozem ta poprosit ci by si mi to dal do angl lebo neviem ako to tam najdem.
Vrucna vdaka
Nezabudni na doplnok mineralov a rybacich/krill oleja/calamarinu. V tehotenstve potrebujes pre vyvoj kostry dietata a mozgu tychto znacne vela a ked nechces mat telo vyrabovane(spojenie s tetaniou, depresiami, uvolnenymi zubami...)
Mineralovy doplnok musi mat mineraly viazane organizky, v spravnych pomeroch na kosti a vitaminy D-3 a K-2 na absorbciu a zabudovanie.Dobre je ho brat aj s gramom spiruliny, tak sa ucinnejsie zabuduje.
No neviem lebo ja som len citala na nete a vacsinou sa pisalo o 400mg tak preto som sa opytala. (400mg denna odporucana davka pre tehotnu zenu)
Nevedela som ze dvojita davka bude tiez v pohode. ALE dam na teba :-)
Vdaka za radu, U're star!!!
RNG, vďaka za radu. Si múdry a dobrý človek a ja Ti želám všetko dobré, ako aj rodine.
Nuz podla toho, na ktorych lekarov nazory das.Lekari, ktorych rad sa ja drzim tolko pre tehotne zeny odporucaju. Ale ked chces, vyber si 400 mcg(mikrogramy, nie miligramy, samozrejme) tabletky ci kapsle, aj take tam mas. Menej by som neodporucal.
... a nie je 800mg az silna davka pre tehotnu zenu??
Orol, to je jedno, Cisty lecitin je cisty lecitin, ci ako prasok alebo ako granulat.
Malickaaaa, hociktoru napr NOW tam ma 800 mikrogramove tabletky, 250 kusov za celkom rozumnu cenu.
Zdravim RNG,
chcela by som sa opytat ktoru kyselinu listovu by si odporucil z iherb pre tehotne zeny?
Dakujem za odpoved!
Dobrý deň - RNG, je granulovaný čistý lecitín rovnako účinný pri očiste ciev ako lecitín v prášku? Resp. obsahuje granulovaný nejaké tuky? Mám totiž problém a zatiaĺ môžem kúpiť len GRANULOVANÝ LECITÍN.
OK, skus, uvidis. Na epi je dolezite brat aj vitamin B-3 napr formu inositol hexaniacinate, 2 x 500 mg. Aj L-theanine tam casto zaberie.