prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Chitosan sa kedysi tlacil ako dieteticky prostriedok, lebo ked napucal tak vyvolal vraj pocit plnosti. Nuz nie u mna....
Kanadsky Weber nie je prave najlacnejsi, ale ked ma na Slovensku dobru distribuciu, tak moze byt vyhodnejsi, nez ine predrazene alebo slabe znacky.
Osobne neviem co zvysuje hladinu vlastneho telesneho estrogenu. Uvedeny doplnok je vseobecne hormonalny, ale s dost malymi davkami jednotlivych zloziek. Ja ich odporucam nie na desiatky miligramov, ale na gramy.
Prohormonalne-proestrogenicke su rozne fytoestrogeny, tj rastlinne latky podobne ucinkujuce, ako estrogeny, ale kedze su to latky len podobne, nie naozajstne estrogeny, velmi ich neodporucam, hoci je na ne hromada reklam.
Ber napr Dong Quai, 2 gramy denne, to je vseobecne dobry adaptogen pre zeny, tzv zensky zensen, mozno ti to pomoze.
Prosim o radu ci sa da pomoct pri chlopnovej chybe nejakymi preparatmi.Synovi 20r.prepusta chlopna a okyslicena krv ide mimo lavej komory.Je to vraj vrodena chyba.Ale doterz nikto nic nezistil hoci mal robene vysetrenia lebo aktivne sportoval.Teraz mu lekar sport zakazal.
ahoj a je chitosan dostupny aj v lekarni???mate s nim uz aj skusenosti???? dakujem a zelam krasny vecer
A este poprosim Vas nazor na Webber Naturals. Ich vyrobky su na SVK dostupnejsie. Dakujem...
Dobry den, prosim Vas, aky je Vas nazor na doplnok od NOW Foods: Female Balance...mam znizenu hladinu estrogenu, mohlo by to pomoct? Alebo by bolo lepsie kupit si jednotlive zlozky? Bolo by to asik vyhodnejsie aj financne, lebo ten shipping do Europy je mega drahy.
Dakujem za odpoved :o)
Pecen si treba precistit a regenerovat, na to je protokol dr Berksona
selen 400 mikrogramov
ALA 600 mg
sylimarin 900 mg,
samozrejme si to rozdelis na viacej davok.
Kedze zamorena zlc sa musi vyniest von z tela, musis brat hodne mikrovklaknin, aby sa do nich nasala aj so zamorenim a vynioesla von z tela. Inac sa aj s tym zamorenim v crevach reabsorbuje spat do krvi.
Pozri vo wikipedii
en.wikipedia.org To mi dufam nevymazu.
ahoj mam velky problem dnes mi zistili zvysene pecenove testy až 5.68 prosim o radu ako ich znizit a z coho ich take vysoke mam neberiem ziadne lieky ani antikoncepciu a niesom alkoholik mam rakovinu???dakujem :-(((((