prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
No prave 4deň som zobrala doxybene,beriem len po 100mg, ale citim sa velmi unavena, malatna, taka slabost,uz mi bolo celkom dobre kym som ich nazacala brat, myslis ze by som ich nemohla racej vysadit?
predtym nez som ich nasadila tak som zacala aj s tym ze som odstavovala cviklu,redkovku,mrkvu,zeler..atd., k tomu silne probiotika, chlorella, psylium, este enzymi musim dokupit, a myslim ze by to toho streptokoka skor splachlo, ako tieto tabletky brat, myslis ze je vhodne ich prestat brat ked mi je z nich horsie neviem z akeho dovodu, lebo predtym v minulosti som znasala atb dobre.
a je tonto zdroj podla teba spolahlivy na objednanie si doplnokov? myslim ze ma presne aj tie znacky ktore odporucas ze su dobre: www.bazar.sk
Na streptokoky je velmi ucinny citricidal, tj odporucam ti urobit si roztok GSE, 60 kvapiek do litra vody a pit po malych glgoch cely den tak, aby si to mala do vecera vypite.
ATB musis uz dobrat, ale okamzite na to si nasad kvalitne probiotika a jedz aspon 15 gramov mikrovlaknin, nech ich co najskor rozmnozis minimalne 1000 nasobne, lebo plne osadene creva probiotikami maju az 1 kg probiotik, tj tu parsto miligramovu kapsulu musis velmi rozmnozit mikrovlakninami.
Z chlamidii najma chlamidie pneumoniae sa mozu sirit mimotelesnym prenosom(kvapockova infekcia), chlamidia trachomis je velmi zriedka prenesena inac, nez priamym telesnym kontaktom. Inac prenasa sa aj pri porode, a dlhe roky sa nemusi nijak prejavit.
Biozdravie je dast predrazene, skus radsej dovozove napr z iherb.com
Vitalzyme je daleko najdrahsia enzymaticka zmes kde dokonca ani neuvadzaju enzymaticke hodnoty jednotlivych zloziek, tj kupujes "kocku v mechu" Podla malej vahy enzymatickych zloziek to ani pri najsilnejsich koncentraciach nemoze byt extra silne, takze by som si to osobne rozhodne neobjednal.
Naviac v tej malej vahe je zahrnuty aj rutin a amla extrakt, co nie su vobec enzymaticky posobiace latky.
Vitalzym nie su vitaminy, len velmi draha enzymaticka zmes na cistenie tela.A pochybujem o jej ucinnosti, lebo ma primalu vahu a privela zloziek.
uz len otazka, zistitli mi streptokoka v hrdle, beriem treti den doxybene, lebo predtym mi zistili na urologii aj chlamydie, a tak beriem teraz doxy na obe. no necitim sa nejak lepsie, skor opacne, hrdlo citim stale horsie. a tak sa chcem spytat ci by nebolo lepsie zacat len prirodnymi doplnkami, ci to nemoze mat nejake nasledky ak vysadim antibiotika, lebo myslim ze toho streptokoka mam aj z oslabenej imunuty,z candidy a takto candidu len podporujem..a tieto pohlavne chlamydie, (tie mam z plavarne z teplej vody, tam uz nikdy)sa daju vynicit aj prirodne? ako pises GSE z biozdravie, oreganovy olej tiez odtial, ex.z oliv. listov..atd., bude to stacit? zuzana
ahoj RNG,pisem ti prvy krat, prosim ta co hovoris na vitaminove doplnky na stranke biozdravie.sk, enzymove doplnky ako su Vitalzym Gelove kapsule, Vitalzym a Vitalzym SEB. Rada by som objednala niečo z toho pre rodicov ako vitaminove doplnky, ktore z tych troch im mam objednat, maju cez 50rokov. A potom pre saba si objednavam GSE, oreganovy olej, lotosovy caj, roztok do hrdla ako pises vsetko je potrebne na chlamydie a streptokoka.. Je to dobre si objednať to odtiaľ? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, Zuzana
Oukej tak si to rozdelim nejako ;-)lebo sa mi toho zdalo dako vela...
Dakujem velmi pekne sa pomoc
Pekny dnik prajem
Malicka, menovane sa medzi sebou "nebiju", tj mozes to brat ako len chces a kedy chces, alebo ako ti znesie zaludok.
Niekto ma na mineraly tazky zaludok=odkysleny, lebo mineraly alkalizuju, takze si ich rozdeli na mensie davky viackrat za den.
Sisa, yam beries na obsah Diosgeninu, tj diosgeninu tam musi byt 2 x 200 mg a podla toho si to prepocitaj.
Na neznamy obsah ti poradit neviem
Zdravim RNG,
tak dnes mi dosiel balik z iherb, uz som sa nemohla dockat :)
Mam tu:Bone strenght, spirulinu500mg,Best DHA 500, Omega 3 Krill Oil, tiez Folic acid - chcela by som sa opytat ci mi poradis ako si to rozdelit, co s ktorym mam brat??
Vrucna vdaka
Je pravda ze som ho dlhsi cas nebrala..ale hned to napravim..momentalne mam doma tento:Planetary Herbals, Wild Yam - Black Cohosh Complex, 800 mg, 120 Tablets,len neviem kolko presne Yamu je v jednej tablete...kolko za den ich mam zobrat...?