Otázky na RNG

Justin Case

Dakujem, ale neprisli mi tie linky, odstranili sa, mohol by si mi ich poslat na email? Ak ano, tak na tento : justin.case@centrum.sk

RNG

Chitosan je vytazok z pancierov rakov, pre nas neabsorbovatelny a pouziva sa najma na dieteticke ucely, lebo viaze na seba tuky. Tj nic na klby
-odkaz odstránený-
Na to treba glukosamin HCl, ciastocne je ucinny aj chondroitin, Ucine je MSM, hyaluronicka kyselina a na klbovy maz CMO, cetylovane oleje a avokadove nezmydelnatelne oleje. Staci zjest 2 avokada tyzdenne, a mas klby namazane, takze sxa nevydieraju.

RNG

Pokial vyrobca neuvedie aktivitu enzymu, nevies ako je ucinny. Napr bromelain moze byt od 300 GDU/gram az po 3000 GDU na gram.
Vyrobky, ktoree nespecifikuju presne aktivitu (IU, USP, FIP...) by som ani neuvazoval kupovat.
Naviac mas tam poriadne mastne ceny celkove.
Tu mas napr entericky pokryte silne(inac sa z zaludku znacne znicia kyselinami)
-odkaz odstránený-

Justin Case

nasiel som aj 500mg 120tb za 33$ -odkaz odstránený-
to vyzera super, nie? :)
len neviem, kolko UI je 500mg, ako to prepocitat?

Justin Case

A este som nasiel toto
-odkaz odstránený-
a
-odkaz odstránený-
to prve je 120 000 a to druhe je 30 000
prve stoji 55eur za 60tabliet a druhe stoji 30 eur za 30 tabliet.

Neviem ktore sa viac oplati, ale to prve ma dokopy 7.2M UI a to druhe ma 2.7M UI cize za 1 euro dostanem 130 tisic UI v prvom pripade a v druhom za to iste 1 euro dostanem 90 tisic UI, ak pocitam spravne a ak sa to takto da u tabletiek pocitat :-)

Alebo sa vsetko oplati objednat skor zo zahranicia ?

Justin Case

Ahoj RNG,
Mam otazku na "Klby", precital som si tu stranku rng.nazory.eu ale mam este zopar otazok..
Tu som nasiel toto -odkaz odstránený- to je to MSM, myslis ze toto moze byt, alebo je lepsi iny vyrobca?
A tento Bromelanin -odkaz odstránený-
A potom som nasiel aj toto -odkaz odstránený- to je Olivenol Plus Glukosamine, poznas to? pisu ze je "vyborny na klby" ale neviem ci tomu verit, alebo nie..

Proste: mam 25 rokov, celodenne sedave zamestnanie, a aj nerovnomerne zatazenie kbov na nohe podla mna, kedze jedno holenna kost (resp noha od kolena az po klb) je kratsia az o 1 a pol palca resp. 3,5cm. Bol som u takej alternativnej lekarke co ma pristroj na skumanie tela (podla nejakych frekvencii) a hovorila ze "klby mas na 70%" a teda ze su oslabene, ale udajne to nie je od virusov, mykoneviem coho alebo co ale ze mozno aj geneticky.
Myslis ze to moze byt?

Cize hladam nieco, na ich posilnenie, idealne nieco prirodne, prirodzene,

Boliet ma nebolia, jedine ze chodim, beham, slapem do pedalov VELMI vela..

Ale rad by som im doprial nejaku "vitaminovu bombu" alebo tak.

Co by si na toto odporucil, prosim ?

RNG

Vyborny je dumbier, mozes si ho aj kandizovat, tj nakrajat na platky, varit v cukrovej vode(30%) vysusit na pocukrovanom voskovom papieri v peci pri teplote 90 stupnov celzia. Takto preparovany vydrzi aj roky. Staci si zobrat maly kustik,viackrat denne a to zaludok znacne ukludni. Cukrovu vodu z varenia zachovaj ako syrup, pridane do sodovky je to gingerale, popularny drink v roznych krajinach.
Inac asi najlepsie na zaludok je DGL(deglycerhyzed licorice),adaptogen, tj na hojenie a vylucovanie ochranneho mazu. Nie proti chorobe z pohybu.