prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, mam taku jednu cisto teoreticku off topic otazku :)
Pamatam si, ze si casto pisal, ze v USA je velmi striktne pravidlo na lieky a na pustenie ich na trh, v opacnom pripade pridu nepredstavitelne trvde a likvidacne sankcie.
Cize to znamena, ze by mali byt lieky uplne OK (tj. bezpecne) ?
Ak ano, ako je mozne, ze rocne na vedlajsie ucinky zomrie cez 100 tisic ludi len v USA ?
To je jedno. Nioektori sice zdoraznuju branie na prazdny zaludok, tak je to udajne ucinnejsie, ale aj moze byt tazsie na zaludok tj ja osobne odporucam doplnky skoro bez vynimky s jedlom.
Ouky, uz som si nieco vybrala tak dufam, ze to bude v pohode. A este jedna otazka berie sa to pred jedlom ci po? a celkovo vsetky spominane doplnky pred jedlom ci po?
Dakujem velmi pekne
NMR=nulearma magneticka rezonancia, ;princip, kde sa v silnom magnetickom poli vyvola roznymi frekvanciami vyvola rezonancia roznych castic, kde frekvencia je charakteristicka pre kazdu rozdielnu casticu.
Tento princip je vyuzity na MRI scaner, (magnetic resonance imaging), kde rozne predporgramovane frekvencie, kruziace magneticke pole a pocitacovy program z toho vedia dnes urcit zlozenie tela,, podrobne, tak ze zo zaznamu mozu lekari robitm pocitacove rezy cez telo, kde je vidiet podrobne vsetko vnutri tela.
Na zaciatku tejto technologie pouzitej v medicine sa aj medicke zariadenia volali NMR scanery, teraz ich nazyvaju len MRI
Aky je rozdiel medzi MRI a NMR?Dakujem
Vyber si kapsule, a prepocitaj cenu podla obsahu, aby to bolo najlacnejsie na davku.
Na mene spolocnosti nezalezi.
Ale v podstate si mozes vybrat aj tie minitabletky, ved co moze byt tych eciek dokopy v takej minitabletke?Pozri napr na NOW
a este jedna otazocka ktoru kyselinu listovu z iherb odporucas?
Dakujem
Velmi pekne ti dakujem!!!
Este mam jednu otazku, ked som priatelovi povedala co vsetko sa chystam brat tak sa trosku zlakol ci toho nie je vela. A obava sa, ze to je chemia a nie je to az take dobre pre babo...
Pravdu povediac neviem ako sa to vyraba, a co vsetko sa do tych tabliet pridava.
Prosim mozes mi este na to odovedat nech mu to viem vysvetlit :-)
Veeelmi pekne dakujem a
Pekny dnik prajem
Aby som nezabudol, mineraly sa lepsie absorbuju so spirulinou,! gram s kazdou kapsulou mineralov, pozri napr pod Now foods spirulina, najlepsie kapsulovu formu, nie tablety
Now predava spirulinu z firmy Cyanotech pestovanu v supercistej Hawaiiskej hlbokomorskej vode.
Na mineraly odporucam napr produkt firmy NOW pod menom "Bone Strength"
Na krill olej napr vyrobok firmy Natrol, Omega 3 krill oil
alebo ciste na DHA pre yvoj mozgu dietata produkt" Best DHA 500" od firmy Doctor's Best