Otázky na RNG

RNG

PaSi, to je blbost, vyfabrikovana, aby ludia nebrali vitamin C a tymn by mali lekari menej pacientov a farmacia menej ziskov. Ja sa riadim vyskumom povodne z osemdesiatych rokov najma Linusom Paulingom a jeho kolektivom, kde dospeli k uzaveru, ze 3 gramy vitaminu C pre telo znamenaju prispevok k zdraviu, bez akej kolvek skodlivej reakcia.
Vitamin C tj jeho najjednoduchsia forma kyselina askorbova sa vyraba enzymatickymi premenami cukru, presne tak, ako sa vytvara v telach vacsiny zvierat, zialbohu nie u ludi. A tato "umela" kyselina askorbova je bioidxenticka, tj ma presne take iste vlastnosti a sprava sa v tele, ako keby bola vytazena z ovoci a zelenin.
Ja beriem najmenej 3 gramy denne uz vyse 15 rokov, ale vo forme ester C, ktora je nedrazdiva a zaroven dodava do tela vapnik. Naviac Ester C cirkuluje v krvi az 5 krat tak dlho, ako kyselina askorbova, tj je ovela viac biologicky ucinny.

kjana

ahoj RNG,
opäť by som chcela poznať tvoj názor, tentoraz :
čo podľa teba spôsobuje tvorbu serómu po operácii? mne sa nehojí rana, už tri mesiace po operácii, mám už vybraté stehy ale tekutina stále vyteká, a lekár mi nevie povedať príčinu tvorby tekutiny, zápal nemám, ani žiadnu infekciu opakovane mi robili krvné testy,vďaka

Marusska83

Pre Rng.
Našla som si ten protokol.
Na cistenie, regeneraciu a rozne pecenove problemy pomaha brat protokol dr Berksona, co je denne rozdelene:
900 mg sylimarin(milk thistle extrakt=vytazok z ostropestreca marianskeho)
600 mg alfa lipoicka kyselina
400 mikrogramov organicky viazany selen
Dnes som si všetko objednala a upravila podľa váhy nakoľko som sa dočítala že toto je na 70kg,ja mám úbohých 45kg.Dnes som si uvarila čaj z chanca piedry a nechcem urieknuť ale zatiaľ funguje.Keď mi všetko dôjde môžem to potom vzájomne kombinovať spolu s čajom?Všetko si rozdelím do 3 denných dávok+večer psyllium+probiotiká s jablčkom.Dnes som na tvoju stránku stiahla aj švagra ktorý je chirurg a zabudol si zatvoriť pusu od úžasu.Začal študovať tvoje rady a vyjadril sa že si veľmi sčítaný človek.

zuzanaa

prosim ta uz sa len spytam,

staci ak budem uzivat tie ATB tych sedem dni?lebo ja mam doma dve balenia na 12 dni ale na letaciku je napisane ze liecba trva od 7 do 10 dni,tak by to mohlo stacit.dakujem veľmi pekne za odpoved

PaSi

RNG, prosim Vas, mozem aj dlhodobo brat vitamin C v davke 1g denne? Prave som sa docitala, ze synteticky vit. C zvysuje riziko infarktu, co si o tom myslite?

Dakujem :o)

zuzanaa

ano samozrejme, ja to chapem, prvy krat prispievam do takehoto fora, ale fakt ma to zaujalo co pises, a ocenujem tvoju ochotu takto pomahat, tak skusim vydrzat aspon tych sest, sedem dni co je minimum potrebne uzivat tieto atb., a potom prejdem na GSE atd., pretoze na tie uro chlamydie som brala uz zaciatkom roka ciprinol tri tyzdne a ziadnu zmenu som necitila, mam nastastie len obcas take palenie, ale aj tak by sa to malo preliecit.takze skusim.pekny den

RNG

Marisska, moze, plno ludi ma zlcove kamene a dobre je aj tak cistit si pecen protokolom dr Berksona, znizovat vyrobu cholesterolu a triglyceridov v peceni napr policosanolom.
Viac pozri na temu pecen, cez google.sk uvedenim mojho nicka a slova pecen.
Pre istotu si daj odmerat pecenove enzymy v krvi, ale aj tak by som ti radil pouzit protokol dr Berksona a hodne mikrovlaknin, ved to radim kazdemu, aj tym co nemaju zatial problemy s pecenou na predidenie roznych problemov.

RNG

Zuzannaaa, atb znicia az 70% nasej telesnej obrany, co produkuju nase probiotika, tj nediv sa,ze oslabuju. Pricom este niektore streptokoky aj tak nereaguju na atb, a v crevach pri potlacenyc probiotikach sa rozmnozia ine skodlive kultury, lebo ich probiotika nepotlacaju
Preto moj prvy antimikrobialny zdroj su GSE, oreganovy olej a extrakt z olivovych listov, Najma GSE je ucinne proti streptokokom a to aj takym, ktore atb neznicia. A pritom ked spravne [pite v malych davka po cely den) ti neznicia probioticku floru
Rozhodnutie je ale na tebe, je to tvoje telo, ja sem len uvadzam doplnky, ktore su uzitocne v boji proti mikropbom, odporucane roznymi lekarmi a ja ich pouzivam uz vyse 17 rokov z uspechom osobne.

Marusska83

Dobrý deň RNG.
Znova sa na vás obraciam s prosbou o pomoc.Ako ste mi poradil zbaviť sa HB,koloidným striebrom.Brala som ho necelý mesiac+DGL ktoré beriem aj doteraz.HB bol zlikvidovaný na minimum podľa testu stolice.Moja otázka je či moja tupá bolesť v epigrasiu mierne v pravo pod rebrom nemôže súvisieť zo žlčníkom.V čase pred menštruáciou je to najhoršie pretože vtedy úradujú aj hormony a môj žlčník či čo to je bolí a pichá.Prečítala som veľa vaších rád a preto som si nakúpila sylimarín,psyllium a doobjednala som si tobolky Chanca piedra.Myslím že na očistu pečene a žlčníka ak robí ten problém alebo ak by tam mal byť kameň by to malo byť ok.Chcem vás poprosiť čo všetko je potrebné ešte užívať aby som sa tej bolesti zbavila.neni to silná bolesť skôr tupá občas pichanie ale po jedle cítim akoby mi mravce chodili po bruchu keď to začne traviť.Ako často mám brať tieto prípravky a ako dlho?Chcanca piedru tobolky koľko ks a kedy mam začať brať až keď doberiem syllimarin+psylium?Prosím vás ak môžte napíšte mi nech si to rozložím.Od kedy mám tie problémy schudla som 7kg čiže vážim 45kg chuť do jedla mám aj stolicu pravidelnu bez známok sfarbenia len skôr strach mi nedovolí sa najesť aby ma zas nebolel alebo nepichal ten žlčník.rada by som nabrala aspoň 10kg.Niekto chce schudnúť a ja prosím o radu ako pribrať bože čo by som za to dala.Opäť ti ďakujem za tvoj drahocenný čas a za rady.