Otázky na RNG

RNG

Inac aby som nezabudol dostatok zinku tiez pomoze na oci a najma ocna "gymnastika" tj kazdu minuty/dve pozriet inde, na vzdialeny predmet, aby sa oci museli preostrit, co prekrvi ocne svaly a zaroven pomoze pumpovat lymfu z oci von(odpad)

RNG

Nuz ja pouzivam na ochranu zraku velmi silnu zmes kartotenoidov zo Swansonvitamins.com pod menom Full Spectrum Carotenoid Complex a naviac to striedam s ich vyrobkom Eyes Alive, ktory mas velmi vysoky obsah vytazku semiacok z billberry (cucoriedkovite bobule) a hromadu inych karotenoidov(astaxanthim zeaxanthin, lutein...)vo vyssich davkach.

RNG

Sisa menovany vyrobok z Carlson, je dobry. Ale na otazku, ktory vitamin je pre telo najlepsi sa neda jednoznacne odpovedat, lebo potrebujeme aj formu retinol, aj retinyl palmitate aj rozne karotenoidy na rozlicne funkcie v tele.

RNG

Marusska, ked zoberies extra kyseliny a enzymi, mozes aj tyjest tuniakovu pomazanku. Najma ked si ju sama spravis s maslom alebo smoranou, alebo ako ja, s horcicou, kecupom a roztlacenym varenym cicerom a cibulkou.
Prirodna potrava je lepsia, ako priemyselne vyrobene nutridrinky. Tie by som pouzival, samozrejme len tie najlepsie, nie bezne, v pripade krizy, ked by mi nechodilo poriadne travenie.
DGL a pepzin GI mozes pouzivat neobmedzene dlho, DGL je adaptogen a uzitocny nielen na zaludok , ale aj inde v tele

RNG

sisa, vyrobky na trhu su rozne, vyeobcovia casto svindluju a riedia Krill olivovym olejom,rybacimi olejami "na zvysenie obsahu EPA a DHA" pricom tie ryvacie maju EPA a DHA vo forme ovela menej ucinnych triglyceridov, nie fosfolipidov, ako ma krill.
Predavaju aj teplovodny krill, ktory je menej kvalitny, ako polarny, krill s primalo astaxanthinom atd. Proste pozorne citaj a davaj pozor na nich!.

Marusska83

Zabudla som dodať že beriem k tomu všetkému čo som nižšie písala aj DGL+pepzin.Je to ok,ako dlho môžem toto všetko užívať?Ja už mam aj zošitok kde si značím kedy čo som brala aby som v tom mala poriadok.

sisa1963

Co este moze vyrazne ochranit zrak v tejto dobe,ktora je tak narocna na oci ako nikdy pred tym..pretoze su vsade len obrazovky a deti od mala su ohrozovane ..aj v skolach pocitace,doma pocitace...a pod?

Marusska83

Pre RNG.
Prosím ťa dnes som začala brať sylimarín,probiotiká,psýllium a raz na deň si dám aloe vera.RNG chcem sa ťa spýtať čo vravíš na nie nutridinky?Trebalo by mi pribrať aj keď chuť do jedla mám a ver tomu že aj včera večer som radšej odišla do druhej izby keď moji chlapci jedli tuniakovu pomazanku aby som nezhrešila.A chuť na sladkosti mám neuveriteľnú ale držím sa strach mi nedovolí.radšej zjem 2banány a čokoladu obchádzam na meter.Myslíš že tie drinky by mi pomohli nabrať na váhe?45kg je dosť málo.

sisa1963

To je zaujimave tieto dva Krill oleje sa "tvaria"rovnako...1000mg..ale zdaleka nie su rovnake...vzdy sa na tom "seknem": Natrol, Omega-3 Krill Oil, Lemon Scent, 1000 mg, 30 Softgels a Nature's Bounty, Red Krill Oil, Omega-3, Triple Strength, 1000 mg, 30 Softgels
a pritom ten prvy je len o par dolarov drahsi...:-)