prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zialbohu tato modna zalezitost nie je len vec vkusu, ale aj zdravia. Pozri napr na
www.mayoclinic.com
alebo
en.wikipedia.org
Takze sa tu vobec nejedna o neskodne modne ozdobenie koze, ale casto zdravotny problem v buducnosti.
to je vec vkusu, preto je zbytočné sa o tom vôbec zmieňovať ..skôr myslím z toho hľadiska, že či to nebýva nejaký spúšťač- tým že sa vlastne poruší koža..infekciu z toho teraz vynechajme..čítam na to rôzne názory, tak neviem, čomu veriť..
Tetovanie je mrzacenie v mojich ociach.
Samozrejme poskodena koza pichanim moze dostat rozne infekcie.
ďakujem, ešte mi napadla jedna otázka ohľadom toho. Mám tetovanie a v budúcnosti plánujem ďalšie- nie je to náhodou riziko? nemôže mi to spustiť ochorenie?
Psoriaza je z hromady dovodov, nie vsetky su prenosne. Prenosne su niektore kozne mikroby, parazity(demodex foliculorum), takze obrana proti tomu je najma pouzivanie kvalitnych kremov zlozenych s jedlych olejov , vitaminov a trochu antimikrobialnych latok, ako napr GSE . Pozri cez Google.sk uvedenim mojho nicka a slova prirodna kozmetika.
Dobrý večer. Moja matka má psoriázu. Čo môžem urobiť pre to, aby som ju nedostala aj ja? Neviem sa zbaviť strachu, že sa mi objaví. Ďakujem
Dobrý večer. Moja matka má psoriázu. Čo môžem urobiť pre to, aby som ju nedostala aj ja? Neviem sa zbaviť strachu, že sa mi objaví. Ďakujem
Velmi pekne dakujem za rady :)
majca, yzliny sa zvacsduju, ked je nad nimi blizko nejaka mikrobialna cinnost. Ak je toi na krku, tak tam mas najpravdepodobnejsie zapal v prinosnych dutinach alebo v strednom uchu, alebo v krku, co je ale vidiet.
Kvapkanim roztoku GSE do nosa sa da nakaza v prinosnych dutinach vynicit, v strednom uchu je to tazsie a tam odporucasm nielen kvapkat roztok GSE, ale ho aj pit a naviac brat carvacrol, 3 x 200 mg, nachadza sa v oleji z divokeho oregana a ber len zdroje divokeho oregana, ktore ti takuto ucinnu davku daju, napr enztericke kapsule firmy NOW pod menom Ortegano oil capsules, ktore maju obsah 180 mg oreganoveho oleja kazda,a v nom zarucene 55% carvacrolu, tj kazda kapsula ma 100 mg carvacrolu.
Inac uzliny mozu byt aj z premnozenych virusov, kde dnes kazdemu odporucam si zvysovat viralnu imunitu, pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovom herpes. Pridavam k tomu este dalsie, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado.
Obvykle odporucam tie najlacnejsie, zivocisne pancreatiny, davka 2 x 4000 mg ekvivalent Tolko mas v 2 kapsuliach vyrobku napr Pancreatine 4 x 500 mg firmy NOW. Inac ja si zapaly pod zubami odstranijem iontoforezou striebra, popis najdes cez Google.sk uvedenim mojho nicku a slova zapal hnisania striebro
Iony striebra znicia mikroby pod zubom a enzymy tu oblast precistia.