prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Maruska, pisala si, ze si objednala 500 mg kapsule=1/2 gramu v kazdej kapsuli.Takych by ti pri tvojej vahe stacilo zobrat 5 za den.
Ked su 600 mg, tak bynti stacilo pri tvojej musej vahe 4 denne, samozrejme rozlozene.
Pre Rng.
Prosím ťa Rng ten monolaurin si mi kázal 3g na deň ja mám tu 600 len saa neviem dopátrať koľko má gramáž jedna tak ťa ešte poprosím koľko ich mam na deň hltnúť,Sú aj vedľajšie účinky,Ďakujem.
NAC moze trochu pomoct, aj betaine, ale ostatne na pecen pracuju hlavne na principe zvyseneho vylucovania zlce, a tym znizuju hladiny roznych liekov v krvi.
Dakujem, bohuzial nemam na vyber. Som na Wheldonovom protokole kvoli chlam., EBV, EHR a nejakym pozostatkom po borelioze :o( A co hovorite na NAC? Vraj by mal chranit pecen...
Inac mikrovlaknin je plno, nielen psylium, ale aj pektiny, arabinogalaktany, inulin(velmi lacny na Slovensku) a glucomanan, ktory pouzivam v zmesi s inymi aj ja na znizenie hladiny cukru v krvi (Cukrovka DM2) a znizenie glycemickeho indexu potravin vseobecne.
Mikrovlakniny su absolutne nevyhnutne na cistenie criev, podporu travenia, vyzivu probiotik a celkove odmorovanie tela
Na helikobakter zvysenie kyselin v zaludku pomoze, doplnky zinku ako napr PepZin GI, koloidne striebro, monolaurin a rozne ine antimikrobialne. Najlepsie je ich viac skombinovat na zaistenie ucinnosti a brat dostatocne velke davky na prazdny zaludok, tak je to ucinnejsie.
Ja som pouzival 5 gramov monolaurinu, tebe na tvoju vahu by mali 3 gramy stacit.
PaSi, dost tazko sa da chranit, ked beries skodlive veci pre pecen.Ale po dobrani sa da pecen precistit a regenerovast pouzitim protokolu dr Berksona. Pocas bratia liekov by zvyseny tok zlci mohol cast z nich vyplavit, tj znizit ich ucinok v tele.
Dariuska, telo obvykle cez kozu vyhadzuje neziaduce latky, ked mu nestaci vylucovanie cez ladviny, creva a pecen.
V prvom rade treba zamorene telo cistit, na to su enzymy, absorbenty a niekedy aj chelacia.
Obcas su v tele neziaduce parazity a mikroby, ktore tie toxiny, co sa telo snazi vyhodit produkuju. Tie treba samozrejme vyhubit, inac to zamorovanie pokracuje.
Cistenie pecene je kategoria sama o sebe, na to treba protokol dr Berksona, ktory zvysi tok zlce a treba jest vela mikmrovlaknin, aby ty zamorenu zlc z tela vynieslo.
Hnisanie je sposobene obvykle vonkajsimi mikrobami, to sa da riesit sterilizaciou koze roznymi antimikrobilalnymi latkami zvonkuy aj zvnutra.
ATB su casto nie odpoved na to, lebo napr hnilobne a kvasne kultury a dokonca aj mnohe bakterie su odolne na atb, ale napr nase uzitocne p[robiotika, ktore vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje sa atb znicia do velkej miery.
Dobrý večer RNG.
Dnes som bola na dychoví test na HB.Takže tá potvora je aktívna stále.Pred zhruba 2mesiacmi som dobrala mesačnu dávku KS.Na kontrolnom teste boli hodnoty znížené a teraz su znova hore.Asi to spôsobuje naďalej moje bolesti žaludka.Dnes som sa rozčúlila no myslela som že mi praskne žaludok od bolesti.Prosím ťa teraz som si objednala monolaurin 500mg prosím ťa koľko tabliet mám brať denne pri svojej váhe 45kg?DGL mi príde až budúci týždeň ale nechcem čakať chcem čím skôr začať brať monolaurin.Probiotiká beriem denne.Už začínam mať aj zápchu a občasné pichanie v črevách zrejme je to spôsobené nedostatočným vypráznením.Psýllium som musela vysadiť pretože ma neskutočne naduval hoc som pila kopec vody.Večer si dávam postrúhané jablčko s probiotikami a to zo mnou pohne+ráno vypijem teplú vodu.Myslíš že by monolaurin už mohol zabrať,už som zúfalá.
RNG, prosim Vas, je mozne si nejako chranit pecen pri uzivani antibiotik?
Dakujem.