prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
NOW je dobra firma, ja od nich hodne kupujem, ale aj ini su dobri, tj maju aj dobre produkty, tj kupujem nie podla mena, ale podla obsahu a cien.
zdravim RNG,
citala som si tvoje doporucenia ohladom cistenia organizmu, nasla som si od firmy NOW Suplements produkty mozem vsetko brat od nich?
dakujem
Zatial ti staci s enzymami pouzivat GSE a oreganovy olej.
Samento je dost drahe a odporucam po najma pri boreliozach a L-formnach a mykoplazmach spolu s extraktom z olivovych listov.
Doctor's Best Digestive enzymes su rastlinne a fungalne, tj sa malo nicia kyselinami a neobsahuje to kyselinu, tj su velmi dobre a vhodne do prazdneho zaludka na cistenie tela aj odmaskovanie roznych "zakuklenych " infekcii a parazitov.
Pancreatin na druhej strane je zivocisny enzym, ktory sa znacne nici kyselinami v zaludku, preto na cistenie tela ho treba chranit enterickym obalom. Na ucinok je lacnejsi ale treba si vybrat na cistenie tela a odmaskovanie parazitov inde nez v zaludku formu entericku, ako napr
-odkaz odstránený-
myslím na toho haemophila so streptokokom, či môžem tie druhé enzýmy na lačno, alebo mám doobjednať ešte tie ďalšie enzýmy pancreatin.
a je potrebné k tejto kúre pridať napr. aj samento?
Dobrý deň RNG,
a môžem brať na lačno aspoň tie druhe enzymy - DR.BEST - best digestive enzymes, alebo aj v tých je kyselina?
alebo si mám objednať tie Pancreatin 4x500, počkať kým prídu a až potom začať tú kúru so všetkým.
Ď.
200 mg l-theaninu je extrakt z najmenej 5 salok caju, tj len aminokyselina z toho caju, nic ine.A nepoznam ziadne skodlive nasledky z brania L-theaninu, ani v davkach mnoho gramov, co je podstatne viac, ako tu doporucujem..
Super enzymy maju v sebe kyselinu, tj nie su vhodne brat na prazdny zaludok.
S. viridians sa da bez problemov roztokom GSE vynicit, pozri v tabulkach , ktore najdes pod -odkaz odstránený-
Koncentracia 20 ppm citricidalu(tj 20 mg na kg/liter) sa pitim roztoku GSE da v celom tele dosiahnut, a to bez znicenia probiotik. Jeduine enzymy brane na lacno alebo v enterickych kapsuliach sa dostanu v crevach do krvneho obehu v plnej sile aby mohli ciostit telo. Inac sa spotrebuju na jedlo v zaludku alebo ako pancreatin sa znacne znicia zaludocnymi kyselinami.
doplním, mám aj streptokok viridans,
vďaka ktorému som dostala vraj aj tie ďalšie.
mám k tejto kúre doplniť aj GSE?
alebo na tieto obe viridans a parainfluanze budu stačiť všetky tie doplnky.
z enzýmov mám od DR.BEST - best digestive enzymes, a od NOW - super enzymes.
je vhodné aj tieto brať na lačno? a mám k nim doplniť aj BRomelain?
Ď.