prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kjana, to iste je aj pre teba.
Jod, selen a silne enzymy. Pripadne aj precistenie pecene protokolom dr Berksona a zaroven branim hodne mikrovlaknin cely zivot na odmorenie tela a podporu nasich uzitocnych probiotik.
NAC a acc je to iste, akurat ze domace acc je farmaceuticky vyrobok, a doplnkarske NAC je ciste, tj bez tabletovacich eciek a primesi.
Ten drahy tekvicovy olej ma prim,alo jodu, tam z jednej davky dostanes len 150 mikrogramov.
Preto odporucam radsej dodavanie cez iosol, pozri na iherb, alebo cez kozu/transdermalne z jodovej tinktury
Ked sme pri enzymoch, a vyrobkoch firmy NOW, tak ich silny NOW Foods Pancreatin, 4 x 500 mg je asi na obsah a cenu najvyhodnejsi z ponukanych, lebo za menej nez 18 dolarov dostanes v iherb balenie s 250 kapsulami, kde kazda kapsula ma ekvivalent 4 x 500 mg= 2000 mg pancreatinu. 2-3 take je masivna davka enzymov, na prazdny zaludok vyborna na cistenie tela.A teda aj odhlienovanie/odmaskovavanie roznych zamaskovanych mikrobov.
dakujem ti za nazor, este si implantaty nakoniec mozem dat aj vybrat, ale prosim porad ake su tie cistiace enzymy, resp. aku
stravu konzumovat , jem vela ovocia doobedu a pijem vodu a bylinkove caje inak bezna strava bez chleba, zemiakov a ryze
vdaka
jana
S psychotronikami nemam ziadne osobne skusenosti, ale kedze moje lekarske zdroje sa o tom ani nezmienuju, tak to zrejme je nieco dost mimo?
cs.wikipedia.org
Osobne na uzkosti odporucam vytazok z lubovnika bodkovaneho, kde ucinna davka , narazocva, ma obsahovat 3 mg hypericinu a tiez 30 mg hyperforinu. Mojej zene, ktora to obcas berie to zaberie asi za 2 hodiny a tlmiaci/ukludnujuci ucinok trva vyse 8 hodin. Mnohym na ukludnenie pomoze aj L-theanin, aminokyselina zo zelenehpo vaju, kde davka je 2 x 200 az 400 mg, a toto sa moze na rozdiel od lubovnika brat neobmedzene dlho.
U lubovnikoveho extraktu je uvedena davka jednorazova, narazova a nesmie sa opakovat castejsie, ako raz za den, alebo este menej .
Inac doplnky sa beru podla potreby, tj v den ked nemas potrebu ich zbytocne neber.
dnes mi došlo všetko čo uvádzate od firmy NOW, aj tie kvalitne probiotika co maju 25miliard.
chcem nasadiť všetko naraz v čo najväčších množstvách aby nemali šancu sa zamaskovať ešte viac ako sú, lebo už 3 mes.sa toho neviem zbaviť.
akurat NAC mi nedošlo, to môže byť aj so Slovenska ako acc?
a ten jód je tu možnosť užívať aj ako tekvicový olej s jódom, je to dosť drahe, ale je to čisto prírodne,je to dobre užívať ako ten jód čo uvádzate alebo to ma byť v tabletkovej forme?
a enzymi stači zmes enzymov od firmy NOW alebo dať k tomu ešte aj extra bromelein?
a dať k tomu GSE alebo nemusi byť?
Ďakujem.
Moj nazor na rozne kozmeticke operacie ti je dufam znamy, su to skodlive zakroky s uvadzanim roznych pre telo neprirodzenych a skodlivych materialov do tela, proti ktorym sa casto telo prirodzene brani. Lekari ti cigania, ze je tvoj pripad vzacny, je totiz tak "vzacny" ze v USA uplne prestali silikonove implanty pouzivat, dnes su len silikonove obaly, ale plnene su roznymi olejami alebo slanymi roztokmi.A aj tak su zname alergicke reakcie, hoci velmi zriedkave, kedze pevny silikon je velmi inertny, tj sa nerozpusta a nemoze zamorovat telo. Ale povrchova reakcia je stale mozna, aj ked je zriedkavejsia.
Snad nejake silne cistiace enzymy ti pomozu, inac ti musia potlacit imunitnu reakciu tela, co je velmi skodlive a nebezpecne, lebo potom sa telo nevie branit proti beznym infekciam.
Moj nazor je, zeny ste pekne ako vas priroda urobila,kazda individualne,
a zvacsenie prs sa da dosiahnut hormonalne posobiacimi neskodnymi potravinovymi doplnkami do znacnej miery,
a drasticke zasahy do tela v ramci "krasy" su kapitalna hlupost, zialbohu nezodpovedne sirena aj lekarmi v mene penazi
Na haemophillus influenzae je zialbohu citricidal/GSE velmi malo ucinny, lebo na ucinok treba az koncentraciu 660 ppm, co sice v tom roztoku so 60 kvapkami je, ale nasledovne sa okamzite rozriedi v tele, tj ucinok sa strati
Skus ine, ako carvacrol z oreganoveho oleja(3 x 200 mg carvacrolu),
oleuropein z extraktu z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeinu).
NAC , 2 x 600 az 1200 mg, ak ti to telo znesie, a samozrejme jedz plno mikrovlaknin a nasad si kvalitne probiotika, lebo mnohe z nich vyrabaju rozne obranne latky, iste aj proti Haemophillu influenzae.
Ber aj silne cistiace enzymy, tie nielen odporia telo a tym ho posilnia a pomozu lepsie stravit, ale casto zvysia ucinok inych antimikrobialnych, vcitane chemickych atb tym, ze odmaskuju rozne mikroby a tym ich telesna obrana spozna a mozu do nich preniknut tie rozne antimikrobialne latky vo zvysenej koncentracii
Vysoka odolnost Haemophillu influenzae je totiz v jeho zdruzovani do biofilmov, kde sa maskuje roznymi latkami, ktore tam nepripustia dostatok antimikrobialnych, preto enzymy a NAC a pripadne aj oreganovy olej su ucinnejsie ako ine, lebo su to zname "odhlienovace"=odmaskovace.
Inac probiotika produkuju nielen protilatky, ale aj rozne enzymy a to je tiez cast obrany tela.
Odporucam samozrejme aj brat jod, ktory je sam antimikrobialny a podiela sa na vyrobe roznych enzymov, tj pravdepodobne aj tych, ktore rozbijaju maskovanie a biofilmy.
Kedysi jodom natierali mandle a bolo to velmi ucinne.Nevidim , pre co by to nemalo byt ucinne aj dnes.
ahoj RNG,
opat sa obraciam na teba s prosbou o tvoj nazor:
mam voperovane prsne silikonove implantaty,
ale objavuju sa u mna problemy s ich prijatim, po prvej operacii sa mi v prsnikoch vytvarala tekutina-serom, trapila som sa s tym 3 mesiace, sla som na druhu operaciu, pri ktorej mi zistili vo vnutri kaps oboch prsnikov pluzgiere cca 0,2-0,5 mm - kapsu vytvori chirurg ako miesto pre vlozenie implantu, ja ho mam pod svalom, dalej sa v nich tvori aj tekutina, vraj moze ist o alergicku reakciu na silikon, ktory tvori tiez povrch implantatu, cize sa dostava do styku s tkanivom, boli vraj popisane alergicke reakcie na kontakt tela s naplnou implantatov,ked praskne,alebo sa poskodi a obsah vytecie do prsnika,to nie je moj pripad, ale vraj s takymto druhom alergie sa vraj nestretli, vraj silikon je bezne uzivany v stomatologii, kardiologii a inych medic.odvetviach, je vraj uplne bezpecny, miliony zien po celom svete si to dnes davaju bezne robit, vsetky bezne laboratorne vysetrenia z krvi mam v poriadku, som fyzicky zdrava, iba beriem antidepresiva prosim aky je tvoj nazor, stretol si sa s tym niekedy, viem, ze to nie je otazka zivota a smrti, ale aj tak by som ti bola velmi povdacna, keby si mi napisal akykolvek svoj nazor,
dakujem
jana
Dobrý deň RNG,
prosím Vás, akú má účinnosť GSE na haemophilus parainflueanze?
bude stačiť tých 60 kvapiek na liter vody?
alebo prípadne čo k tomu ešte užívať..
ďakujem