prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ajajaja,, maciliarne cysty su obvykle nasledky nejakych infekcii, tam sa totiz telom ukladaju neziaduce toxiny mikrobialneho posobenia. Ako na vsetky "smetne kose" v tele, jod a enzymaticke cistenie su odpoved.
Marusska, som rad, ze regeneracia pecene sylimarinom pracuje aj na zvieratkach.
Monolaurin odporucam brat na prazdny zaludok, tak je ovela ucinnejsi na zaludocne nakazy.
viktoria, potravinove doplnky mozes pouzivat az na male vynimky dlhodobo, tj aj cely zivot, ked ich potrebujes.
ahoj mate skusenosti s cajom zelenym sayonara a cajom hannasaki??dakujem a zelam krasny den
ak by som mohla aj ja poprosit o radu RNG- mam cystu v sinus maxillaris (okolo 2-3cm) , nedala by sa aspon trochu zmensit ? u lekara som zatial nebola, len mi to zistili nahodne na rtg kvoli zubom 8-kam ...bojim sa , ze mi hned povedia,ze operovat, lenze ja by som chcela najprv skusit ,ci by sa nejakou liecbou nedala zmensit a az mozno buduce leto ist pod noz :O...hm? za radu vopred dakujem
Obrovská vďaka za život patrí RNG.
Rng chcela by som sa ti touto cestou nesmierne poďakovať za život môjho perzského kocúrika a odovzdať ti niečo čo môžeš posunúť ďalej,že liečba pomáha aj zvieratkám nie len ľuďom.Zhruba pred pol rokom môj perzský kocúr začal rapídne chudnúť.Boli sme na veľkej veterine v KE kde verdikt znel cirhotická pečeň bez metastáz okolitých orgánov+gastritída.Utratiť.Kocúr je členom našej rodiny a rozhodnutie bolo ťažké a my sme to nevzdali a šli sme na inu preslávenú kliniku.Verdikt ten istý utratiť.Plač a slzy ktoré boli u nás v rodine boli dni a noci ale som rada že sme sa rozhodli správne a kocúrika sme nedali utratiť.Našla som vetoša ktorý nám bol ochotný pomôcť a robiť kontrolné vyšetrenia a pomáhal mi napichovať kanilku v prípade potreby.Začiatky boli ťažké kôli dehydratácia mal kanilu stále kade som mu pomaličky spúšťala roztok ktorý mi dal vetoš.Následne malému vypadala srsť mysleli sme že je amen ale nevzdali sme to.Všetky stery nasvedčovali tomu že sa jedná o napadnutie nejakým parazitom a pri oslabenej imunite to šlo dole vodou.Zabralo koloidné striebro.Denne som mu kožušok vytierala KS a zhruba po dvoch týždňoch začala dorastať nová srsť.Odmietal stravu a tekutiny tak som mu vývar a mixovanu stravu vstrkávala do papuľky striekačkou len aby sme ho udržali pri sile.Od kedy som v písomnom kontakte s tebou a radíš nám napadlo ma podať mu sylimarín.Tak sa aj stalo a tabletku som mu rozrátala na detsku dávku a vstrekávala do papuľky dva krát do dňa.Po dvoch týždňoch boja kocur začal prímať sám tekutiny.Z jedlom to bolo horšie ale už podľa kvality srsti somn videla že sa niečo deje a ide to k lepšiemu a tak som sa nechcela do predu tešiť a sylimarin sme podávali ďalej.Po mesiaci sme šli na kontrolné vyšetrenia ktoré boli pre vetoša skoro vraždou keď získal výsledky krvy a sono ukázalo že pečeň sa začína regenerovať.Ešte sme nevyhrali celkom ale ja stále verím.Drobec mi nanovo pribral z 2,5kg na 3,5kg čo je krásna váha hoc pred chorobou mal 7kg.Verím že liečba zaberie a dotiahneme to do konca a to hlavne vďaka tebe.Začal pomaličky papať sám hoc celý život bude už na veterinárnej diete ale bude tu z nami.Ešte raz ti veľmi pekne ďakujem za to že si a že pomáhaš ľuďom a aj zvieratám.ĎAKUJEM.
Rng prosím ťa ten monolaurin na HB a vredy mam užívať pred jedlom alebo po?Probiotiká tiež treba brať naďalej.
a mozem to uzivat aj dlhodobo?
Cisti si cievy lecitinom a lipazou, spruznuij antioxidantami, najma vitamin C a E, anto a proantokyanidy, polyfenoly, escin z pagastana konskeho, a samozrejme bioflavonoidy, najma ritin, hesperidin a diosmin.
Na nohach nos zvierajuce pancuchace/support pantyhose a na noc si ich vykladaj na 2 podusky, aby boli aspon 15 cm vyssie, ako ostatne telo.
pán RNG ešte sa Vás chcem opýtať na jeden problém..poslednu dobu ( asi pol roka ) mi hrozne vidno žily všade na celom tele..nohy (robia sa mi aj krcove zily),pri bedrovych kostiach, na rukách,prsiach,dekolte,krku, dokonca som si všimla že aj na čele a v okolí očí..nikdy som nemala žily príliš viditelne..co to moze sposobovat? da sa vobec toho niejako zbavit? pripadne aspon trosku zmiernit viditelnost zil ? vdaka....