Otázky na RNG

Janka II

dobre ránko RNG
Ďakujem za odpoveď ohľadom potravinových doplnkov a poprosím o radu:Ako si pomôcť so zapálenou bartholiniho žlázou?

RNG

Ajn tom najlacnejsie, ktore ma varnu nadobu z nehrdzavewjucej oceje je dobre. Neplat extrea za ziadne drahe zariadenia. Pri kazdodenom pouzivani nakoniec kazde z nich vyhori za 5-6 rokov. Na predlzenie zivota si kup maly casovy spinac a nastav si dobu destilacie tak, aby ti na spodu nadoby zostala 1/3 az 1/4 nedodestilovaneho. Tak sa ti nadoba zasoli/zamesie minimalne a zaroven sa nebudes spoliehat na bimetalicky vypinac vo varnej nadobe, ktory ma dost kratku zivotnost. Tiez ked nedodestilujes vodu uplne, samotna destilovana voda je ovela cistejsia.

Peter Mesko

Ahoj RNG, mam vazny zaujem o destilacne zariadenie. Vedel by si mi odporucit ako sa v nich vyznat, popripade tebou odporucane?

petermesko@aol.com

Dakujem za ochotu a cas straveny mnou :)

RNG

Curcumin je protizapalovy, a silny antioxidant. Spomaluje starnutie mozgu, lebo starnutie mozgu je casto zo zapalovych procesov.
Neviem o tom, ze by sa velmi podielal priamo na cisteni a odmorovani.

RNG

Spomalovanie, motanie sa , unava a podobne mozu byt dosledky roznych pricin, moze to byt stres, moze to byt zly spanok, zle travenie, mikrobialne premnozenia atd.Kazde treba samozrejme patricne adresovat
Destresovanie odporucam kazdemu, zvysovanie viralnej imunity tiez a urcite zakladne doplnky toho, co v potrave nedostaneme tiez odporucam kazdemu. A dalsia kapitola sama o sebe je travenie a zamorenie tela. Ked ma clovek zle travenie cohokolvek, tak si zamoruje telo(k tomu sa pridavaju mikrobialne a paraziticke zamorenie, tj toxiny co tieto produkuju)
Preto odporucam kazdemu preventivne si enzymaticky parkrat do roka precistit telo enzymami, precistit pecen protokolom dr Berksona, pripadne odmorit od tazkych kovov, teda ked ich mas v tele privela.To je tiez kapitola sama o sebe.
Jednotlive temy mozes najs z mojich roznych prispevkov cez Google.sk uvedenim mojho nicku a prislusnej temy, napr enzymy, travenie,alebo odmorenie, alebo okolo zvysovanie viralnej imunity uved slovo herpes atd

zuzanaa

mohli by ste mi prosím napísať čo je dobré na prečistenie hlavy, pri rôznych zamoreniach tela, mám rôzne baktérie, ale našťastie ma hrdlo boli len trochu , mám len také príznaky ako únava, spomalené reakcie, motanie.. mám súčasne s kúrou oreganový olej, enzýmy a gse užívať aj niečo iné? mám držať súčasne aj protiplesňovú diétu?
samozrejme sledujem aj vaše fórum, mám už veľa prečítané..a dočítala som sa že na prečistenie hlavy je dobré curcumin..prípadne ešte nie?
ďakujem

zuzanaa

ano, to je super napad s tym ananasom, určite to tam pridám uz aj dnes. odstavujem tak dva krat do tyzdna, tu zmes co som spominala a pridam tam na ochutenie hrusky alebo jablka.to odstavim osobitne, lebo to by dlhsie v chladnicke asi nevydrzalo, ale tu zmes s cviklou, to vydrzi v chladnicke aj tri, štyri dni, dufam teda, ze je to po tych troch dnoch v chladnicke este vhodne pit. alebo je potrebne si to odstavovat racej kazdy den?

a máte skúsenosti aj s tvarohom a ľanovým olejom?

RNG

Zuzannaa , tu zmes poznam uz vyse 20 rokov, je to dobry zdroj enzymov, ale dnes su na trhu podstatne silnejsie enzymy, takze toto by som na naozaj seriozne odmorovanie uz nepouzival.
Ale ked aj tak odstavujes, toto je vyborna zmes surovych stiav.Ochutit si to mozes napr ananasom, ten je tiez velmi silny zdroj enzymov, najma jeho stopka v vnutorna duzina("hlubik" ?).

Je to naviac aj ciastocne chelator, co ciste enzymy nie su
a je to plne mineralov, co ciste enzymy tak isto nemaju.

zuzanaa

Dobrý deň RNG,

je prosím Vás vhodné si do tejto kúry proti parazitom, baktériám, robiť šťavu v odšťavovači z týchto surovín: červená repa - cvikla, mrkva, zeler, petržlen, reďkovka, malý zemiak.
čo hovoríte na túto zeleninovú kúru?

a tiež tvaroh s ľanovým olejom?

Ď.