prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim RNG, prosim, porad mi. Uz dlhsie casove obdobie sa mi v istych obdobiach objavuju bolesti uzlin v podpazusi a na krku. Je obdobie, ked mi nic nie je a potom zase citim tie uzliny. Pred casom som vravela lekarke o bolestiach v podpazusi (vtedy ma este uzliny na krku neboleli) a vravela mi, ze to je z holenia, ze si drazdim pokozku. Po niekolkych dnoch, tyzdnoch to preslo, ale v poslednom case uzliny citim stale intenzivnejsie. Okrem toho som spozorovala, ze ma dost casto bolia aj dutiny, moze to suvisiet? Minuly tyzden som bola na preventivnej prehladke kvoli zamestnavatelovi a vysledky mam dobre okrem nejakeho diferencialu a tiez su pritomne alergeny. Prosim, porad ako mam dalej postupovat.
RNG-netusim etiologiu vzniku tej cysty :( viem len tolko ,ze ten zub ma bolel asi 2x v zivote este ako dieta, vzdy sa to riesilo rozvrtanim a zaplombovanim , naposledy pred 8 rokmi a plomba je velka, prakticky vyplna celu korunku zuba. ten zub ma vobec neboli, len sem tam tam zacitim akoby pichnutie na par sekund,niekedy len tak spontanne , inokedy ,ked na to myslim. a co je zvlastne ,jedna zubarka si to na rtg vsimla , druha nie. ta co si to vsimla (a pripadala mi byt lepsia odbornicka,lebo s rtg pracuje dennodenne na rozdiel od mojej zubarky ) a napisala mi ako liecbu endodonciu a ked nezaberie,tak extrakciu,lebo vraj resekcia kor.hrotu hornej sestky sa na svk nevykonava bezne,len na spec.pracoviskach ....ja by som sa vsak chcela pokusit liecit to neinvazivne, ak by sa dalo...pokial mi zatial nic nie je (naoko)....ten jod brat trandermalne? a ake enzymy ak sa mozem spytat ? dakujem,
Cysty sa vaseobecne, ako mnohe ine nefunkcne tkaniva daju rozpustit vacsimi davkami enzymov, pripoadne aj branim j extra jodu.
Ale treba adresovat aj dovod pre vznik cysty, co su casto rozne mikrobialne procesy, niekedy aj parazity, nielen zamorenia z nedostatkov enzymov.
Janka, zialbohu pre straty, nedostatok casu, personalne problemy a byrokraciu so schvalovanim dovozovych potravinovych doplnkov som musel zastavit moju cinnost ako dovozca potravinovych doplnkov na Slovensko uz v auguste 2008. Takze ti radim sa obratit na internetove zahranicne predajne, napr iherb.com a ine
RNG- tak uz som si to zohnala, dokonca som nasla osobu,kt. to objednava odtial a potom predava tu...
mimochodom- na radikularnu cystu (zub)by ste nevedeli nieco poradit? ze ked uz objednavam,tak aby mi prislo vsetko naraz...dakujem
RNG...
Želám krásny deň ...vraciam sa na tento portál po veľmi dlhej dobe a zaujímalo by ma ,či je ešte možnosť objednať si omega 3kyseliny z Tvojej predajne potravinových doplnkov v Bratislave? Pred pár rokmi som si tam objednavala na dobierku a stratila som kontakt a tiež neviem ,či ešte predajňa funguje...
Jod odporucam brat najma transdermalne, tj cez kozu tym, ze si natries jodovu tinkturu napr pod pazuchu 10-15 kvapiek raz tyzdenne minimalne.
Na oreganovy olej odporucam najma vyrobok firmy NOW, Oregano Oil,, ktory ma v enterickych kapsuliach , tj kapsuliach co sa rozpustaju az v crevach a nepalia v hrdle ani zaludku, zo 180 mg az 55% carvacrolu, tj 100 mg carvacrolu na kapsulu, co zrejme nedostanes z inych vyrobkov.
GSE odporucam originalny, tj taky co obsahuje 33% povodneho patentovaneho citricidalu a je vyrabany firmou NutriBiotic. Ine nahrazky nie su ani zdaleka tak ucinne, lebo neobsahuju povodny patentovany citricidal, ale len vytazok z jadierok grapefruitu, prinajlepsom.
Na menovane pozri napr na iherb.com tam objednava mnozstvo Slovakov, lebo maju zo zahranicnych pomerne najnizsie postovne.Ale je aj plno inych zdrojov, povacsine ale odmietaju posielat na Slovensko, alebo maju ovela vyssie postovne
Pozri si cez Google.com uvedenim slov GSE, liquid, Nutibiotic.
RNG - dakujem za radu. aby som si to este ujasnila- brat jod normalne v tabletach staci? + kde zozeniem ten oreganovy olej a gse kvapky(aky je rozdiel medzi tym a tym citrovitalom,co mi pri tom vyhadzuje ) - viete poradit nejaku dobru internetovu predajnu? a to enzymaticke cistenie-na to treba co kupit?
Aby som nezabudol, na tu maxiliarnu cystu odporucam pouzivat aj kvapky roztoku GSE do nosa aj brat oreganovy olej, lebo v prinosnych dutinach sa mozu infekcie schovavat aj velmi dlhe roky a ustne beranymi atb sa nedaju vynicit.
ema, nie, ja pouziovam len vytazky z roznych cajov, vcitane zeleneho. Tam dostasnem viac roznych ucinnych latok, ako keby som vypil vela hrncekov caju.