Otázky na RNG

DzanaFX

RNG mohol by si mi prosím poslať na email stránku/y, odkiaľ berieš doplnky, bylinky? (keďže tu s anesmú dávať reklamy) Potrebujem zohnať tri veci, najlepšie, ak by som ich našla na jednej stránke, kvôli poštovnému. Budem Ti veľmi povďačná, tu na SR to nevidím, ani to odtiaľ nechcem, nedôverujem tomu. Ďakujem

dzanafx@azet.sk

RNG

A nezabudaj na plno extra mikrovlaknin, nieco musi tu zamorenu zlc z tela vyniest, inac sa v crevach reabsorbuje aj so zamorenim.

RNG

Pozri cez Gogle.sk uvedenim slova pecen a mojho nicka. Tam mas viac okolo toho. Normalne je protokol dr berksona asi 3 tyzdne, v pripadoch roznych tazkych poskodeni a viralnych napadnuti pecene moze byt aj ovela vyssie davky(2 az 3 nasobne, najma co sa tyka sylimarinu) a dlhsie doby.

zuzanaa

Dobrý deň pán RNG,

prosím Vás nepodarilo sa mi to teraz nájsť na nete, ako dlho je potrebné držať ten protokol p. Bergsona, asi koľko dní?(a je potrebné zobrať tie tri zložky naraz?)

Ď.

RNG

OK. To mi usetri hromadu casu, ked sa ludia naucia vyhladavat informacie, lebo tusim na kazdu temu som pisal aspon 10 krat.

Nela41

Máš pravdu našlo ťa na googli hneď, ja som to neskúšala, pretože som si myslela, že mi nájde kopec nezmyselných odkazov keď tam napíšem RNG. Mýlila som sa.
Nuž je pekné, že pomáhaš ľuďom týmto spôsobom. Idem si preštudovať stránku možno nájdem niečo aj na môj problém :)

RNG

"Kto hlada, najde" Ci uz v tomto fore alebo cez Google.sk
Na Slovensku je este stale slabo vyvinuta informacna sluzba na potravinove doplnky, a preto sem prispievam na pomoc krajanov s tymto, kedze ja sa s tym, zaoberam uz vyse 17 rokov, studovanim roznych lekarskych periodik lekarov pouzivajucich doplnky potravin miesto liekov, a samozrejme aj vyberom samotnych potravin na predchadzanie alebo liecenie roznych zdravotnych problemov.

Nela41

Môžem sa spýtať čo si vlastne zač RNG? Možno si to tu niekde písal, ale je tu strašne veľa príspevkov a zaujíma ma prečo veľa dotazov smeruje na teba

RNG

Pomoct pri tom moze aj iontoforeza striebra a protizapalove, ako curcumin s bioperinom, boswelin dumbier a samozrejme rozne cistiace enzymy.

RNG

Viacerym pomohli na to pit roztok GSE a najma brat oreganovy olej, tj davku taku, co ti da 3 x 200 mg carvacrolu
100 mg carvacrolu ma napr vyrobok NOW foods pod nazvom Oregano oil, caps, naviac su to entericke kapsulky, ktore sa rozpustaju az v crevach, tj nepalia hrdlo ani zaludok.
Tiez brat NAC, 2 x 500 mg.
Samozrejme odporucam kazdemu brat hromady mikrovlaknin(psylium, pektiny inulin arabinogalaktany, glucomanan) a obcas si nasadit kvalitne teploodolne a kyselinovo odolne probiotika, lebo az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje nam vyrobi nasa zdrava probioticka crevna flora, preto sa treba o nu starat,dosadzat a rozmnozovat, inac mame podstatne znizenu imunitu a chytia sa nas rozne nakazy.