prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
OK, tak pozri na stranky, co si vyhladas cez Google.sk pod slovami rng, nazory
Na tej stranke a fore mozem pisat aj rozne zdroje doplnkov, co mi administrator tam dovoluje.
opravas,...odmaskovava rozne infekcie...
Chlamidie trachomis sa daju liecit aj atb, aj roznymi antimikrobialnymi doplnkami, najma roztokom GSE a carvacrolom z oreganoveho oleja. Skor som pisal o ovela nebezpecnejsej chlamidii pneumoniae, ktora sa prenasa ak kvapockovou infekciou, vyborne sa maskuje a ukrutne tazko nici a dnes je z nej pomaly epidemia a bezne lekari si s nou nevedia poradit. Pozri na Google.sk uvedenim mojho nicku a slova chlamydia Odporucam pouzivat aj odmaskujucu aminokyselinu NAC(acc na Slovensku=N-acetyl cystein) davka 2 x 600 mg az 1200 mg. Tato oldmaskovava rozne ifelcie a tym spravi atb a rozne antimikrobialne o tolko ucinnejsie. Tyka sa to aj biofilmov a podobne.
Preposlane.
Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť čo brať proti chlamydiam trachomatis. pozerala som si vase stranky aj cez google som hladala, ale su tam starsie udaje este z roku 2007, tak ci nieco nove neviete k tomu..
Napisal som ti