Otázky na RNG

RNG

Nuz ucinna latka je Diosgenin, a tej treba najmenej 200 mg denne. Kolko obsahuje ktora bylina je velmi rozdielne, Dioscorea villosa obsahuje od 2 do 16 %, preto odporucam skor standardizovane vytazky, kde je obsah diosgeninu presne znamy.
Inac diosgenim sa nachadza aj v senovke gfreckej, beznej byline aj na Slovensku, len zase, v roznych neurcitych mnozstvach. A na ucinok treba dost presne urcite davky Diosgeninu.

Inac, pre istotu opakujem, diosgenin upravi periodu tj normalny cyklus, plodnost a podobne.
Tj neberte ho ako nahradu za umely HAK, ktory vykolaji normalne hormonalne procesy , tj pracuje proti otehotneniu.

Deaa

Zdravím, potrebovala by som poradiť. Užívateľkám HAK, ktoré ju chcú vysadiť odporúčate wild yam ale ja by som chcela vedieť či nestačí ak si objednám z netu koreň dioskorei huňatej, to je to isté nie? a budem si robiť odvar? bude to mať taký istý účinok? Alebo koľko by som toho musela vypiť aby som do tela dostala dostatočnú dávku?
Vopred ďakujem za odpoveď

RNG

OK, tak pozri na stranky, co si vyhladas cez Google.sk pod slovami rng, nazory
Na tej stranke a fore mozem pisat aj rozne zdroje doplnkov, co mi administrator tam dovoluje.

RNG

Chlamidie trachomis sa daju liecit aj atb, aj roznymi antimikrobialnymi doplnkami, najma roztokom GSE a carvacrolom z oreganoveho oleja. Skor som pisal o ovela nebezpecnejsej chlamidii pneumoniae, ktora sa prenasa ak kvapockovou infekciou, vyborne sa maskuje a ukrutne tazko nici a dnes je z nej pomaly epidemia a bezne lekari si s nou nevedia poradit. Pozri na Google.sk uvedenim mojho nicku a slova chlamydia Odporucam pouzivat aj odmaskujucu aminokyselinu NAC(acc na Slovensku=N-acetyl cystein) davka 2 x 600 mg az 1200 mg. Tato oldmaskovava rozne ifelcie a tym spravi atb a rozne antimikrobialne o tolko ucinnejsie. Tyka sa to aj biofilmov a podobne.

jesica321

Dobrý deň,

vedeli by ste mi poradiť čo brať proti chlamydiam trachomatis. pozerala som si vase stranky aj cez google som hladala, ale su tam starsie udaje este z roku 2007, tak ci nieco nove neviete k tomu..