prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inac rakovina sa nie "spusta", len systematicky tvori od narodenia pri chybnom deleni buniek(aj telo obcas vytvori "zmatky") a toto sa stupnuje so zamorenim, az to presiahne schopnost tela tieto bunky znicit, a zacnu sa vytvarat rakovinne nadory
Nedokazane tvrdenie, zalozene na pritomnosti rastoveho faktoru v chlorelle. Prave naopak, chlorellu a ine zelene pouzivaju pri lieceni rakoviny ako detoxifikator, a zdroj antioxidantov
je pravda ze chlorela moze spustit rakovinu???
Velmi dobre doplnky, znacne spestruju nasu dost obmedzenu potravinovu bazu , zalozenu na uzkom vybere obilnin, dnes dokonca uzkom vybere ich slachtenych odrod.
To sa odraza aj na zlozeni masa hydiny, dobytku,mlieka, vajec a dokonca aj pestovanych ryb dnes, lebo su touto uzkou krmivovou bazou krmene. Tj mnohe ziviny tam chybaju.
Preto sa tak zdoraznuje rozna zelenina, neslachtene produkty, divoke ryby, orechy a rozne netradicne produkty.
dobry vecer aky mate nazor na chlorelu a zeleny jacmen????dakujem
Ucinne latky v lubovniku su na narazovu davku, jednorazovu, ktora sa nesmie opakovat castejsie nez raz za den je hypericin(3 mg) a hyperforin (30 mg). Pozaeraj ;len na extrakty, kde uvadzaju prwesne tiweto oba zlozky. Menej nie je dostatocne ucinne, viac moze sposobit serotoninovy syndrom, tj opatrne
Oboje najdes napr vo vyrobkoch firiem Paradise herbs, Eclectic Institute a mozno aj inych, ale kedze neuvadzaju hyperforin, nemusia ho obsahovat tj ich ucinnost je zlomok toho, co daju obe zlozky dokopy
Tieto kapsule su povacsine 300 mg, tj davka , narazova, je 3 kapsule v pripade potreby.Pravidelne pouzivanie neodporucam, nakoniec nie je ani potrebne, lebo normalne si telo vie vyrobit dost serotoninu a len v strese jeho hladina prilis poklesne.
L-theanine je velmi bezpecny, je to len aminokyselina zo zeleneho caju, moze sa brat neobmedzene dlho, davka 2 x 200 az 400 mg podla potreby
Paradentoza je z bakterialnej cinnosti v ustach, ktora sa da potlacit napr viackrat denne vyplachovanim si ust roztokom GSE, ktory podrzis aspon 5 minut.
Aj niektore cukry pomahaju najma streptokoky zodpovedne za paradentozu odhaknut a splachnut, najma sa jedna o xylitol a D-manozu.
Tiez pomaha kontrola ustnej flory uzitocnym probiotikom z Noveho Zealandu, predavaneho co forme tabletiek na cumlanie menom Streptococcus salivarius K-12, alebo tiez pod menom Bliss.
Vdaka za uvedenie, orol. Ja som osobne este nikdy nejedol nic z hlohu, okrem raz davno som zohnal lekvar. Kedze neviem, ako sa vitexin sprava v teple, neviem, ci sa nahodou nenici teplom, ale asi nie, ked ma vasodilatacne (ACE) ucinky aj caj.