prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kikomorisko je tu tema na jodidovane oleje
www.zdravie.sk
kde je toho napisane viac ako dost.
Dobrý deň,
Čas mojej prvej objednávky z iherb sa blíži, a tak by som chcel poprosiť RNG o rebríček TOP 10 doplnkov, ktoré by RNG považoval za najpotrebnejšie pre 25 ročného zdravého človeka, zoradený podľa dôležitosti
Ďakujem
dakujeme za odpoved, este by som sa chcela spytat na organicky viazany jod v tekvicovom oleji 250ml, je to ucinna forma jodu?
btw: a co by si doporucil na hemangiom na peceni.
Dakujeme
Nuz za prve test mi nic nehovori prakticke, len ze sa telo nejak brani voci niecomu a lekari nevedia, voci comu, tak to nazvu autoimunne, tj hlupost tela napadajuceho samo seba bez priciny. Nuz ja nic take neverim, za to ze nepozname pricinu, ta tam musi byt a nie vrodena ale ziskana, inac by si mal ten test odmala vysoky.
Doplnaj si jod a selen, prioadne ber NAC, ktore je dobre na odmaskovavanie roznych tazko zistitelnych infekcii a zvysuj si vialnu imunitu, lebo nase vlastne virusy sa prejavuju pri akomkolvek oslabeni tela, a casto su "autoimunne " spojene s roznymi zamaskovanymi infekciami(boreliozy, chlamidie, biofilmy, L-formy, mykoplazmy...)
Dobrý deň RNG, prosíme o radu.
Ak má človek zvýšene anti-TPO na 700,
Ako by mal človek postupovať, ak si telo tvori protilátky proti stitnej zlaze. Co by si doporucil? jod? enzymy?
Takisto na peceni ak je hemangiom, je tam nejaky suvis so stitnou zlazou?
Velmi pekne dakujeme za odpoved.
Kristina
Skus ma adresovat na rng uforum.sk kde mi administrator dovoli davat aj na tomto fore nedovolene informacie, ktore tu povazuju za reklamu.
inngrid, treti pokus
Poslal som ti e-mail na kontakt.