prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Pozerala som si obrazky herpesu (hrozneee) ale jeden som nasla, ktory by sa podobal na moj problem (hlavne prava cast obrazku, take extra suche to nemam ako je na lavej strane) www.happy-with-herpes.com
skusim to teda liecit ako herpes a ak to nepomoze potom navstivim koznu... Dakujem, nech sa dari :)
Tiez som nad tym rozmyslala.. Ale v zivote som nemala herpes - mam 24 rokov.. A herpes by bolel, ci nemusi? A mala by som ho mesiac?
To vyzera skor na herpes, Pozri si cez Google.sk pod rng, herpes
Ahoj RNG, prosim Ta, ak by si mi vedel poradit...
Mam uz vyse mesiaca pod nosom asi ekzem. Vyzera to ako zodraty nos z fukania, ale chora nie som ani som nebola... Nebola som s tym u koznej, lebo sa mi to zda zbytocne, kedze to neboli (obcas to trosku svrbi) a ani sa to extra nezvacsuje. Je to cervena, akoby sucha koza vo velkosti 1 x 0,5 cm zasahujuca az do nosa.. Nachadza sa na nej zopar pupencekov naplnenych akoby vodou - lahko sa daju puknut a su uuuplne miniaturne (asi 0,5mm).
Neviem ci to mam susit, alebo naopak mastit.. Skusala som natierat mastou Pantenose, ale to mi akurat vystipalo ten moj "ekzem" a este viac zacervenalo. Vyzera, ze mast z dubovej kory tomu prospieva, ale natieram to uz dlho a stale nie a nie sa toho zbavit..
Ak by si mi vedel nieco odporucit, tak budem velmi vdacna.. Dakujem
Ja uz nikoho davno nepresvecujem, len im ponuknem nazory lekarov, co liecia inaksie, nech si sami vyberu. nakoniec je to ich telo a maju plne pravo si vybrat medzi roznymi prostriedkami, nez by mali prijat diktat jedineho lekara.
Velmi pekne dakujem. Uz len presvedcit tych zadubencov...
Viac na plucne infekcie sposobene plesnami pozri na
en.wikipedia.org
Na tie nepomozu atb, zialbohu, ale pomoze oreganovy olej, tj jeho ucinna zlozka, carvacrol.
ASamozrejme uvedene su dobry pristup k tomu, na rozne mozne plucne infekcie, vcitane biofilmov a plesni.
Ale moze to byt pri slabej imunite aj chlamidiova infekcia, ktoru lekari casto ani nevedia poriadne diagnozovat, a vtedy je najucinnejsie NAC a extrakt z olivoveho listu. Keby som to bol ja, bral by som vsetky menovane a dostatocne dlhopdobo, az by vsetky symptomy uplne zmizli.
Naviac by som bral aj silne enzymy, ktore vycistia ten maras z pluc a samozrejme, ako to radim kazdemu hodne mikrovlaknin( kazdodenne minimum 15 gramov ) a nasadit kvalitne probiotika, lebo tie nam vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok, tj viac nez je samotne telo schopne vytvorit a s ovela sirsim zaberom neporovnatelne, ako atb.
A u nej to je rozhodne dokonca nutne, lebo atb znicia probiotika v crevach a tym velmi oslabia imunitu a podporia nepriamo osidlenie criev parazitnymi mikrobami, ktore nam skodia, miesto uzitocnych probiotik, ktore nam zabezpecuju imunitu.
Dobry den RNG, chcela by som sa S vami poradit. Znamej bolo v maji diagnostikovany obosjstranny zapal pluc-samozrejme stanovenie lekarov, samozrejme strasili, ze to je najprv rakovina pluc, potom nejaky zapal jednoducho nevedeli a nevedia ani doteraz a ziadnu adekvatnu liecbu nenaordinovali -okrem antibiotik... A s najvacsou pravdepodobnostou sa jedna o plucny absces hovoria ze ma nejaky zapal, hnis atd. Mohli by sme jej objednat oreganovy olej,ktory obsahuje 55% carvacrolu plus extrakt z olivovych listov, aj odhlienovas Nac a GSE ? mozno ma aj nejake plesne na tych pluciach nikto nevie..Kaslala ale uz nekasle a ma velmi oslabenu imunitu. vopred dakujem za radu. Kikimorisko
Lubomirii, doplnky sa beru podla potreby a kazdeho potreba je velmi individualna.
Aj zdravy clovek moze mat zle travenie, dostat rozne nakazy, mat alergie atd. Takze otazka, co je dolezite pre koho je individualna. Co tu zdoraznujem z hladiska udrzby zdravia je selen, zinok, jod, vitaminy C E a D-3, cistenie si ciev lecitinom a branie dostatku mikrovlaknin a obcas aj nasadenie kvalitnych probiotik. A to sme este neprisli ku moznym chorobam, imunite a tak dalej.Lebo kazdy mame v sebe rozne virusy, aj ked sa casto dlho neprejavuju, kazdy mame obcas rozne nakazy, ktore treba adresovat co najskor, aby sme ich potlacili v zarodku, skor nez mozu sposobit skody a pre to je dobre mat doma niektore antimikrobialne doplnky, menujem aspon najdolezitejsie, ako GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, NAC , koloidnu striebornu vodu, a na virusy aj napr chaparal. Nuz a len toto je uz 15, a su to vsetko vseobecne, zatial nic specifickeho /individualneho.....