prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nuz ja osobne odporucam kazdemu brat aspon 15 gramov mikrovlaknin, lebo ich absorbcna schopnost znacne odmoruje telo, plus su nevyhnutne na zivenie probiotik, ktore nam zabezpecia az 70% vsetkych potrebnych protilatok na imunitu tela.
Superpotraviny, ako rozne riasy sice obsahuju rozne ziviny, ale sami o sebe nedodaju tych potrebnych 15 gramov mikrovlaknin, zato ale dodavaju ziviny, ktore mame casto slabo zastupene v nasej potrave. Spirulina pestovana v supercistej morskej vode je extra odmorovac, telo ju vie stravit bez priemyselnej upravy, ktoru potrebuje chlorella na stravenie,a je zaroven lepsi zdroj stopovych mineralov, ako v sladkej vode pestovana chlorella.
Takze ja skor typujem na Hawaiisku spirulinu,v davkach 2 lyzicky denne, ale tak isto este stale treba brat aj zmes mikrovlaknin.
Nie niekolko, ale uz vyse 17 rokov. Moje zakladne antimikrobialne , ktore pouzivam zakazdym, ked sa mi zda ze na mna nieco lezie su roztok GSE(tj citricidal), oreganovy olej(tj carvacrol), extrakt z olivovych listov(tj oleuropein) , NAC, hubove a kvasniciove vytazky=betaglukany na zvysenie poctu a aktiviny bielych krviniek a specificky na virusy najma masivne davky vitaminu C(1 gram esteru C kazdu hodinu, niekolko dni) a velmi silne antiviralne ako chaparal a chaga.
Viac najkdes cez Google.sk pod rng, nazory kde uvadzam aj hromadu inych
kde uvadzam na rozne choroby rozne prostriedky, ktore odporucaju znami lekari lieciaci inac, ako ini lekari, tj pouzivanim potravinovych doplnkov miesto chemickych patentovanych liekov.
Podstata je udrzba=predchadzanie problemom, a ked sa zjavia prve priznaky, nezavahat ani minutu a pouzit viacero antimikrobialnych, sirokospektralnych, aby mali co najpravdepodobnejsie ucinok aj na tu momentalnu infekciu/infekcie, ktore sa ti zacinaju objavovat v tele a zatlacit ich skor, nez mozu narobit vaznejsie skody. Za 17 rokov som mal horucku len 2 dni , aj to bolo 37.5. Predtym som bol chory od mala na dychacie cesty viackrat do roka, s vysokymi horuckami a leziaci v posteli.
Teraz nic take uz nepoznam.
Tvorba melatoninu zo serotoninu a jeho uvolnovanie je kazdodenne a davnejsia minulost na to nema prakticky ziadny vplyv.
Stress a zle travenie su caste dovody zleho spanku.
9542642, ja by som sa take nieco neodcazil spravit, . Take velke mnozstvo vody naraz moze rozriedit lymfu v tele(koncentracia soli okolo 9000 ppm= 9 gramov na liter podstatne a tak sposobyt hyponatremiu, tj porusenie prenosu nervovch signalov. Rozdiel medzi destilovanou a vodovodnou vodou je mtu dost maly, takzre to iste sa ti stane s vovovodnou vodou. Pred dvoma rokmi nejaka hlupa zenska zo stavky vypila galon vody(4 litre) za dve minuty, o chvilu bola v kome a kedze lekari na pohotovosti nezistili, co sa stalo, tak za par hodin po tom bola mrtva.
Kedze mas vyssiu vahu, tak ta to ovplyvnilo menej, ale ako som povedal, rozhodne by som to nerobil .
Permanentne nasledky su len, ked sa dostanes do komy a poskodi ti to mozog. Inac telo za par hodin, najma za pomoci jedla si hladinu sodika upravi, tj nema to ziadne nasledky
Zdravím,
vypil som naraz 3,5 litra vody z reverznej osmózy, prežil som ale chcem vedieť či to nebude mať na mňa dlhodobé následky
a ešte či keď som spal 10 rokov pri svetle pouličnej lampy prenikajúcom cez okno, či sa mi teraz pri 100% tme obnoví tvorba melatonínu do normálu, pretože melatonín z iherb nejako neúčinkoval podla predstáv
Ďakujem
lubomirii 92 kg, 24r.
Zalezi od plastu. V PEET, HDP, PEEK a pravdepodobne aj inych vydrzi dlhe mesiace. Ja mam osobne roztok citricidalu na kvapkanie do nosa a oci v sklenenych flastickach s kvapatkom v kazdej kupelni, aj v robote aj v cestovnom vaku na zdravotne prostriedky a kym sa mi ten roztok neminie, nezarobim druhy. A mal som flasticku v cestovnom vaku aj vyse 2 rokov, bez straty ucinnosti.
GSE sam o sebe je konzervacny prostriedok, tj by sa nemal vobec kazit, pokial je dobre uzavrety a v tme a relativne v chlade.
Dobrý deň.
Chcem sa spýtať, ako dlho vydrží GSE koncentrované s vodou v plastovej fľaši?
ďakujem
Tianeptin(gabapentin) je ahntikonvulzna droga/antiepileptikum, ktora ucinkuje na nervy
www.ncbi.nlm.nih.gov
Saw palmetto je zdroj sterolov, co ucinkuje na tvorbu hormonov. Tj su to dve rozdielne posobiace latky a pochybujem, ze sa ich ucinky krizuju.