prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Takže tú chlorellu a potom neskôr spirulinu mám brať stále? Nepochopila som to.
Ja mám teraz doma chlorellu takže by som brala tú - mám ju brať s jedlom, pred, po? A akú dobu ju mám užívať? Chcem ju na detoxikáciu.
Koloidne mineraly su vyborne vstrebatelne, ale aj prakticky vsetky vodorozpustne su tiez vyborne vstrebatelne. Otazka je len, ako ich vie telo pouzit, lebo v tele su v roznych viazanych organickych formach, tj v drvivej vacsine nie v koloidnej forme.
Casto obsah koloidov je daleko od toho, co telo potrebuje, co sa tyka kvantit. Ja ich odporucam najma na alkalizaciu a ako zdroj stopovych prvkov.Podotykam, dost drahy...
Miss white, toto forum nedovoluje pisat priamo zdroje roznych doplnkov, na to sa musis obratit na fora, kde je to dovolene a nepovazuje sa to za nedovolenu neplatenu reklamu automaticky.
Osobne samozrejme pouzivasm neptravidelne riasy,najma cistu praskovu spirulinu, pestovanu v hlbokomorskej vode. Co sa tyka prestavok v brani doplnkov, to je len velm i vynimocne, hoci odporucam obmienat rozne doplnky, ved je ich kopa s podobnymi ucinkami.
Dobrý deň RNG,
Či hovoríte na koloidne minerály? Vstrebatelnost. Aké minerály sú najvstrebatelnejsie? Najlepšie? Ďakujem
Pri užívaní rias treba dať po určitej dobre prestávku? Vy užívate nejaké riasy?
RNG aké konkrétne značky doplnkov používate na dopĺňanie probiotík? Čo si treba všímať pri ich výbere? Užívate ich každý deň?
Opakujem este raz, mikrovlakniny terweba brat cely zivot, lebo nam chybaju v dostatku v potravinach. Podobne aj selen, zinok, jod, vitaminy C E a D-3 a pre nasu hygienu a sterilizaciu nemame moznost dostat dostatok probiotik z prirody, takze musime si ich doplnat.
Na vysvetlenie o mnozstvach, plne osadene creva maju desat na strnastu(100 000 miliard) probiotik, vahou asi 1 kg. V acidku je ich mozno 50 milionov,aj to jemne omracenych a len max 2-3 druhy, v dobrych probiotickych kapsuliach okolo 30 miliard a aj to vsetko je len mala nasada, ktoru musis rozmnozit mnohotisickrat, a to nejde bez brania ich vyzivy, mikrovlaknin. A ked si chces tuto uzitocnu probioticku floru zaschovat cely zivot, tak musis brat tie mikrovlakniny cely zivot, inac sa ti moze mikroflora v crevach zmenit a tym ti podstatne klesne imunita, a to az o 70%.
Doplnky vseobecne pouzivas pokial ich poterebujes a niektore, ako som hore vymenoval potrebujes brat a doplnat cely zivot inac sa ti to nevyplati z zdravie sa ti postupne znici.