prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG,
zasa ta prosim o radu a dakujem za tu poslednu.
Som uplne zufala, ako som sa uz pytala ohladom mamky, tak zasa to je o nej.
Bola na hematologii na krv. Doktorka jej povedala, ze to vyzera tak ze sa jej tie lymfy vracaju spat :(
asi rok dozadu brala chemo (nador na hrubom creve)... je mi s toho do revu ked si spomeniem akymi bolestami si presla plus teraz tie problemy s kostami... (pritom vysledky budu az o tyzden ale uz teraz je zufala s toho co povedala lekarka)
Ako si mi pisal naposledy tie doplnky z iherbu na kosti sa jej chystam objednat.
Teraz mam otazku ohladom tych lymfov... Ked jej nasadia dalsiu chemo ake doplnky s tym bude moct kombinovat?
Ako si ma precistit telo od tych lymfov aby sa nevracali co vsetko jej mam zohnat?
Prosim ozvi sa ked budes moct
Srdecna vdaka
Napisal som ti.
trebazit@azet.sk
Napisem ti na tvoj, ked ho uvedies.
RNG - mozem aj ja poprosit o Vas mail?? potrebovala by som sa poradit ... dakujem
Nu na vstrebanie enzymov treba 1-2 hodiny. Ale ked si das vacsiu davku, tak sa predsa len cast nespotrebuje a vstreba.
Najmenej sa znicia entericky pokryte enzymy, ktore sa rozpustia az v crevach, tj najmenej z nich sa spotrebuje na jedlo.
RNG
Ahoj chcela by som sa ťa spýtat ako brat enzýmy na čistenie tela. Teda viem, že aspon hodinku, hodinku a pol pred jedlom , ale čo ďalej? dám si enzýmy, najem sa a viem že zase tak o 3 hodky budem jest, kedže jem menšie porcie ale častejšie..tak ako to je medzi dvoma jedlami ked mám medzi nimi rozpätie cca 3 hod ? kolko po jedle si ich môžem dat aby som dodržala zase tú hod a pol pred dalším jedlom :)
DCA je prinove na to, aby som mal na to nejaky finalny nazor, je plno inych starsich a osvecenych metod, ktore tu skor odporucim ako nieco nove vo faze vyskumu.
Al;e zda sa, ze je to spravny krok a ked to chces vyskusat , mozes to dostat napr tu
puredca.com
Ze je to asi velmi ucinne a lacne dokazuje zatial odmietavy pristup US onkologov, ktori nemaju zaujem o lacny a ucinnu konkurenciu.
ema 280, malinovy keton nepoznam.
Jahodka, palenie zavisi od rozriedenia, nie od celkoveho mnozstva.Ale povedal by som 3-4 sruciky su akurat dost.