prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
trebazit@azet.sk
Napisem ti na tvoj, ked ho uvedies.
RNG - mozem aj ja poprosit o Vas mail?? potrebovala by som sa poradit ... dakujem
Nu na vstrebanie enzymov treba 1-2 hodiny. Ale ked si das vacsiu davku, tak sa predsa len cast nespotrebuje a vstreba.
Najmenej sa znicia entericky pokryte enzymy, ktore sa rozpustia az v crevach, tj najmenej z nich sa spotrebuje na jedlo.
RNG
Ahoj chcela by som sa ťa spýtat ako brat enzýmy na čistenie tela. Teda viem, že aspon hodinku, hodinku a pol pred jedlom , ale čo ďalej? dám si enzýmy, najem sa a viem že zase tak o 3 hodky budem jest, kedže jem menšie porcie ale častejšie..tak ako to je medzi dvoma jedlami ked mám medzi nimi rozpätie cca 3 hod ? kolko po jedle si ich môžem dat aby som dodržala zase tú hod a pol pred dalším jedlom :)
DCA je prinove na to, aby som mal na to nejaky finalny nazor, je plno inych starsich a osvecenych metod, ktore tu skor odporucim ako nieco nove vo faze vyskumu.
Al;e zda sa, ze je to spravny krok a ked to chces vyskusat , mozes to dostat napr tu
puredca.com
Ze je to asi velmi ucinne a lacne dokazuje zatial odmietavy pristup US onkologov, ktori nemaju zaujem o lacny a ucinnu konkurenciu.
ema 280, malinovy keton nepoznam.
Jahodka, palenie zavisi od rozriedenia, nie od celkoveho mnozstva.Ale povedal by som 3-4 sruciky su akurat dost.
Ahoj rng, chcela by som sa ta opytat na tvoj nazor., co si myslis o DCA cancer treatment? ak nie verejne tak na moj mail kristiny@centrum.sk
ahoj ja sa chcem spytat na nazor malinovy keton dakujem mate s nim skusenosti???