prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
evcca, pocit zimy je pri poruchach stitnej zlazy alebo nadoblickovej zlazy, je to znizeny metabolizmus. Dopln si jod a selen a mozno sa ti to napravi. Ak nie, daj si vysetrit nadoblickove hormony.
Prosím vás chcem sa spýtať či sa môže kombinovať Tianeptin a Saw Pallmeto?
ahoj, vedel by si mi poradit nieco na neustaly pocit zimy, uz teraz ked je vonku cca 8°C chodim naobliekana ako snehuliak. ozaj teplo mi bolo len pri letnych extremoch okolo 38°C. dik.
GoFruit, vsetky potravinove doplnky su vhodne pre kojacu matku na jej dieta.
vidim ze linky to casto maze, tak staci, ak mi das presny nazov vyrobku a firmu, vdaka ti prevelika
RNG, prosim ta, mozes mi napisat, ci je tento pripravok vhodny pre dojciacu zenu, ktorej dietatko ma 20 mesiacov a ekzem /len v zime, uz druhu zimu/, na jeho odmorenie a odmorenie matky zaroven.
www.damianvit.sk
pripadne ak existuje nieco lepsie a lacnejsie, vies mi dat link? Dakujem ti pekne
Moje lekarske zdroje uvadzaju 2 gramy manozy kazde 3 hodiny, vcitane noci.A do 3 dni by mali byt vysledky, teda ked je manoza na ten typ infekcie ucinna(strptokoky, stafilokoky, e.coli...)
RNg
oprava, dala som zlý link,kúpila som si nie prášok ale tieto tabletky , ale v podstate je to rovnaké množstvo manozy
-odkaz odstránený-
RNG prosím o radu
dnes mi v moči zistili krv a tak z dostupných liekov u nás v meste, som si rýchlo kúpila tento s D-manosou, pretože nemôžem čakat na objednanie cez internet potrebujem to riešit hned
obsahuje vraj 400mg manosy a tak podla tvojích rád som si vyrátala že musím zjest 5 tabletiek každé tri hodiny? lebo niekde som čítala že 2g každé 3 hod a niekde zase že 2g 3 krát za den len. Tak čo je správne?
ďakujem
Nuz zatial to sem este nedoslo, a okrem zavretej cesty okolo pobrezia Michiganskeho jazera, kde su 6-7 metrove vlny sme v poriadku.