Otázky na RNG

kikimorisko27

dobry den p. RNG, chcela by som sa s vami poradit, nas znamy prekonal trombozu, uziva nattokinase, krill oil, aj stavy pije - cervena repa, a teraz od utorka zacal vykasliavat hlien s primesou krvi,nema kasel ani dychvavicu, ani ho nepobolieva v hrudi, co by to mohlo byt?
dopredu dakujem za odpoved
kikimorisko

sallome

Dobrý večer, mešká mi menštruácia ale už pár dní sa cítim tak, že to čoskoro príde. dnes ma začalo pobolievať v oblasti vaječníka, presne také isté pocity, ako ked som raz dávno mala funkčnú cystu, predpokladám, že ju mám opäť. Som mimo mesta, kde mám gynekológa, nemôžem ani ísť, pretože mám skúšky v škole. Je nutné ísť hneď? Riskujem niečo, či to počká nejaký týždeň? Čo by som mohla urobiť preto, aby to zmizlo? Nejaké čaje a tak podobne? Bolesti nemám, len taký bežný tlak v podbrušku aký pred alebo počas menštruácie mávam.

RNG

Uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa uzatvara na signal kyselin. Tj ked ich mas malo, ostava otvoreny a zavrie sa len pri dostatku.
Ked je otvoreny a mas malo kyselin, malo ta pali. ked mas viac, ale este stale nedostatocne, tak ta pali viac. prestane palit, len ked sa ten uzaver pevne uzavrie.
Palenie spravidla nie je v zaludku ale pazeraku.
Zaludok ma velmi dobru obranu proti kyselinam, kyselinovzdorny maz.Len ked je tento poskodeny, moze byt zaludok kyselinami napadnuty. A vyroba mazu je porusena najma mikrobami, ktore su tam prave pre nedostatok kyselin, ktore by inac mali mikroby zabit.

parazitik

RNG, chcem sa ta spytat na nieco ohladom kyselin a enzymov. trochu ma pali zaha (ale nie stale, len obcas), tak som usudila ze mam nedostatok kyseliny (aj sa mi grga obcas po jedle). napr. vcera ma zlahka palila, tak som si dnes dala s vacsim jedlom rano aj naobed tabeltku enzymov s betainom HCl. no a potom ma rano zacala velmi palit zaha (ale jedlo sa asi normalne travilo, lebo mi nevydaval zaludok ziadne zvuky). potom cez den ta zaha presla a ked som si s obedom zas dala tabletku, tak opat ma velmi pali zaha. znamena to, ze kyselin mam dostatok? ak ano, tak preco ma zaha pali, hoci len zlahka a nie stale? moze nejak suvisiet palenie zahy s nedostatkom enzymov (asi blbost)? probiotika a mikrovlakniny si doplnam

RNG

Chlor je plyn a preto nemoze zanasat destilacku. Destilacka sa zanasa najma vapnikom horcikom a inymi vo forme uhlicitanov a siranov. Aby sa do destilovanej vody dostalo menej odparujucich sa latok spolu s vodou, maju destilacne nadoby na vrchu balicek/filter s aktivnym uhlim, casto impregnovany striebrom, ktore pohltia odparujuce sa organicke zamorenia vody.
Ale aj samotny var vody vypudi znacne mnozstvo chloru z nej,. takze problem s chlorom v destilovanej vode e minimalny, podobne aj z roznymi organickymi zamoreniami, co sa odparuju spolu s vodou, kedze su zachytene v tom aktivnom uhli pomerne velmi ucinne.

aadriaanka

Takže si môžem na odchlórovanie kúpiť toto? bezchoroby.sk A k tomu filtre bezchoroby.sk - nie sú tie filtre 2ks za 23,78eur predražené? Prípadne vieš o nejakej stránke kde majú niečo lepšie? Tú vodu chcem odchlórovať hlavne preto, aby sa mi nezanášala destilačka.

Inak kúpila som si kokosový olej. Vyzerá to ako biela masť má to tak byť? Mám to používať tak alebo roztopiť aby bol z nej olej? A keď sa s tým večer natriem tak po akej dobe sa potom môžem umyť mydlom? Viem, že si spomínal niečo také, že sa po tom nemá použiť mydlo na umytie, ale po akej dobe sa môže použiť?

RNG

Na odchlorovasnie sa pouziva najma aktivne uhlie, ale aj filtre plnenenkovovymi zrnkami, dokonca aj kyselina askorbova, tj vitamin C viaze chlor.
Ja mam na sprche filtrovu vlozku, a do vane pouzivam pol lyzicky kyseliny askorbovej.
Vodu pijem aj tak len destilovanu a obvykle ochutenu alebo vo forme mixov a cajov.Takze tam uz chlor rozhodne nie je.

RNG

Je to blbost, Vo vode sa rozpusta okolo 8 ccm kyslika v izbovej teplote, a to vo forme O2, tj neaktivnej.
Cez den vydychamne kilogramy cez pluca.
Forna ako atomarny kyslik (O ) alebo ozon(O3) su samozrejme podstatne/radove ucinnejsie a tam mozeme hovorit o kyslikovej/oxidacnej terapii
Zdroje su ozonizatory vody, peroxidy a chloraty ako dnes popularne MMS1 a MMS2.
Kyslikova terapia sa da prevadzatr aj dychanim cisteho kyslika pri cviceni(EVOT) alebo hyperbaricka/tlakova kyslikova komora(HBO), kde zvyseny tlak cisteho kyslika(1, 3 az 1,4 atmosfery) okyslici nielen krv extra, ale aj plazmu a lymfu, tj dostane sa aj na take miesta, kde bol preruseny tok krvi.

aadriaanka

RNG aký máš názor na kyslíkový sifón a pitie okysličenej vody? A na čistenie vody od chlóru používaš aktívne uhlie alebo čo presne ako filter?