prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zialbohu pri internetovom objednavani to tak je.Podnik od ktoreho si veci objednas ti ztiahne z karty prislusnu sumu skor nez od nich odide tvoja zasielka.Sanca, ze ta obtrhnu je s reputabilniou spolocnostou, co takto prevadza cely svoj obrat minimalna.
"Divoky zapad" je termin z minulosti, ale "divoky vychod" zialbohu este stale existuje, kde sa este celkom nezabehali tieto medzibankove a kartove zalezitosti a zlodejov kreditu a vykradanie posty tam este pretrvava podstatne viac, ako na zapade.
Rng ale ved ja mám bankový účet :) a mam aj bankomatovu kartu normálne visa takže myslím že to platí, čítala som práve na stránke banky že nou môžem platiť na internete...ale myslela som si že sa platí až po prevzatí tovaru, to musíš uhradiť hned pomocou karty pri objednávke? no lebo predsa vieš prvýkrát objednávať a hned poslať peniaze pre mna neni moc dôveryhodné...
Este lepsie, moj prave 1 rocny vnuk dostal Social Security Number, tj registracu do systemu socialneho zabezpecenia a to staci na otvorenie bankoveho konta.
Jedno sio musis uvedomit, ze pokial nemas aspon bankove konto, v svete financi neexistujes.
A ked dostanes kreditkartu s medzinarodnou platnostou, kdekolvek na svete v zmysle bank si automaticky vedena a tvoje postavenie bankovej dovery=kredit sa postupne buduje.
Aj ked nie si zarobkove cinna, mozes mat v banke otvorene konto. Moja vcnucka 6 rocna ma uz konto aspon 2 roky, na to jej davame penazne dary co dostala od roznych ludi. Akonahle bude mat aspon 18 rokov, bude mat slusny kredit, co je dolezite dnes v spolocnosti, kde sa hodne plati keditkartami a poziciavaju sa peniaze na rozne ucely(vzdelanie, auto, dom , ...)
Kredit je bankova dovera v osobu, ze zaplati pozicane peniaze.Kredit dnes je vlastne medzinarodna hodnota , ktoru dava bankovy system na kazdeho jednotlivca a vyhodnocuje sa kreditnym skore/cislom, ktore maju banky k dispozicii.
Fuha to bude pre mna problem s tou kreditkou :/ ja som myslela že sa to platí až potom cez poštu po prijatí objednávky ako u nás...ja momentálne ešte nie som zárobkovo činná a nechcem o tomto hovoriť mame lebo ona takýmto veciam neverí a nedovolila by mi objednať to...som už síce dospela :D ale nechcem jej o tom hovoriť. Takže neviem čo urobím alebo kde zoženiem tieto doplnky asi si ich začnem kupovať postupne samostatne tu na SVK ...a s tou dietou to musím tiež dobre premyslieť a napísať si jedálniček aby som sa toho vedela držať
Pocitace, tj servery su obcas nevyspytatelne.
Otazka by mala byt ale nie na mna, ja nie som administrator tych stranok. Ale skusal som na to teraz kliknut a uz to znovu pracuje....
Nebud vyplasenuy ani zniceny, ale si prisposob k tomu dietu a vyhybaj sa jedlam s vysokym obsahom zeleza. A pripadne si nechaj odoberat krv z casu na cas, aby si si znizil hladinu zeleza v tele(tj najma peceni)
Obzvlast dolezite je pre teba si brat hromadu mikrovlaknin, lebo zlc pomaha recirkulovat a absorbovat zelezo, tj nasatim zlce do mikrovlaknin a vynesenim z tela sa toto absorbovanie zeleza a reabsorbovanie znizi.
Literatura spomina aj znizenie absorbcie zeleza pouzitim taninov a fytickej kyseliny/fytatov
sickle.bwh.harvard.edu
ja niesom ani naztly a zevraj je to geneticke aj mama aj oco maju zvyseny ...a myslis si ze ked zacnem s liecbou hemochromatozi odburavanim zeleza tak sa vyhnem tym neprijemnostiam vo vyssom veku aky mas na to nazor :) prepac ze ta stale otravujem ale som uplne z toho zniceny a vyplaseny :/
Privelas bilirubinu a jemne nazltlu farbu ma mnoho ludi a je to viacmenej neskodne, pokial to nie je zapricinene zamorenim alebo poskodenim pecene.