prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Myslim dlhodobo na cistenie .
Dakujem
Dakujem RNG
A nebude to vela ked budem jest 3 gramy pancreatinu plus digest platinum po dve tablety a multi enzym s natokinazou?
eriic, entericky chraneny pankreatin mozes brat aj s jedlom, lebo sa rozpusti az v crevach. vacsie davky sa nestacia aj tak spotrebovat na jedlo, tj cast z neho sa moze vstrebat a cistit telo.
Davka 2 x 6 gramov ekvivalent je dost konska, takze staci aj na rakoviny, nieto na bezne odmorovanie tela
Mery NR, do solarka chod len tak malo, aby si mala len trosticku nadych farby nic viac, lebo si poskodis telu.
Proti poskodeniu slnecnymi lucami su najma antioxidanty vitamin C(3 gramy denne) a vitamin E, minimum 200 ale az 1200 IU, tolko beriem ja ked sme na horach a je tam hropmada ultrafialoveho. Pomahaju aj rozne rastlinne farbiva=karotenoidy, ktorych je vyse 500 roznych, nie len beta karoten. Dobra zmes obsahuje okrem beta karotenu aj astaxanthin, lutein, zeaxamthin, pozri napr na swansonvitamins.com vyrobok Full Spectrum carotenoid complex.
Nase biele stredoeuropske tela neznesu ani 20 minut priameho slnecneho svetla pri cistej oblohe bez poskodenia.
A na modne hnednutie ked budes v starobe s roznymi koznymi problemami spominat s komentarom:" aki sme boli ale hlupi"....tak ako si obcas vzdychem aj ja, ked si musim vypalovat rozne squamozne flaky a predrakovinne utvary na kozi poskodenej opalovanim.
Orol cisti si cievy lecitinom 2 lyzice do tyzdna,pripadne aj enzymami, ako entericky chraneny pankreatin, az 2 x 6 gramov ekvivalent nejaky cas, rozsiruj hlohom/hawthorne, 2 gramy denne +, a ries krv nattokinazou al;ebo serrapeptazou. Davka nattokinazy, ked mas zapchate cievy je najmenej 3 x 4000 FU denne, davka serrapeptazy 3 x 120 000 IU.
Dakujem RNG a este keby si mi povedal kolko mg mam jest na cistenie tela? a ak to je v tabletkach ci to mozem jest s jedlom alebo radsej bez?
Dakujem
dobrý deň. mám na Vás jednu otázku. môže sa vitamínový doplnok Betakarotén užívať dlhodobo? môžem si tým uškodiť? beriem ho, keďže chodím často do solárka (návšteva raz do týždňa). alebo akými vitamínmi sa chrániť voči takýmto voľným radikálom (príp. predčasným starnutím pleti)? ďakujem pekne za odpoveď
RNG, poprosím Ťa o odpoveď k dolunižšiemu príspevku ( 00:22 ).
NuZ to zavisi od obsahu tinktury/zlozenia a od toho, kolko kvapiek na seba das.
Napr tinktura s obsahom 2% jodu a 2.5% KJ v 50 % alkohole ma kvapky velkosti/vahy asi 35 mg, tj v kazdej kvapke je asi 3% jodu tj asi 1 mg. Vodny roztok takej istej sily(Lugol ma kvapky az 65 mg vaziace, tj tam je okolo 2 mg jodu dokopy na kvapku.
TPCS Iosol, co predava napr iherb uvadza na kvapku 1850 mikrogramov, tj skoro 2 mg jodu. Tato forma je ale v glycerine, tj nie je velmi dobra na pouzitie na kozu,, kedze, glyserin sa neodpari a mokry/tekuty flak sa otiera o saty. Je navrhnuty na denne branie, 2-3 kvapky do pohara vody=4 az 6 mg jodu.Vacsie davky maju napr tabletky firmy EuroPharma(triiodine), alebo povodne tabletky od lekarov , co robili vyskum s jodom pod menom Iodoral, kde su od 12.5 mg az do 50 mg obsahu jodu na tabletku.
Este viac maju radiacne tabletky, KJ, ktorew su dokonca schvalene na pouzivanie nasou FDA ako BEZPECNE pri davkach 130 mg KJ denne. Nuz tu je jasny rozpor, kedze ta ista FDA neodporuca prekrocit archaicku staru mylne urcenu davku jodu z roku 1948, odporucenu dennu davku jodu 150 mikrogramov, tj 866 krat mensiu?!?
RNG prosim ta vedel by si mi povedat kolko jodu do seba dam ked budem pouzivat tinkturu raz do tyzdna?
Dakujem