Otázky na RNG

RNG

Inac moze to byt slabost spojena so zlym priestupom, kyslika cez steny ciev, ktore su pokryte alevo fibrinmi alebo roznymi nanosmi oxidovanych znicenych tukov, chpolesterolov a pozostatkami zapalov=kalcifikaty.
Na odstranenie fibrinoc, zaroven trombov a zriedenie krvi je dobre brat ucinne enzymi, ako nattokinaza, lumbrokinaza a serrapaptaza. Na cistenie cievnych povrchov od tukov a tukovobielkovinnych(cholesterolovych) nanosov je dobe brat lecitin a lipazu, proti oxidovanu a tuhnutiu tychto na stenach ciev treba brat antioxidanty
na zamedzenie tvorenia privela cholesterolov z prebytocnycn cukrov v peceni sa da brat ucinny Policosanol(20 az 40 mg denne, je to vytazok z listov cukrovej trstiny, tj ziadne postranne bocne ucinky a ucinny zhruba tak, ako mnohe proticholesterolove chemicke lieky.
Nuz a co malokto spomina je, ze usadzovanie na superhladkych cievnych vystelkoch je prakticky nemozne a umoznia to az vyssie hladiny homocysteinu, produktu travenia, a to sa da znizit metylaciou za pomoci vitaminov B-6, B-9 a B-12
Vyse 1/2 ludi zomiera na nasledky zapchanych ciev, tj je na case tomu predist uvedenymi sposobmi.

RNG

Osobne som este nebral entericky pokryty pancreatin, vzdy som zobral len obycajny a kedze som ho zobral dost(az 6 gramov ekvivalent s hlavnym jedlom, , obcas 4 gramov rano bez jedla)takze mam to travenie a cistenie tela takto zabezpecene . Naviac ho obcas striedam s inou rastlinnou/fungalnou zmesou, ako Digest platinum, a obcas, najma teraz v case epidemii beriem nepravidelne aj 2 x 240 000 IU serrapeptazy, co je proteolyticky=bielkovinny enzym, pouzivany aj na riedenie krvi a rozbijanie krvnych zrazenin(tromby a fibriny)co sposobuje cirkulacne problemy)
a proti reumatickym bolestiam,
tiez ako odmaskovac roznych maskovanych infekcii, ktorych je dnes hromady a casto su atb vzdorujuce, a pokial ich neodmaskujes, tak isto vzdoruju nasej vlastnej telesnej obrane, obcas su pre nu "neviditelne" a to iste plati pre rozne prirodne antimikrobialne, ktorych ucinnost tak isto znacne zvysuju, podobne ako aj napr odhlienovac/odmaskovac NAC/ACC

eriiic

Dakujem RNG
A nebude to vela ked budem jest 3 gramy pancreatinu plus digest platinum po dve tablety a multi enzym s natokinazou?

RNG

eriic, entericky chraneny pankreatin mozes brat aj s jedlom, lebo sa rozpusti az v crevach. vacsie davky sa nestacia aj tak spotrebovat na jedlo, tj cast z neho sa moze vstrebat a cistit telo.
Davka 2 x 6 gramov ekvivalent je dost konska, takze staci aj na rakoviny, nieto na bezne odmorovanie tela

RNG

Mery NR, do solarka chod len tak malo, aby si mala len trosticku nadych farby nic viac, lebo si poskodis telu.
Proti poskodeniu slnecnymi lucami su najma antioxidanty vitamin C(3 gramy denne) a vitamin E, minimum 200 ale az 1200 IU, tolko beriem ja ked sme na horach a je tam hropmada ultrafialoveho. Pomahaju aj rozne rastlinne farbiva=karotenoidy, ktorych je vyse 500 roznych, nie len beta karoten. Dobra zmes obsahuje okrem beta karotenu aj astaxanthin, lutein, zeaxamthin, pozri napr na swansonvitamins.com vyrobok Full Spectrum carotenoid complex.

Nase biele stredoeuropske tela neznesu ani 20 minut priameho slnecneho svetla pri cistej oblohe bez poskodenia.
A na modne hnednutie ked budes v starobe s roznymi koznymi problemami spominat s komentarom:" aki sme boli ale hlupi"....tak ako si obcas vzdychem aj ja, ked si musim vypalovat rozne squamozne flaky a predrakovinne utvary na kozi poskodenej opalovanim.

RNG

Orol cisti si cievy lecitinom 2 lyzice do tyzdna,pripadne aj enzymami, ako entericky chraneny pankreatin, az 2 x 6 gramov ekvivalent nejaky cas, rozsiruj hlohom/hawthorne, 2 gramy denne +, a ries krv nattokinazou al;ebo serrapeptazou. Davka nattokinazy, ked mas zapchate cievy je najmenej 3 x 4000 FU denne, davka serrapeptazy 3 x 120 000 IU.

eriiic

Dakujem RNG a este keby si mi povedal kolko mg mam jest na cistenie tela? a ak to je v tabletkach ci to mozem jest s jedlom alebo radsej bez?

Dakujem

Mery NR

dobrý deň. mám na Vás jednu otázku. môže sa vitamínový doplnok Betakarotén užívať dlhodobo? môžem si tým uškodiť? beriem ho, keďže chodím často do solárka (návšteva raz do týždňa). alebo akými vitamínmi sa chrániť voči takýmto voľným radikálom (príp. predčasným starnutím pleti)? ďakujem pekne za odpoveď