prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Na to ti mozem odpovedat aj bez citania tych clankov,
Rakovina vznika pri zamoreni tela, ked sa vytvoria poskodene/nedokonale bunky, ktore bujneju=rychlo rastu a su nefunkcne.
No a chemoterapia su jedy, co si davas do tela a celkove su teda zamorenie, naviac aj oslabia nasu prirodzenu obranu, tj nielenze vznika viac rakovinnych buniek vo viac zamorenom tele, ale aj nasa obrana, oslabena, ich vie aj menej znicit.
Dobrý deň prajem, len sa Vás chcem opýtať na Váš názor na tieto nové štúdie, ktoré tvrdia že chemoterapia rakovinu zhoršuje:
www.ac24.cz
čo si o tom myslíte?
Na rozdiel od mylnych informacii vacsiny lekarov, ze jod je potrebny len na stitnu zlazu, aj ine casto tela potrebuju jod, tj aj ine hormonalne zlazy, jod sa podiela na vyrobe roznych enzymov a inych procesov, a kedze ho nedostavame z potravy dost podla novsich vyskumov, odporucam si ho doplnovat kazdemu, vcitane teba.
poprosi by som odpoved na otazku : Kolko jodu potrebuje doplnit moj oragnizmus ak uz nemam stitnu zlazu. Vyoperovana pred dvomi rokmi , beriem Euthyrox 150/ den
Dakujem.
Ako som povedal, probiotika treba krmit mikrovlakninami cely cas, tj urob si zmes zhruba z rovnakych casti. Odporucania od vyrobcu nie su velmi dolezite, casto su motivovane inymi dovodmi, nez je optimum pre zdravie. Takze riad sa skor radami lekarov, ktori odporucaju mnohozlozkovu zmes mikrovlaknin v davkach aspon 15 gramov za den, s 3/4 litra vody
Mozes ich miesat aj do jedla
Dobrý deň prajem, ešte mám otázočku:)
ohľadom mikrovláknin, kúpila som si psyllium, inulín a ovsenú vlákninu z odporúčanej stránky VEMICA. Na každom balení je písané iné dávkovanie, keďže každá mikrovláknina je iná.
Mám si to zmiešať dokopy a brať naraz, alebo brať priebežne cez deň - napr. ráno psyllium, okolo obeda inulín, večer ovsenú vlákninu? Alebo striedať po dňoch? a probiotiká brať po skonzumovaní mikrovláknin, ano?
Ďakujem veľmi pekne :)
gofruit, mam dlhodobe skusenosti z produktom firmy swansonvitamins.com pod menom Bone Esentials, ale odporucam k tomu pridat exta vitaminy D-3 a K-2 a aspon 1 gram spiruliny.
Alebo mozes zobrat napr produkt firmy Doctor's best pod menom Calcium Bone Maker complex, ktora ma v sebe vsetko, hoci by som aj tak odporucil extra D-3 , aspon 2000 IU a samozrejme spirulinu.Tento vyrobok najdes napr na iherb.com alebo roznych inych internetovych obchodoch.
RNG prosim ta ako najlepsie doplnat kalcium v case kojenia? Porad nejaky dobre vstrebatelny a s cim to kombinovat. Dakujem
Nuz ja osobne neodporucam chemicke lieky na vysoky tlak ani na riedenie krvi. Oboje sa da vyriesit aj prirodnymi doplnkami, bez skodlivych postrannych ucinkov.
To upozornenie na nattokinazu je pre to, aby ludi nenapadlo pouzivat nattokinazu miesto warfarinu a coumadinu. A krvacanlivost, ktora casto sprevadza tieto riedice krvi lekari zvyknu pripisovat rutinne nattokinaze, ktora vsak sama o sebe nevyvolava krvacanlivost ani v radove vyssich davkach, a riedi krv len kontrolovane, naviac rozpusta fibriny a tromby/krvne zrazeniny, co samozrejme chemicke riedice ako warfarin a coumadin (a ich derivaty pod roznymi menami na oklamanie nepriatela ) nedokazu.
Destresuj sa , cisti si cievy lecitinom, ried krv nattokinazou alevo serrapaptazou, nepotrebujes potom brat chemikalie na znizenie krvneho tlaku.
Ale vyber je na tebe a neocakavaj ze ti tvoj lekar poradi nieco, co sa v skole nenaucil=potravinove doplnky(cest vynimkasm , od ktorych som sa to dozvedel aj ja.).
Dakujem RNG
A ak beriem lieky na vysoky tlak a riedenie krvy nebude mi serrapeptaza vadit? Lebo o nakotinaze je tam warning.
Dakujem