prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Mala som v oboch ociach v duhovkach ryhy tak neviem..
Super dakujem toto som potrebovala vediet. Inac mam pocit ze mam aj v oku. Zabera trojcatko aj na to?
Parazitov je hromada, niektore su v krvi a mozu sa teoreticky dostat aj do mlieka. Ale do mlieka sa dostanu aj protiparaziticke latky, tj vytazok z oresaka, artemisinin z paliny a aromaticke oleje z klincekov. Takze pokial kojis tak to vyuzi!.
A ine parazity? Z organov? Tie by sa mohli dostat do mlieka?
No a vtedy by stacila davka na dospeleho alebo mam pridat teda zvysit?
Crevne parazity aj mnohe ine sa prakticky nedostanu do mlieka, ale ucinne latky z protokolu Huldy Clark ano.
On navyse strasne malo je takze moznosti niekam mu nieco nasypat je malo.
A keby som to spravila cez seba kedze kojim este. Ze by som seba odparazitovala tak prejde co to aj k nemu... lenze prejdu ajparazity.
Navyse som na mnohych forach citala ze mnohym nezabrali huldy clarkovej byliny.
No neviem co robit. Asi len cakat. Aj tak dakujem
Ja osobne by som nikdy nebral chemikalie, ked su na trhu dostatocne silne potravinove doplnky na to. Ale wormwood=palina prava je poriadne horka, preto sa berie len v kapsuliach'
Vytazok z oresaka je tekuty a ten sa skor da zamiesat do jedla/pitia, ale mlete klinceky neviem ako do dietata dostanes vo vacsej kvantite.
Moc ti nepomaham, vsakze.
Ked som ja bol maly, predavali lekarne "cicvarove semiacko" co je vlastne semeno paliny pravej a to sa dalo zhltnut, lebo bolo drobne.
No ved dostat donho nejde nic. Ani enzymy ani probiotika. Proste ak enzymy zaciti v jedle prestane jest. Probiotika som mi rozmiesala s vodou ani sa jej nedotkol. Obkednala som z iherb chewable enzymes ale este neprisli. Len sa bojim ze ked aj probiotika dam chewable tak to bude brat ako cukricky. No a tie antiparazitika tak to netusim ako donho dostanem. Neviem ci mam este cakat kym bude vacsi.
A tak co myslis radsej antihelmetika chemicke alebo byliny ako trojcatko?
GoFruit , medzi bakteriami a parazitmi, co maju deti nie je specialny detsky druh, Preto musia pouzivat tie iste prostriedky, ako dospeli, samozrejme prepocitane podla vahy.
Tak isto ine doplnky, ako kyseliny, enzymy, mikrovlakniny treba doplnit a nasadit kvalitne probiotika, prve tri podla vahy, probiotika sa nedaju predavkovat, lebo aj to najsilnejsie na trhu sa musi pomocou mikrovlaknin rozmnozit aspon 1000 krat, kym plne osadi creva.
Jediny problem je , ako to do nich dostat...
RNG zas ta otravujem. Ako by si riesil parazity u 2 rocneho dietata?
Isiel by si bylinkovou cestou alebo chemiou. Tej chie sa bojim a hlavne nemam tu ziadneho lekara co by na to dozeral a zase byliny mozu byt tiez nebezpecne. Napr. wormwood som citala vsade ze takemu malemu nie.
Symptomy ma ze nepribera ma len 9 kg, rast tiez pomaly, hnacky, v poslednej dobe boli nejake zvracania. Nafuknute brusko.... inac je ale super culy a aktivny. Podla mna ma urcite minimalne protozoa. A ktovieco ešte
Dakujem za radu