prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Aha ďakujem , našiel som len Best Curcumin C3 Complex , iné tam nemajú je to 500mg , je to dobré?
Swanson premium Turmeric je mlety pakoren turmeric(curcuma longa) Ja tu odporuca z neho vytazok, curcuminoidy s bioperinom, co je az 30 x tak silne Takze hladaj pod nazvom curcumin with bioperine.
Martinsos, presne tak. Probiotika potrebuju tiez pestru vyzivu, tak isto ako my.
Pripadne si zozen aj arabinogalactans a modified citrus pectins a glucomannan, ja ich objednavam od Swansona, ktory ich ma pomerne lacne.
Pozor s ovsennou vlakninou, tej neviem ci mozes na zaciatku brat vela, pouzivaj ju skor uvarenu, lebo to vlastne nie je mikrovlaknina a surova moze drazdit creva.
Najjemnejsie su inulin a arabinogalactan.
zmazalo mi odkaz ohľadne curcuminoidov tak na swanson je to Swanson Premium
Turmeric
RNG toto sú tie curcuminoidy? -odkaz odstránený-
A tie vlákniny myslíte tak , že kúpiť 3 rôzne balenia a zmiešať dokopy? takto
www.vemica.eu
www.vemica.eu
www.vemica.eu
ďakujem
Ni-ka , nic noveho, niektori lekari to vedeli uz v 30tych rokoch minuleho storocia,Linus Pauling so svojim kolektivom v tom robikl vyskum v osemdesiatych rokoch minuleho storocia na popud, ked zistioli ze mnohe zvierata si tvoria sami v tele vitamin C v ovela vyssich kvantiotach, nez je odporucena denna davka a tak chcel zistit, kolko dodat do tela by bolo telu uzitocne a kedy to zacina byt privela.
A tam zistil hromadu udajov, ze teda ta prinizka odporucena denna davka nie je ani zdaleka dost pre dobru cinnost ludskeho tela a ze vitamin C sa da pouzit vo velkych davkach ako liecivo, proti comu medicka mafia a farmacia tvrdo bojuju.Ti si zelaju, aby sa liecilo len schvalenymi liekmi, nie potravinami ani potravinovymi doplnkami, tj dnes su lieky skoro vsetko patentovane umele chemicke latky, tj nieco, co pred tym v prirode nikdy neexistovalo a je to skodlive(pozri na mozne postranne ucinky) a teda podla definicie to znamena umele zamorenie tela a prirody vseobecne.
Linus Pauling pouzival neutralny askorbat sodny, lebo kyselina askorbova vo vacsich davkach okysli creva a sposobi hnacky. Preto vyssie davky na liecebne ucely davaju vo forme infuzii rovno do krvi.
Dnes je ale na trhu patentovany vyrobok ester C, co je viacero spojenych molekul askorbatu vapenateho a tento sa drzi v tele minimalne 5 x tak dlho, ako kyselina askorbova alebo rozne jednoduche askorbaty. Takze s tymto vyrobkom sa daju zvysit podstatne viac hladiny vitaminu C v krvi aj ustne podavane.
martinsos, ked ja hovorim o protizapalovych tak nemyslim mlete korenie Kurkumu(turmeric) v kapsuliach, ale velmi koncentrovany vytazok z nej, tj curcuminoidy s bioperinom . Kurkum,a samotna obsahuje okolo 3% curcuminoidov, tj na odporucenu davku 3 x 1500 mg curcuminoidov by si musel brat vyse 30 krat tolko praskovej kurkumy. To je samozrejme nepredstavitelne.Miektore v;lakniny mozes dostat aj na Slovwensku velmi lacno, pozri na firmu Vemica a jej vyber produktov s vlakninou. Dobra zmes je napr psylia, inulinu a ovsennej vlakniny.
Chlorella je vyborna superpotravina, ja ale osobne mam radsej spirulinu, lebo ta je pestovana v morskej vode, tj obsahuje aj stopove prvky, co chlorella pestovana v studnicnej vode neobsahuje.
Naviac niektore spiruliny su pestovane vo velmi cistej hlbokomorskej vode, ako napr na Hawaii pestuje firma Cyanotech vo vode z hlbky 600 m, kotra sa tam dostala za vyse 100 rokov zo severneho polarneho mora a teda je este prakticky nezamorena modenymi chemikaliami a tazkymi kovami, ako su skoro vsetky studnicne vody,,najma v Cine.
Naviac spirulinu vieme stravit bez spracovania, chlorella sa musi specialne rozlozit(rozdrvit, expandovat tepelne) lebo ma pre nas nestravitelny obal. A pri tom spracovani, zalezi od vyrobcu, nakolko sa jej obsah poskodi spracovanim.
uz to vedia aj lekari:)
diva.aktuality.sk
Ďakujem RNG za odpovede, takže by ste na prvé miesto dali tú protiparazitickú kúru ,to je prvoradé objednať?
Ešte som čítal , že z tých enzýmov je na zápal dobrý kurkumín , mohol by byť tento?www.kurkumin.sk Alebo by bolo lepšie zobrať nejaký zo swansonvitamins?
A tú vlákninu túto -odkaz odstránený- ?
Keď teraz beriem chlorellu mám ju prestať brať je to vôbec vhodné pre mňa?
Ďakujem
Aby som nezabudol, v tele nosime hromadu roznych virusov, ktore v pripade oslabenej viralnej imunity robia rozne skody na vystelkoch organoch, slizniciach a dokonca aj nervovej izolacii.
Preto kazdemu dnes odporucam si zvysovat viralnu imunitu, co najdete v teme herpes na uvedenych strankach.
Na mnohe urinarne infekcie je dobre brat berberine, ktoreho troska sa nachadza v brusniciach/cranberry, preto brusnice casto odporucaju pri urinarnych a crevnych problemoch. Ale cisty berberine vo vyssich davkach(2 x 1 gram,) je predsa len podstatne ucinnejsi, nez jest len brusnice.Velke mnozstva tejto antimikrobialnej latky sa totiz nachadzaju v korenoch Oregon Grape(mahonia aquifolium) odkial sa pomerne lacno vytazuje dnes.