prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň RNG , mám Crohnovú chorobu (postihnuté tenké aj hrubé črevo) , bral som na ňu skoro všetko dostupné z ortodoxnej medicíny (kortikoidy,mesalazin,imunosupresiva z ktorých som mal útlm kostnej drene .. a biologickú liečbu remicade) chcel by som začať brať niečo z alternatívnych prípravkov , mám doma chlolleru vulgaris , ktorú beriem pár dní , bral som aj aloe vera a mumio no bez nejakých viditeľných zmien. Denne pijem sypané zelené čaje a repík. Čo by ste mi odporučili brať Vy? Ďakujem
Ja radim len neskodne prirodne potravinove doplnky , ni3 lieky, tj hlavny ich zdroj nie su lekarne, ktore predavaju lieky, ale obchody s doplnkami, pre Slovakov najma cez internet, lebo na Slovensku je zatial vyber doplnkov slaby a naviac su velmi drahe.
Na pelove a vytrusove alergie pomaha brat quercitin(3 x 500 mg) a niektore enzymi, ako serrapeptazu(2 x 120 000 IU )
Su aj ine, ako boswelin dumbier, Sangre de Grado, vitamin C, bromelain, ale tie su o daco menej ucinne.
Tak sa obraciam na teba s prosbou o pomoc aj ja..:) Poprosím o radu, som celoročná alergička a začínam pociťovať, že hoci prichádza krásne obdobie jari a ja ho zbožňujem, kýchanie, slzenie očí a neustále siahanie po kapesníkoch, ma nebaví. Poradil by si mi prosím, ako potlačiť príznaky s produktmi, ktoré by som mohla zohnať v dobrých lekárňach? Mám dosť chémie zo strany psychiatra, tak aspoň takto by som si trošku uľahčila. Ďakujem.
Poslal som ti e-mail na kontakt.
Ahoj RNG, precitala som vela prispevkov na rozne temy, ktore ma velmi zaujali, a bola by som velmi rada, keby si mi mohol napisat na moj email svedka@centrum.sk pretoze by som ti chcela sukromne napisat o mojich zdravotnych problemoch a moznych rieseniach. Dakujem velmi pekne za odpoved!
Zapaly v tele su z roznych dovodov, nieco z bakterii, nieco z virusov, ale ak mykoplazmy, L-formy, biofilmy a ine maskovane infekcie ich sposobuju, a kedze sa maskuju, nemozu sa do nich dostat rozne lieky a prirodne azntimikrobialne doplnky.
Kedze ti aty. na to nezabrali, tak je to atb rezistentne, tj vzdorujuce.
Zialbohu atb aj ked nezaberu, tak znicia probioticku crevnu floru, tj prides az o 70% vsetkych obrannych latok, ktore probiptika produkuju. A teda to da zelenu vsetkym mikrobom, na ktore atb neposobili, lebo tam nie je v crevach obrana probiotik.
Takze v prvom rade musis riesit premnozene kvasinky a plesne v crevach, ktore tam su ako nasledok probiotik a stravy bohatej na cukry a chudobnej na mikrovlakniny a probiotika.
Pozri cez Google.sk uvedenim rng candida.Tam najdes ako sa kvasne kultury v crevach daju rychlo vynicit a obnovit uzitocne crevna probioticka flora.
Dalej ti odporucam brat aj nieco odmaskujuce, ako napr NAC(2 x 600 az 1200 mg) a serraspeptazu ( 3 x 120 000 IU) lebo casto su tzv "chronicke " infekcie len obycajme , ale maskovane. Ked ich odmaskujes nasa vlastna telesna obrana za pomoci latok, co vyrobia probiotika ich dost pravdepodobne znici.
A ako kazdemu ti odporucam si zvysovat viralnu imunitu, lebo dnes zijeme v case viralnych epidemii. Pozri na to napr cez google.sk pod rng, herpes. Velmi vela zapalov vo vnutri tela je alebo sposobene, alebo k nim prispievaju nase v tele vzdy pritomne virusy, ktore na rozdiel od lekarskej teorie, ze su neaktivne/dormant su vzdy aktivne, len mozu byt dostatocne vysokou imunitou potlacene, aby sa nepremnozili a viditelne neskodili.
zdravim RGN. Som zufaly a ževraj by si mi mohol pomôcť. Ako vyliecit chronicky zapal prostaty, ktory mi bol diagnostikovany pred 3 mesiacmi. Odvtedy sa dopujem antibiotikami a vzdy po dvoch tyzdnoch ked ich doberiem tak sa do piatich dni bolesti v podbrusku a problem s mocenim vratia. Mam 32 r, chcem si zalozit rodinu, pred 5 mesiacmi som sa ozenil a nedavno som sa dopocul ze vdaka chronickemu zapalu prostaty nebudem schopny splodit dieta. Myslim ze mam aj premnizene kvasinky lebo mam hruby biely povlak na jazyku a doktor mi predpisal k antibiotikam aj lieky proti kvasinkam. Som otvoreny kazdemu sposobu liecby. za radu dakujem.
Dr Hulda Clark bola trnom v oku celej organizovanej mediciny,najma 200 miliardovej rozne onkologii,musela utiect presd ptrenasledovanim do Mexika, preto ju bolo dolezite po jej smrti dokladne ociernit. Dnes nie je problem vyrobit akykolvek certifikat a komkolvek, ked je za tym dostatok moci a penazi
rationalwiki.org
Jej protiparaziticky protokol pomohol statisicom sa zbavit parazitov, nakoniec je zalozeny na starocia znamych protiparazitickych prostriedkoch
RNG Hulda Clark tvrdila ze vie vyliecit rakovinu. ako je mozne ze na nu potom zomrela? vies to nejak objasnit? chcem si objednat clarkiu ale neviem ci jej doverujem. mas s clarkiou skusenosti, prosim ta?
Parazity sa daju vyhubit kdekolvek v tele. Samozrejme niektore lahko,, ine tazsie.