Otázky na RNG

RNG

Chronicke zapaly nazyvaju lekari take, ktore nevedia vyliecit, lebo nemaju na to vhodne lieky.A za nimi su vzdy nejake mikroby alebo zamorenia, pripadne parazity. Autoimunne nazyvaju take co tiez nevedia vyliecit a zhodia to na hlupost tela napadajuceho bez priciny samo seba.
Kedze nazor inych lekarov, male skupiny je, ze za tymi tzv autoimunnymi su rozne mikroby a zamoreniaktore lekari zatial nevedia poriadne diagnozovat a preto tvrdia, ze to nie je mikrobialneho povodu.
Viacere z pricin su alebo virusy, alebo maskovane infekcie, KOMBINACIE, ktore sa nedaju ani poriadne zistit, ani do nich neprenikaju poriadne lieky, pokial sa neodmaskuju.
Na odmaskovanie pomaha napr NAC, rozne enzymy,najma serrapeptaza, Samento a ine prirodne.

Inac k tomuto rozdielnemu nazoru na tzv autoimunne dosli, ked zistili , ze podstatne percento ludi s autoimunnymi boli pozitivni na rozne nakazy, ako borelioza, chlamidie, L-formy, biofilmy, virusy parazity a ich vzajomne komplexne kombinacie.

RNG

Lily 7272, serlift/sertraline HCl je liek s ucinkom SSRI a je znamy obcas vyvolavat hypomaniu
www.ehealthme.com
Osobne neviem na co beries sertraline, serotonin sa da zvysovat aj potravinovymi doplnkami, ako napr 5-HTP a nemusis brat lieky so skodlivymi postrannymi ucinkami.
Pripadne aj vytazky z lubovnika s obsahom 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu maju ucinok SSRI, tiez SNRI a ciastocne aj na GABA receptory a nemaju ziadne skodlive postranne ucinky, ani navykovost, a pracuju 1.5 az 2 hodiny po zobrati(tj ziadne tyzdne cakania) a ucinok trva minimalne 8 hodin.
Takze to mozes brat len v pripade potreby(stress, napnute situacie, davy...)

kraska000

ahoj rng prosim ta velmi ma trapi ze neviem co si mam mysliet o gulickach do brucha napriklad takychto: www.danare.cz, vola sa to obezin, a malo by to byt iba z prirodnych materialov. lekar o tom povedal ze to nie je dobre, sice neviem preco ale splietal nieco take ze zazrak neexistuje. ale tam ide o to ze prave to zamedzi neustalemu hladu. lebo ja verim ze obezni ludia mozu mat neustaly hlad. je to mozne. alebo ak existuje nejaka alternativa k tomu a lepsia prosim informujete ma, lebo neviem ako inak prinutit zaludok troska schudnut. a nebyt taky roztiahnuty

ni-ka

mam chronicky zapal na autoimunnom podklade,beriem msm a cecko 1gram denne...dost mi to pomohlo,znizili sa mi protilatky aj zapal...
mam sestrocneho syna,ktory ma dost tazku alergiu,mohlo by cecko pomoct aj jemu?
a aku davku moze take take male dieta?

lily7272

RNG, prosím Vás, Vy neviete vysvetli a poradit v tomto?
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtat, či nemal nikto z Vás podobný problém a to ten, že liečba AD (u mňa konkrétne 50 mg Serliftu denne) vyvolala hypomániu.

Ako ste to riešili? vysadenie AD a dalsia liecba? to by znamenalo, že AD niekde pomozu a niečo zhorsia. Ak sa teda nájde niekto kto má podobný problém, zaujíma ma aj ako dlho trvá a ako sa prejavuje. U mna sa prejavuje povznesenou náladou najmä v poobednajsích hodinách, nespavostou, hnačkou. AD som vysadila a neužívam nič, po stránke deppresia sa cítim dobre. Dakujem za príspevky.

RNG

Simoniak,, ja nie som odbornik na chirurgiu, ani lekar. Ja sem pisem len nazory lekarov, ktori liecia pouzivanim potravinovych doplnkov.

Zabranovanie normalnym menstruaciam je ale proti prirode

simonak

Dobry vecer!

V novembri mi zistili endimetriozu a v januári som bola laparoskopický operovaná. Odporučili mi liečbu injekciami. Prvú injekciu som dostala 14. februára. Nemala som už dostať menštruáciu, ale ja som ju dostala. Neviem čo si mam o tom myslieť, dosť sa bojím, že čo je so mnou. A či si napriek tomu môžem aplikovať 14. marca druhú injekciu?
Ďakujem za odpoveď