prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG ďakujem veľmi pekne. Hneď po teho by som vyskúšala ten citricidal a ACC - ACC máš na mysli napr. ACC long, ACC šumivé tablety atď ?
Som úplný laik do týchto vecí :)
Inac pomahaju tam aj ine veci, ako protizapalove, curcuminoidy s bioperinom, serrapaptaza, a antioxidanty na zlepsenie cirkulacie, ako vinpocetine, huperzine a gingkolidy. Tiez moze pomoct mierne riedenie krvi nattokinazou, co je este ucinnejsie, ako serrapeptaza.
Samozrejme sa da takymi masivnymi davkami predavkovat.
Ale za mesiac sa to malo pravdepodobne podari a po mesiaci mozes davky zmensit na 10 000, co zdrave mlade telo vie vytvorit za pol hodiny na slnku.
Ak mas strach, tak to skrat na 3 tyzdne, skor vysledky neuvidis.
Inac 5000 IU su malicke kapsulky,takze ich prehltnut 10 denne nie je ziadny problem.
Ja som si dnes dal napr 6, lebo som ich zabudol brat vyse tyzdna a ja by som mal brat uz 5000 IU priemerne denne, najma v zime, ked si ho telo netvori.
Nazdar RNG,
prezeral som si temu Demencia - Alzheimer (kedze moj dedko ma uz dost tazke stadium demencie), kde si naposledy pridal prispevok o podavani extra davok vitaminu D-3, konkretne 50 000 UI denne. Ale ked som si pozeral na nete len tak rychlo nejake balenia, tak som nasiel max. 5 000 UI /1 tableta. To by znamenalo, ze by sa malo pacientovi aplikovat 10 tabliet denne!? Nie je mozne sa predavkovat, zda sa mi, ze uz boli nejake taketo pripady, ci sa mylim? Pripadne poznas nejake pripravky, kt. by pomohli alebo nejake konkretnejsie rady? ... Urcite vymenujes vela latok, kt. by mohli pomoct, ale otazka znie, je ich mozne kombinovat? Nebola by to velka zataz na stareho cloveka? Vdaka
Skus napr Centrum regenerace, ti maju udajne este povodny ucinny horky citricidal, 60%, z ktoreho potrebujes 35 kvapiek do litra vody.
Nezabudne brat aj NAC(na Slovensku ACC), odhlienovac a odmaskovac roznych zamaskovanych infekcii, ktore sa pre to nedaju beznymi atb alebo roznymi antimikrobialnymi doplnkami znicit. Odmaskovane ich casto vie telo samo znicit.
surfovala som po internete, bežne v lekárniach sa nedá kúpiť .. kde ho teda môžem zohnať, ak by som ho mohla brať ?
RNG ďakujem za rady :-) Chcem sa opýtať, je ten citricidal vhodný teraz, keď som v 4 tt ? už ma to ozaj nebaví stále sa len dávkovať ATB a aj tak je to na ... lebo nič dlhodobo neúčinkuje :(
Pozri sa cez Google.sk pod rng infekcie. Tam lekari v roznych clankoch vysvetluju, preco atb nie vzdy vyriesi problemy s nakazami hornych dychacich ciest, ba dokonca naopak moze situaciu zhorsit, lebo znici nasu ochrannu armadu probiotik
ATB su ucinne na mnohe bakterie, ale nie na vsetky a ani na ziadny s inych mikrobov sposobujucich nakazy hornych dychacich ciest, ako atb vzdorujucich bakterii, virusov, mykoplaziem , kvasnych a plesnovych infekcii, L-foriem, a biofilmom.
Takze na ucinok v tom pripade si v prvom rade musis obnovit znicenu probioticku crevnu floru, tj brat hromadu mikrovlaknin a nasadit si kvalitne probiotika. A zaroven adresovat nakazu v prinosnych dutinach niecim ucinnym, ako napr kvapkami roztoku citricidalu, ktore su ucinne aj na mnohe atb vzdorujuce bakterie , ale aj kvasne a plesnove infekcie, ktore vedia zit z hlienov. Ustne brane prostriedky sa do prinosnych DUTIN nedostanu
Odporucam brat aj odmaskovac/odhlienovac NAC(na Slovensku ACC=acetyl cysteine, davka 2 x 600 mg)), lebo to odmaskuje mnohe maskovane infekcie a potom sa do nich moze dostat nasa telesna obrana, tiez atb a rozne prirodne sirokospektralne antimikrobialne doplnky.
A nezabudni si zvysit viralnu imunitu, to najdes tiez v uvedenych strankach pod hlavickou herpes.
Ahoj RNG,
chcela by som sa s tebou poradiť ohľadom užívania antibiotík a tehotenstva. Ide o to, že som v 4tt a ešte, keď som o tom nevedela, ORL mi na streptokoka beta predpísal dve balenia Azytromicinu. Výter mi už streptokoka betu neuviedol, avšak sa mi zvýšilo aslo. Pôvodne som mala okolo 230, po dobratí Azytromicínu je to 559. ORL mi ešte predpísal jednu dávku Penicilínu /vraj ho môžem brať/, ale ja neviem .. bojím sa. Nemôže mi to uškodiť ? Azytromicín som dobrala asi pred týždňom, bolo všetko OK a teraz zase pociťujem také jemné škriabanie v hrdle. Tak neviem, či ten Penicilín brať alebo nie ? Nechcem zbytočne zaťažovať bábätko ani mu nijako ublížiť :( Ďakujem ti za radu. Petra
Kraska dietne "zazraky" neexistuju, jedine ucinne je menej jest a viac cvicit.
Doplnky zvysujuce spalovanie tukov, alebo zamedzujuce premeny cukrov na tuky,
alebo zamedzujuce vstrebavaniu cukrov a rozkladu sacharidov,
tiez taketo uvedene na mechanicke vypchavanie zaludku mikrovlakninami, ktore sa napucia
sice obcas pomoze, ale telo si rychle najde cestu, ako to obist a si spat aj s pridavkom(jojo efekt).Totiz pocit nasytenia je velmi komplexn mozgovy signal, zavisi od viacero veci, naviac je oneskoreny aj vyse 1/2 hodiny, taskze sa clovek medzitym moze prejest a roztiahnut si zaludok.
Este relativne najlepsie su prostriedky co oklamu tento system a nedostanes hlad, ako napr satierol, vytazky z hoodie gordonii, 7 keto DHEA a podobne.
Najnovsie vypchavaju zaludok mikrovlakninou Glucomannanom , ktory zaroven znizuje znacne glycemicky index jedal, ktore s nim jes. Takze pri nizkom glycemickom indexe mas rovnomernu nizsiu dodavku cukrov, co potlaca pocity zraveho hladu.