prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, mozem davat 2 rocnemu dietatu ktore ma celiakiu serapeptazu? Kedze je to enzym co sa dava na zapalove ochorenia a celiatici maju zapalene crevo? A este ten odmaskovavac NAC mozem dat tak malemu dietatu? Respektive ked kojim, ze ja by som to brala, dostane sa to k nemu? Dakujem ti pekne a prajem pekny den
... mam na mysli korenie ako kurkuma, bazalka, majoran, cierne korenie a pod. Vopred velmi pekne dakujem za odpoved.
Dobry den RNG,
chcem sa opytat, ako je to s uzivanim korenin pri sacharidovej diete, pretoze kazde korenie ma pomerne vysoky obsah sacharidov. Mam korenie zo stravy takisto vylucit?
ema, nemyslim, lebo tam nie su creva obvykle.
Martinko 1 , K-2 sa doporuca brat s D-3 pri osteoporoze, Ale odporucam brat vtedy zaroven nattokinazu, lebo K-2 mierne zvysuje zrazanlivost krvi, co je neziaduce.
Samozrejme zacni s D-3, tie ostatne su len pomocne.
Petinka 29, citriciodal TM 60% treba pouzivat v roztoku, 35 kvapiek do litra vody. Asi to mas z Centrum regenerace.
To je zarovern denna davka na postupne pitie v po malych glgoch cely den a odloz s toho roztoku do malej flasticky a kvapkaj si to , teda ten roztok uvedeny do nosa , pripadne aj oci, alebo usi. Mozes s nim aj kloktat a potom to prehltnut, tak to bude ucinne aj na hrdlo aj na ostatok tela
DOBRY DEN MOZE BYT PRUH AJ 5 CM NAD PUPKOM ???DAKUJEM
Este mensi dodatok ... docital som sa, ze pri uzivani vitaminu D-3 (vysoke davky) sa odporuca uzivat vitamin K2 v davkach asi 150 mcg denne. Co na to vravis?
Vdaka za odpoved RNG ... posledna otazka, co si myslis, s cim by som mohol zacat? Vitaminom D-3? Lebo kombinacia vsetkeho mi nepride velmi rozumna, predsalen dedo nie je 60 rocny pan.
A vsetky tieto doplnky su bezne dostupne na Slovensku napr. v lekarni a mozu sa kombinovat s liekmi, kt. doteraz berie?
RNG našla som citricidal nakoniec :-))) len teraz neviem, keďže mám často zapálené hrdlo a ty si mi spomínal prínosové dutiny - mám si kúpiť sprej do nosa (lebo je aj taká možnosť) alebo normálne kvapky a to piť aj kloktať zároveň ? Ukázala by som ti tie lieky, či by si sa na to nepozrel, čo to je zač, len nechcem tu robiť reklamu :)