prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nieco na posilnenie www.facebook.com
RNG
...prosím ta, čo by si mi poradil, môjmu ocinovi sa na mandli spravil čap, ale doktorka mu to objavila až teraz vraj ho tam musí už mat niekolko rokov,je velký, chronický a za mesiac má podstúpit operáciu ....čo by mu na toto mohlo zabrat? ja by som bola radšej keby sa to dalo vyliečit ako vyoperovat mandle...mám doma GSE ale asi už to neúčinné tak čo teraz? :)
tu mate vitamini ktore mne osobne pomohli mam cukrovku a nepicham tolko inzulinu jedno beriem rano kvapki je to troska drachsie ale da sa aj v mensom ja som kupil na skusku a pomaha
Zrejme nejaky virus ci iny mikrob ti poskodil vyrobu kyselin a enzymov, v 19 rokoch mas este fair sancu , ze sa ti to zregeneruje. Pouzivaj na travenie betain HCl, neried si kyseliny pitim vody alebo polievkou ked jes maso alebo syry a vajcia. Odporucam ti brat aj pancreatin, na nahradu toho tvojho zrejme nevytvarajuceho sa v dostatku. Davka 2 az 4 gramy ekcivalent, ako napr najdes vo vyrobkoch NOW, Pancreatin High potencym, 4 x
kde je v kazdej kapsuli ekvivalent 2 gramy pancreatinu.
Podobny, dokonca s pridavkom enzymu na travenie strukovin a zelenin je produkt firmy Jarro, pod nazvom Jarro-zymes plus.
Najdes ich oboje napr v iherb.com
Dobrý deň, pán RNG, mám 19 rokov, ale absolútne mi netrávi mäso, kúpim betain, ale potreboval by som vedieť ešte aké enzýmy odporúčate?? Myslíte, že telo si začne po čase vytvárať vlastné?? Ďakujem
Nuz ja radim protokol dr Huldy Clark, ktory je ucinny na rozne parazity, ci uz crevne, tkanivove alebo krvne.A je zlozeny z 3 zloziek, potravinovych doplnkov s presnym rozvrhom, co v ktory den a kolko brat. Najdes ho napr pod nazvom "20 day parasite kit" vo Swansonvitamins.com. Vyrobca je kanadska firma NAP.
Inac chemicke lieky su tiez ucinne, ale zialbohu na mnohe parazity treba rozne a pripadne kombinacie s MMS(oxidatory) , ktore boli preukazane na rozne choroby co su spojene pricasto s parazitmi, najma rozne "autoimunne"
Chcem poprosiť o radu, za posledný rok mi dosť upadlo zdravie, moja známa lekárka mi zistila oblé červa a pásomnicu, púšťam sa práve do antiparazitárnej kúry (albendazol na oblé červy a manoverm na pásomnicu), avšak okrem črevných parazitov mám problém s dvoma infekciami ,,chilomastix mesnili´ a Trichomonas vaginalis´´ práve na tieto dve pliagy potrebujem niečo poradiť, mám od lekárky doporučený Entizol, no mám však trocha obavy z toho ako ho môj už ajtak oslabený organizmus bude znášať. Prípadne či existuje prírodna alternatíva na tieto infekcie. Vopred ďakujem.
Serrapeptazu by som nedaval detom so zapalenymi crevami, skor dumbier a curcuminoidy. Alebo este jemnejsie, ako napr sangre de Grado.
Serrapeptaza je enzym, ktory rozklada rozne bielkoviny, takze pri zapaloch criev by som s nim bol opatrney. Na zapaly kdekolvek inde je dobry. Dieta potrebuje hodne mikrovlaknin, najma arabinogalaktany su tam velmi vhodne, lebo sa dobre rozpustaju vo vode a posobia hojivo, tiez aloe vera, pripadne aj triphala v malickych davkach a berberine tiez moze byt uzitocny na potlacanie skodlivych mikrobov, co sa rozmnozuju na nalepenej lepke na crevach.
VmeduskaV
Korenin sa do jedal na vahu pouziva tak malicko, ze ta trocha sacharidov v nich nic neznamena.
a v akych mnozstvach by som to mala brat?