prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravím.Potrebujem poradiť, môj syn (3roky) sa od včera sťažuje na bolesť brucha,budí sa kvôli tomu aj v noci.Bolesť sa objavuje hlavne,keď začína byť hladný,hneď ako niečo zje,uľaví sa mu. Vzhľadom k tomu,že syn je nejedák,prekvapilo a znepokojilo ma,keď sa večer o poljedenástej zobudil s plačom,následne zjedol jogurt s piškotami.Potom úplne v kľude opäť zaspal. Od soboty má kašel a nádchu a od včera má zvýšenú teplotu 37,5.Preto neviem či mám teplotu priradiť ku kašľu,alebo k bolesti brucha.A neviem čo s tým,obvikle nechodím k doktorke s kašľom a teplotou,lebo presne viem,čo doktorka deťom predpíše,takže sa to vždy pokúšam riešiť najprv doma a až po neúspešnej "domácej" liečbe ideme k doktorke.Tak teraz neviem,či mám isť k doktorke,aby som niečo nezanedbala,alebo ešte počkať.
Parabolla zmeraj si glukozu v krvi, ak mas nad 10, tak mas cukrovku a nediv sa, ze mas extra smad. Telo sa snazi extra cukor vylucit, hoci aj cez moc.
Ine vysvetlenie nemam, ale pes vie, ludske telo nie je jednoduche a procesy v nom rozhodne nie su jednoduche, takze mozes mat uplne iny dovod na ten extra smad.
Go fruit, to je besne drahy enzym, ja by som si rozhodne nasiel lacnejsi na bezne pouzivanie.
a este mam predsa len jednu otazku na teba , RNG. Mne to ani tak nevadi ako mojmu okoliu a sice velmi vela pijem. Myslim obycajnu cistu vodu. Vypijem denne min 3-5 l. cistej vody, pricom velakrat aj 1l len tak na EX (ako sa hovori) a aj napriek tomu casto cez den pocitujem smad. Nevies cim by to mohlo byt?? Nesportujem az tak casto, som skor pohodlny typ cloveka a naozaj vela ludi z okolia sa cuduje ked ma vidi pit. a ten casty smad ma tiez trosku irituje.. Dakujem.
Mily RNG, dakujem pekne za rychlu odpoved. Zozeniem si jod aj selen. Mozes mi prosim napisat konkretne pre kt. produkty by som sa mala rozhodnut (tinktura al. oleje ci tabletky? Mozno nejake konkretne prirodne produkty co by si mi vedel odporucit??) a pre ake davkovanie??? Mozem ich uzivat zaroven s Diosgeninom (ako si mi odporucil)? A kde prosim dostanem ten diviakovy yam?? Velmi pekne dakujem.
RNG, prosim ta, pozri sa na tento enzymovy produkt. Mohla by som ho uzivat, ked kojim 2rocneho? hcela by som precistit trochu a zaroven aj syna ktory ma celiakiu a nechce mi brat enzymy, kupila som mu houston enzymes trienza chewables, da si max 1 tbl denne. Tak preto toto: www.theramedix.net
dakujem za odpoved
Inac na otehotnenie najviac vplyva hladina prolaktinu, kde ked je zvysena, tak neotehotnies. Da sa ale znizit pouzivanim Diosgeninu, 200 mg denne, najdes ho v mexickom divikom yame. Kupuj len produkty s jasne urcenym, mnozstvom diosgeninu(standardizovane)
Parabolla, problemy zo stitnou zlazou su najma z nedostatku jodu a selenu, co sa da doplnit.
THS(TSH) je hormon stimulujuci vylucovanie hormonov stitnej zlazy. Ak telo ma tychto malo, tak zvysi vyrobu TSH , jedneho z deviatich hormonov hypofyzy
Jod je potrebne na rozne hormony aj enzymy a zialbohu mame slaby prijem jodu, selenu a privela skodlivych ako chlor, fluor brom, ktore nas o jod rabuju.
angie, odporucam oteckovi pouzivat NAC(acetyl cysteine, 2 x 600 az 1200 mg) lebo tzv Chronicke " zapaly su obvykle sposobovane maskovanymi infekciami, ktore casto telo ani nevnima pre maskovanie a nevie ani ucelne preniknut a znicit. Tak isto cez to maskovanie nevedia preniknut atb(teda ked su vobec na danu infekciu ucinne), ani rozne prirodne sirokospektralne potravinove doplnky, ktore su ucinne aj na mnohe infekcie, na ktore atb nezaberu.
Odporucam mu pouzivat oreganovy olej, najlepsie v enterickych kapsuliach ako tie z firmy Now foods, kde je na kazdu kapsulu zarucene 100 mg carvacrolu. davka 3 x 2-3 kapsule.
A pripadne, ked sa ti este podari zohnat povodny citricidal(udajne ho este ma Centrum regenerace) tak pit po malych glgoch cely den davku 35 kvapiek do litra vody.
Ahoj RNG,
mala by som tiez na teba otazku a sice by ma zaujimal tvoj nazor ako by si postupoval ty. Pri poslednom odbere krvy (dovod odberu: doteraz neuspesne otehotnenie) mi bolo zistene THS 3,75. O tri tyzdne mam sono stitnej zlazy. Som viac odporcom modernej mediciny, no na stanovenie diagnozy su urcite fajn. Mam strach z toho vysetrenia a z mozneho najdenia hrcky ci pod. Rada by som vysledky vysetrenia ovplyvnila (ak je to teda za tu kratku dobu (3tyzdne) este mozne, resp. zacala sama s prirodnou liecbou. Co by si mi navrhoval??U gyn. mi bolo povedane ze na otehotnenie by malo moje THS lezat medzi 1-1,5. Ako co najrychlejsie a najefektivnejsie znicit moje hodnoty bez inych vedlajsich ucinkov a bez pozivania chem. liekov? A co by si mi navrhoval v pripade ze mi najdu hrcku? Dat sa na operaciu, ci skusit prirodnu liecbu?? Okrem toho sa pomalicky zbavujem amalgamov (povodne ich bolo okolo 9ks) a snazim sa postupne prechadzat na zivu stravu (resp. aspon 80% stravy), neuzivam pravidelne ziadne lieky a aj pri obcasnych bolestiach sa snazim do poslednej vydrzatelnej chvile neuzit ziaden paracetamol ci iny liek na utisenie bolesti. Takze da sa povedat ze sa naozaj snazim zdravo zit a moj organizmus zatazovat v min. mnozstve.Dakujem za tvoju odpoved.