prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Huldy Clark.
Nuz podla popisu je zlzenie rovnake, ako protokol dr Hyldy Clark, takze nevidim dovod, pre co by to nepracovalo. Co sa tyka kvality je to len jednoduchy alkoholicky vytazok zo zelenychsupiek oresaka(1:1), susene listky paliny pravej a mlete klinceky, takze to nie je ziadna veda vyrobit..
Vdaka za uvedenie!
Mám dotaz na RNG prípadne kohokoľvek ďalšieho ohľadom tohoto produktu firmy Jukl, www . jukl. sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/ ide o ich antiparazitárny balíček a prípadné skúseností s ním. Prípadá mi viac než podobný s Parasite Kit Hulda Clark od Swanson. Ide mi práve o tu dostupnosť a vysoké náklady na poštovné. Kedže sú z rovnakých látok (Tinktúra z čierneho orecha, tbl palina a tbl klinčeky) uvažujem či by som mohol balíček od Huldy clark nahradiť týmto ekvivalentom. Neviem ako kvalitné sú preparáty od Jukl preto vopred ˇvďaka každému kto sa podelí so skúsenosťou.
GoFruit, Swanson pouziva poistenu medzinarodnu letecku postu USPS expedited, a ta zacina od 30 dolarov vys na Slovensko. V ramci USA je podstatne lacnejsia a Lee Swanson sa nedal nahovorit, aby to posielal nepoistene cez lacnejsie postove tarify.
RNG prave som isla objednat 2x 20 day parasite kit zo swanson vitamins a zauctovali mi 35 dolarov postovne, to je aka nehorazna suma? ked z iherb vedia poslat za 6. Len tam to nemaju. Nevies ako sa to da inac? 35 dolarov sa mi zda prilis...uplne ma to sokovalo, a ze lacne...
Parabola, napisal som ti. Doplnky hladaj najma cez internet, lebo na Slovensku je prislaby vyber, a privysoke ceny.
Pozri napr na iherb.com
odkial nakupuje plno Slovakov, lebo maju pomerne lacne postovne a dobry vyber doplnkov od roznych vyrobcov.
Kraska, neutralny vitamin C(najma askorbat sodny ale aj ine askorbaty) sa uz davno davaju do zil cez IV podavanie.
Niektori lekari s uspechom tak liecia rakoviny s megadavkami aj vyse 100 gramov denne.
Aj take obrovske megadavky davane postupne neskodia velkej vacsine.
To vsak uz nie je zalezitost doplnkov, ale pouzitie megadaviek vitaminov pri lieceni, pod lekarskym dozorom.
Ahoj RNG, tak ozyvam sa znovu a prosim o pomoc a sice by som ta chcela velmi pekne poprosit, keby si mi na moj email: parabolla@pokec.sk mohol napisat presne produkty kt. by som si rada najblizsie dni objednala na iherbe. Vyzivne doplnky by teda mali byt hlavne na moju znizenu funkciu sitneh zlazy: ten jod al. jod. tinktura, selen a mex. divy yan. Dalej by som ta chcela poprosit keby si mi mohol poslat zoznam pripravkov kt. by som si mohla objednat na odmorenie a zaroven znicenie kandidy v mojom traviacom trakte. Budem ti vdacna ak by si mi preposlal linky na konkretne produkty, pripadne s davkovanim. Velmi, velmi pekne ti dakujem za tvoju pomoc.
chcela by som sa spytat rngeho, ze ci je mozne pichnut vitamin c priamo do zily a ake to ma neziaduce ucinky
Nuz ja nemam krystalovu gulu a neviem ti len z bolesti zaludka a trosku zvysenej teploty povedat, aky ma syn problem. Ale ked kasle popritom, tak to moze byt nejaka sezonna nakaza, obiehaju rozne virusy a samozrejme sme stale obklopeni roznymi mikrobami, ktore maju lepsiu sancu sa do nas dostat pri znizenej imunite.
Na bolavy zaludok je dobry adaptogen DGL, ktory dnes mozes dostat v zuvacich tabletkach s prichutou cokolady alebo karamelu, takze aj deti ich ocenia. Zuje sa 15 minut pred jedlom.
Okrem mnozstva roznych mikrobov to moze byt aj helikobakter.
Inac helikobakter pilori ma az 20 percent malych deti dnes, takze to nie je choroba len dospelych. A to je casto veduce k zapalu zaludka a vredom. A moze ich mat aj maly. Takze ak to neprejde za tyzden, ja by som isiel na dychovy test na helikobakter(rozhodne nie na hadicku, to nie je nijak presnejsie a naviac je to pre male deti doslova mucenie)