prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Go fruit, ta informacia pochadza pravdepodobne od lekarov, ktory nepoznaju enzymy do podrobna.
A ani nemozu, ved to nie je ucebny predmet na medickych fakultach, takze co sa tyka enzymov a doplnkov, su v nich len azmateri, hrajuci sa casto na odbornikov.
Je pravda, ze napr pancreatin sa v zaludku nici kyselinami, ale jeho entericka forma sa rozpusti az v crevach, tj sa nemoze v zaludku znicit. Mnohe rastlinne, fungalne a bakterialne enzymy sa ale nenicia v zaludku kyselinami.
Pichanie enzymov na travenie je blbost, lebo ich potrebujeme najma v zaludku a crevach a nie v krvi.
Ale na cistenie tela treba aby sa niektore traviace enzymy vstrebali do krvi a na to su tie ine zmesy, ktore su alebo entericky ochranene alebo necitlive na kyseliny.
Na zapal mi dost pomohlo aj Cecko a MSM...A kedze mam tie chlamydie a zacina sa presadzovat teoria aj v ortodoxnej medicine o spustacoch AI ochoreni v dosledku parazitov tak by som chcela skusit tu paraziticku kuru
www.jukl.sk
a k tomu tu vlakninu a probiotika a vela vody.
A ked kuru skoncim ako mam pokracovat?A ak beriem tie tazke lieky,nemoze mi to uskodit?Ak by som sa aj nevyliecila uplne,stacila by aj remisia a nizsie davky kortikoidov:(
RNG este jedna vec. Muz ma alergiu na palinu, moze aj tak uzivat 20 day parasite kit od huldy?
RNG, zas ta otravujem, prosim ta, je to pravda co som sa docitala, ze enzymy sa v zaludku znicia a preto ich treba pichat? ako napri. inzulin. Mne sa to nepozdava, ale radsej sa spytam. Dakujem za odpoved, pekny den
Kikomorisko, to odborne slovo co pouzili som poriadne nenasiel v nijakom slovniku, ale asi sa jedna o zapchate zlcove cesty, takze stimulacia toku zlci sylimarinom tam uz nepomoze, kedze sa zlc nedostava von zo zlcnika.Snad este pit caj z chanca piedra tam moze pomoct.
en.wikipedia.org
Nika , lupus je vysledkom nejakych infekcii v tele, teda ich kombinacii a zamorenia a pravdepodobne aj parazitov.
Potlacanie imunity tam potlaci len prejavy lupusu docasne , ale nie priciny.
Zapaly sa daju adresovat aj inymi protizapalovymi, najma curcuminoidmi s bioperinom, boswelinom a enzymami, velmi ucinny je naper serrapaptaza, 3 x 120 000 IU
Mikroby v tele ani parazity sa nedaju znicit bez toho, ze by na chvilu ich obsah telo nezamorili, pokilal to enzymi a voda z tela nedostanu. Nezabudaj samozrejme aj na mikrovlakniny a probiotika.
Mikrovlakniny odmoruju(absorbenty) a zaroven zivia nasu ochrannu armadu probiotik.
eliza, yam nezvysuje estrogeny. Dim naopak znizuje celkove estrogenicke hodnoty. Priberanie moze byt z nizkej cinnosti stitnej zlazy, odporucujem dodat jod a selen.
Nizke pretrvavajuce teploty mozu byt z nejakej nakazy, napr premnozenych virusov alebo nejakej maskovanej. Odporucam si zvysit viralnu imunitu a brat NAC=odmaskovac/odhlienovac. pripadne aj ine antimikrobialne. A nezabudaj na zakladne , okrem jodu a selenu aj zinok, vitaminy C E a D-3, mikrovlakniny a probiotika
Dobry den pan rng, chcela by som sa poradit, mamina ma konkrement v hepatocholedochu vo velkosti 15 mm uz asi dva mesiace ma bolesti v chrbte a aj vracala a mame dilemu ci ist na vybratie alebo si nasadit sylimarin alpha lipoicku a selen..buduci tyzden ma termin. Co by ste urobili vy na nasom mieste? Chcu jej vybrat aj zlcnik.velmi pekne Dakujem za odpoved kikimorisko
RNG-mohla by mi pomoct pri lupuse ta protiparaziticka kura ktoru uvadza GOfruit?Viem ze mam chlamydie v latentnom stadiu.AK budem brat pri tom imunosupresiva a kortikoidy neublizi mi to?Bojim sa reakcie organizmu na detox.
dobry den pan RNG, chcem vas poprosiť o radu ohladom mojho hromonalneho profilu. viem ze sa tejto teme venujete často.
z horomonalneho profilu mi vysiel nizky progesteron v 2 fazach cyklu, v tretej bol v norme. estrogen vykazoval vysoke hodnoty, dost prekračoval normu v jednotlivych fazach cyklu. objednala som si zo swansonu YAM, lekar mi odporuča Duphaston. rada by som samozrjme nasadila prirodny produkt, bojim sa ale ked YAM vseobecne upravuje hormony či nedoda telu dalsi estrogen. je vhodnejsi DIM?? odporučate aj ten so Swanson-u? je ich tam v ponuke niekolko ak ano ktory? mam velmi slabu menstruaciu 1-2 dni, poslednych 10 dni pred nou som strasne unavena malatna boli ma hlava "hori mi tvar" a mam stale 37-37,1 teplotu. nikde som sa nedocitala ze by toto sposobovala estrogenova dominancia. moze byt problem este niekde inde? napr. v nadobličkach? hrozne sa zavodnujem, priberam napriek pravidelnemu sportu a racionalnej strave. mam naliatu tvar oblast burcha aj lytka tych poslednych 10 dni. prosim Vas aka najoptimalnejsia kombinacia doplnkov by bola vhodna? dakujem pekne