prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG,
vidim, ze mas bohate skusenosti,prosim Ta mohol by si mi poradit?
Mam zlateho stafylokoka v nose od Septembra uz 7 mesiacov. Vybrate 4 ATB a nic, pred tyzdnom dobrate tie stvrte.
Mam helikobaktera pylori,candidu a vraj i parazity.
Mam uz spominany citricidal z centrum regenerace (cesky, 60%.Davam si do nosa 3 kvapky na 1/2 dcl vody, uz asi mesiac,ale zmena nie je.
A beriem na parazity prir.ATB.
Prosim Ta ako by som mala postupovat?
1.Ake je davkovanie na zlateho styfylokoka, udavas strednu hodnotu tych 35 kv./1liter vody. Videla som tab. ucinnosti, ale nie je mi jasna.
Je tam 2mg/1kg vody, mam vahu 60kg,takze 12mg citricidalu by som si mala dat???ako casto a ako dlho, ci aj nejaku pauzu?Alebo tych 35 kvapiek staci, a pauzy? zabije to i tych dalsich prizivnikov co mam?
2.Co je ucinne na parazity vsetky, a ako dlho,casto,i s prestavkami?
3.Helikobakter, candida citricidalom ako dlho, i s nejakymi prestavkami?
Dakujem velmi pekne, s pozdravom.
Eliza, pouzi aj yam aj DIM, Kazdy z nich ma inu aktivitu na hormonalne hladiny. A pouzivaj aj jod selen a vitamin D-3, aj to pomaha normalizovat hormonalne hladiny.
Inac kazdemu odporicam brat jod, selen zinok vitaminy C E D-3 , zmes mikrovlaknin, obcas nasadit probiotika a cistit si cievy lecitinom.
Toto vsetko znacne podpori zdravie vseobecne z hromady roznych dovodov.
Tak isto odporucam nielen si napravit zlozenie stravy ale aj travenie, ktore ma dost vysoke percento ludi oslabene.
A zo zleho travenia a absorbcie potrebnych zivin su stovky roznych zdravotnych problemov, ktore sa nedaju len tak jednoducho "vydoplnkovat", ako sa niektori ludia nazdavaju.
Kolagen je komplexna struktura zlozena z bielkovin, takze tak velme molekuly nemozu prechadzat cez kozu, nech tviri aky vyrobca cokolvek
en.wikipedia.org
Do kremov na kozu mozno pridavat len male molekuly, ktore mozu syntezu kolagenu v podkoznom vazive posilnit, nic viac.
Nuz a podla tohoto patentu na transdermalnu dodavku
www.google.com
je jasne, ze molekuly musia byt pod 1000 dalton, aby mali co len malicku sancu sa prebojovat cez kozu a to je velkost 3-4 aminokyxselin, tj len mala cast jedinej bielkovinnej molekuly, nieto komplexnej kolagenovej, kde je velkost aj vyse 500 000 Dalton.
Takze ako obvykle, kozmeticky priemysel cigani, ako aj napr s tzv "vyzivnymi" krremamy, kde nie je ziadna zivina, ale len sama a chemia.
Ked chces nieco prirodne, vyzivne a ochranne na kozu pozri cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika. Tam uvadzam nejake zmesy jedlych latok, co prestupuju cez kozu a naozaj zivia podkozne vaziva, najma obsah vitaminu C v tukovej forma ako ester C palmitate, ktory stimuluje tvorbu kolagenu, pripadne kokosovy olej a vitamin E a rozne ine antioxidanty.
Mozes skusit na noc aj zmes cukru a kokosoveho oleja, ktory je dobry aj na hojenie ran aj na regeneraciu podkozneho vaziva, lebo dodava vyzivu na miesta s poskodenou cirkulaciou(jazvy, rany)
dakujem RNG za rady, ale nasmeruj ma prosim,, aby som svoj problem vyriesila čo najskor. nizky progesteron a vysoky estrogen rychlejsie da do normalu wild yam alebo DIM? mozem si nasadit na cca 2 mesiace DIM a zaroven progesteronovy krem a potom udrziavat Yamom? odporucas DIM a progesteronovy krem od Swanson?
dakujem
ten Platinium by som chcel vyskusat
Zdravim RNG prosim ta o radu ..som sa celkom dostal uz z tych pubertalnych vrazok aknee...pozostavali mi flaky a niekde aj take male vpadlniky jazvicky cital som teraz nieco o prvom transdermalnom ,zivom kolagene ktory vynasli v Polsku a je zevraj velmi ucinny aj na akne a jazvy ...a tie male jazvicky vie zacelit alebo ich znatelne zmiernit a ludom viac pomohol ako laser ...cital som o nom vela kladnych sprav v diskusiach ...je to podla teba iba tahanie peniaz ?? lebo je strasne drahy a rozmyslam ci ho kupit.... www.kolagen.wbl.sk ......velmi by som sa chcel zbavit tych jazviciek malych vpadnutych ...a je cisto prirodny ....este som cital kopu forr a vacsina pisala ze sa im zmiernili tie jazvicky :)
Co sa tyka toho verenia a neverenia, medicina je veda, nie viera a ja sem pisem nazory lekarov a ich prax, ktora je odlisna od beznej lekarskek komunity. Kedze majunuspechy a lekarska komunita sa ich snazi potlacit, snazim sa ludi aspon takto oboznamit s ich metodami a prostriedkami. Ja sam sa nimi riadim uz vyse 17 rokov a mozem povedat, ze su mi ich rady velmi uzitocne.
Samozrejme je velmi lahko odpisat rady velmi rozdielne , od vasich lekarov tym, ze ich oznacite za nedoveryhodne. Ale moje informacne zdroje maju velmi uspesnych lekarov, so svojiomi vlastnymi klinikami, kde prevadzaju s nevidanym uspechom liecenia, na ktore konvencna/bezna medicina zlyhava.
Takze zavisi na vas, koho si vyberiete, alebo svojich lekarov, alebo tych, ktorych sa drzim ja.
ni-ka, nikto ti nemoze dat zaruku na nic, ale mnohi lekaridnes tvrdia, ze vacsina roznych autoimunnych je spojena s parazitickym zamorenim, lebo aj ked vieme napr znicit mnohe mikroby v nasom tele, nevieme ich znicit v tele parazita, ktory v nas byva.
A na mnohe mikroby nezaberaju bezne lieky, lebo su maskovane, a prave autoimunne choroby su velmi casto spojene s takymi tazko zistitelnymi nakazami, ako su L-formy, borelioza, chlamidie, mykoplazmy a samozrejme aj cinnost nasich vlastnych telesnych virusov.
Preto, a kedze su dnes paraziticke nakazy prilis vcaste, odporucam sa pri zdtravotnych problemov aj pre istotu zbavit parazitov.
A protokol dr Hyldy Clark je obvykle na to velmi uspesny, a sirokospektralny a bez postrannych skodlivych ucinkov chemickych liekov.
RNG-prepac ze sa stale opakujem ale staci ta protiparaziticka kura co som spominala?Naozaj by mohla znicit vsetky parazity v tele ktore mohli byt spustacom lupusu?To vazne staci brat par dni bylinky?...Lebo liecim sa sedem rokov a az teraz po tom cecku a msm-ku vidim prve pozitivne vysledky...
Musim priznat ze som ti nikdy velmi neverila,dost som sa v minulosti popalila na vselijakych kurach ktore mi mali pomoct a len mi ublizili:(
Az po tom MSM-ku a Cecku som uverila:)Tak chcem skusit aj toto ak to odporucas ze by to malo pomoct...
A su aj ine protiparazitarne kury?Vies mi poradit nieco ine co by mi pomohlo mozno viac?
ni-ka ,cecko a MSM su len slabo protizapalove, ked chces ucinnejsie tak je to curcuminoidy s bioperinom(3 x 1500 mg) alebo uz spomenuta serrapeptaza.
Ale to len potlaca zapal, neadresuje pricinu a to su mikroby, zamorenia a parazity. Takze tie treba adresovat v prvom rade, inac sa toho nezbavis.
Tie "lieky" co beries sami o sebe skodia, staci si precitat ake rozne skody mozu napachat, najma ked ich pouzivas dlhodobo. A aj tak adresuju len symptomy, nie priociny, ktore neodstrania, takze si ich nutena brat cely zivot, na co samozrejme ani povodne neboli navrhnute.
Na druhej strane potravinove doplnky su neskodne, a v pripade potreby ich mozes brat bezpecne cely zivot.