prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kikomorisko, neviem. Ale iste tie operacie nebudu robit naraz, aspon si myslim, takze ma casi na to , aby vyskusala vyplavit tie kamene chancou piedrou alebo riedenim zlce sylinarinom
Pri tom treba brat samozrejme plno mikrovlaknin, nech tu zlc vynesie von z tela, lebo inac nase setrne telo ju reabsorbuje do krvi a hodi spat cez pecen do zlcnika....
Odporucam brat aj policosanol, co znizi vyrobu cholesterolov v peceni a tym aj ich moznost tvrdnut do kamenov v zlcniku.
Koloidna strieborna voda se nesmie nicim riedit. A pokial je to obycajna koloidno/ionicka, tak sa do oci moze pouivat bez problemov, Ja som pouzival od 6 do 40 ppm bez akychkolvek problemov. Tie upozornenie nanutili zrejme na vyrobcov farmaceuticke a lekarsdke lobby, ktor chce predavat svoje antibioticka kvapky, ako restasis,za besne ceny, ktore zialbohu ale nie su ucinne ani na plesne, ani na virusy ani na kvasne infekcie, dokonca ani nie na niektore bakterialne. Ale koloidne striebro je a to im berie dlhorocny predaj roznyvch kvapiek
Pan RNG, pretoze je plny zlcovych kamenov a nedalo by sa len spravit ta extrakcia toho kamena v tom zlcovode cez sondu a zlcnik nechat tak a potom ho cistit sylimarinom , chandra piedrou, protokolom Dr. Berksona atd. co si o tom myslite?
Dakujem
Dakujem RNG.
len ja zijem v UK a ked som hladal nasiel som len take o torych pisu ze nepouzivat do oci. Mozes mi prosim poradit ake si mam kupit (ppm) a ako to riedit alebo aplikovat.
eriic, na koloidnu striebornu vodu nemusis ist do zahranicia, je dost zdrojov aj na Slovensku, pozri napr cez Google.sk na rng koloidne striebro. Svojho casu som v svojich byvalych obchodoch nainstaloval generator koloidnej striebornej vody a udajne to tam este stale bezi. A su aj ine miestne zdroje, co si mozes najst cez google.sk
Kikomorisko, ked uz vyberu ten blokujuci kamen zo zlcovodov, preco chcu potom vybrat zlcnik?
Skrutka, lekari mozu robit len to, co ich v skole naucili, ze je odporucene alebo dovolene. Ine robit je pre nich riziko, lebo mozu byt sudeni.Preto je tak malicko alternativnych lekarov.
Potravinove doplnky su take, co sa beru len ustne.
Injekcie a IV su medicke nastoje, nie potravinove doplnky, ci sa jedna o vodu, slany roztok, bielkovinnu zmes atd, co by sa kvalifikovalo cez usta ako potrava, ale do zily je to medicina.
Ahoj RNG.
Vedel by si mi odporucit z iherbu nejake koloidne striebro 5ppm alebo 10 ppm ktore by som si mohol kvapkat do oci. Mam stale scervenane spojivky a nic nezabera
Dakujem
Dobry den pan RNG, dakujem za predchadzajucu odpoved. Chcem sa len spytat, mamine maju robit dva zakroky -prvy-odstranit kamen zo zlcovodu sondou a potom dalsi ukon laparoskopicka operacia vybratie zlcnika. Su tam nevyhnute tieto dva zakroky alebo je lepsie urobit klasicku operaciu zlcnika? dakujem s pozdravom K.
len mi nepovedzte ze lekar je skorumpovany lebo toto je fakt krestnasky lekar.