prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Pan RNG, pretoze je plny zlcovych kamenov a nedalo by sa len spravit ta extrakcia toho kamena v tom zlcovode cez sondu a zlcnik nechat tak a potom ho cistit sylimarinom , chandra piedrou, protokolom Dr. Berksona atd. co si o tom myslite?
Dakujem
Dakujem RNG.
len ja zijem v UK a ked som hladal nasiel som len take o torych pisu ze nepouzivat do oci. Mozes mi prosim poradit ake si mam kupit (ppm) a ako to riedit alebo aplikovat.
eriic, na koloidnu striebornu vodu nemusis ist do zahranicia, je dost zdrojov aj na Slovensku, pozri napr cez Google.sk na rng koloidne striebro. Svojho casu som v svojich byvalych obchodoch nainstaloval generator koloidnej striebornej vody a udajne to tam este stale bezi. A su aj ine miestne zdroje, co si mozes najst cez google.sk
Kikomorisko, ked uz vyberu ten blokujuci kamen zo zlcovodov, preco chcu potom vybrat zlcnik?
Skrutka, lekari mozu robit len to, co ich v skole naucili, ze je odporucene alebo dovolene. Ine robit je pre nich riziko, lebo mozu byt sudeni.Preto je tak malicko alternativnych lekarov.
Potravinove doplnky su take, co sa beru len ustne.
Injekcie a IV su medicke nastoje, nie potravinove doplnky, ci sa jedna o vodu, slany roztok, bielkovinnu zmes atd, co by sa kvalifikovalo cez usta ako potrava, ale do zily je to medicina.
Ahoj RNG.
Vedel by si mi odporucit z iherbu nejake koloidne striebro 5ppm alebo 10 ppm ktore by som si mohol kvapkat do oci. Mam stale scervenane spojivky a nic nezabera
Dakujem
Dobry den pan RNG, dakujem za predchadzajucu odpoved. Chcem sa len spytat, mamine maju robit dva zakroky -prvy-odstranit kamen zo zlcovodu sondou a potom dalsi ukon laparoskopicka operacia vybratie zlcnika. Su tam nevyhnute tieto dva zakroky alebo je lepsie urobit klasicku operaciu zlcnika? dakujem s pozdravom K.
len mi nepovedzte ze lekar je skorumpovany lebo toto je fakt krestnasky lekar.
ahojte PROSIM VAS SOM STRASNE ZDESENA LEKARA SOM SA BOLA SPYTAT CI NEMOZE PICHAT AKO PREVENCIU VITAMIN C DO ZILY, SAMOZREJME DANA OSOBA NEMA OBLICKOVE OCHORENIE, HOCI NEVIEM AKO BY SA DALO POSILNIT OBLICKY U NEJ, PRIPADNE VYPRAZDNOVANIE SKODLIVIN, AKO NAPRIKLAD KLYSTIR. to by som sa chcela tiez informovat rngeho, ale co ma najviac prekvapilo je, ze lekar zareagoval so slovami, ze aj vitamin c je liecba a on ho bez konkretneho problemu, teda choroby nebude pichat. cize je toto normalne ved moj otec ma obezitu,a to nie je akoze choroba? nerozumiem tomu, ved vitamin c je IBA vitamin teda doteraz bol, a zrazu je to uz liecba co vsetkym sibe?
Ked si kvapkas roztok citricidalu do nosa, musis to robit v leze s hlavou zaklonenou co najciac dozadu, aby sa ti to dostalo aj do celnych dutin. Poznas to podla bolesti, ked sa ti roztok dostane do celnych dutin. Ak tam toho stafylokoka neznicis, odtial sa dostava s hlienmi dole znova a znova.
Inac stafylokoky su bezne len jeden nebezpecny druh je, ktory sa neda znicit atb(MRSA).
Inac ziadna nakaza v prinosnych dutinach sa neda znicit ustne branymi atb, najma pre to, ze sa tam nedostanu, alebo aj pre to, ze nakazy v nose si casto atb vzdorujuce, alebo nie bakterialne, tj na nich atb vobec nepracuju.Pozri cez google.sk pod rng infekcie tam som dal rozne vysvetlenia lekarov, preco je taky problem sa mnohych nakaz zbavit.
Mas hodne otazok, mnohe su uz zodpovedane na rng.nazory.eu